така... реших днес да споделя какво направих аз... аз
понеже предния месец фоликула ми беше 11мм в 13ти ден от МЦ, а уцелихме с милото момента и нищо не стана - реших си аз, че трябва да се направи нещо. Разбира се започнахме с изследванията - нищо - всичко в нормата с изключение на спермограмата, която беше меко казано кошмарна... излязоха и другите изледвания от които се видя, че имам завишени стойности на антифосфолипидните тела и иска да ми правят вливания, но аз категорично отказах.
Милото се беше въздържало 7дена и спрмограмата му затова беше доста лоша ( според мен), но все пак той започна да пие хапчета.
и тогава на мен ми хрумна, амо ако проблема е комплексен... малък фоликул, прекалено голямо въздържание от страна на милото...
и по моя рецепта се почна... милото си се обича сам когато мен ме няма и си пия хапчетата, който не са кой знае какво лекарство, а фертилити за мъже... аз аз от своя страна си направих ето тази отваря и си я пиех всеки ден по 2 чаши
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=772&Itemid=51... и резултата е 17мм фоликул на 13ти ден от МЦ и положителен тест на 30ти ден.
Не знам кое точно помогна или Бог се намеси, но чудото стана и въпреки, че имам един мисед в 9г.с., силно вярвам, че сега всичко ще е наред и ние ще си имаме прекрасно бебче.