Аз се гордея пък, че във виртуалното пространство се смята, че майките от Зачатие са много начетени, аргументират всяко твърдение и са извор на страхотно полезна информация за отглеждането на деца
Такааа, а без да знае, че пиша тук, преди около 3 месеца една позната каза, че е надникнала тук и че тук се вее група от майки истерички...
девойката чете в бг мама и смята сайта и клюкарника за страшно забавни и развлекателни... Не сметнах за нужно изобщо да обяснявам и коментирам...
Всеки има право на мнение разбира се. И аз съм майка истеричка, признавам си.
Когато има много хора на едно място, винаги има дразги и обидени, недоразбрали и ощипани. Никой не визирам, просто споделям мнение. Както тук така и в живота, човек трябва да се научи да се владее и да уважава ближния и мнението му. Не трябва да го съди защото е избрал друг път и друг начин на живот. Момичето е приветливо и усмихнато. Обича клюките и свободните съчинения, има време за губене...
Здрава да е викам аз, дълги години да си чете клюкарника или както кума ми вика "плювалника".
Ани за адвокат си мисля и аз.
Вчера бяхме на лекар, кашлицата на Моника била спастична на алергична основа
.
Педиатърката каза, че категорично не сме заразни, обаче може да си остане в къщи защото там има миризми и препарати. Щом казва, така да е. Мама само това и чакаше. Взе си болничен, сбърка завоя и айде в зоопарка. Малко ни беше хладно, но направихме чудна разходка. Само едното тигрище беше в залата с рибите и беше гладно. И понеже раздаваха мръвката в този момент, тигъра реши, че е особено гладен и нервиран и трябва да си получи по бързо порцията. В резултат се разръмжа ядосано, а Моника не ми слезе от врата и подскачаше през около 15 секунди на всеки нов рев
То като го гледах това тигрище на два метра до нас, макар и през решетките и аз дадох заден.
Шофирането ми е приятно занимание, обаче днес на път за зоопарка, след кръговото на 4 километър в посока студентски град, на пешеходна пътека мъж беше ударил жена. Жената лежеше на земята и чакаха линейка. В първата кола отзад се беше надянала и втора. Добре, че имаше една жена с детенце от зад и залиса децата, поне те да не видят глетката. На мен ми стана лошо, за тях би било голям шок. Мърдаше жената, дано се оправи. ей такива неща ме карат да ми се повръща от всичко, кола, шофъори, правила и знаци, които според мен изобщо не са на мястото си и т.н.
Здрави да сме, останалото ще со дойде на мястото.