0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #340 -: Април 25, 2011, 13:19:32 pm »
Браво ИВЕЕЕ,продалжаваме с палцитее всичко ще е ок!!!!!УСПЕХ!!!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #341 -: Април 25, 2011, 13:41:23 pm »
Браво, Иве! Направо си отличничка! Хайде, все така да ти върви!
« Отговор #342 -: Април 25, 2011, 13:42:06 pm »
Много се радвам, Ивкаа!!  osi_5

*
« Отговор #343 -: Април 25, 2011, 13:50:48 pm »
Иве страхотна новина!!!  :cheerleader:

« Отговор #344 -: Април 25, 2011, 14:38:41 pm »
Браво Иве,страхотна новина.Продължавам със стиснатите палци за всички момичета.
*
« Отговор #345 -: Април 25, 2011, 18:52:27 pm »
Божеееееее какви прекрасни новини! Всеки път като ги чета и съжалявам че не съм влязла още сутринта та денят ми да започне с усмивка до ушите!                 Давайте все така момичета та чак до  :bori_012: :bori_022: :bori_018: :bori_008: :bori_017:!

ПП: Колко време след блокажа( моя е с Лукрин) ви дойде? Че мен ме мъчи пък нищо на лице,а съм си заредила хладилника с  :needleani: вече!
*

• 1357
« Отговор #346 -: Април 25, 2011, 19:02:31 pm »
BlackG, сега като спомена Лукрин да те попитам нещо. Кога ще започне твоята стимулация - веднага когато ти дойде ли? Аз също съм с Лукрин и ще започна на 7-и ден, а си мислех, че всички стимулации започват на 2-3 ден от цикъла...
*
« Отговор #347 -: Април 25, 2011, 19:39:32 pm »
Гери на мен ми казаха като ми дойде да си пусна Естрадиол и LH още на първи ден.
От същият ден ще си слагам по 200Е Пурегон. Евентуално и Декапептил,но това зависи от стойностите на Естрадиола. Ама оная с метлата не ще да пристига нещо!?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #348 -: Април 25, 2011, 20:00:16 pm »
Благодаря ви, момичета  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

• 1357
« Отговор #349 -: Април 25, 2011, 20:42:12 pm »
Аз пък ще пускам хормоните на 14-ия ден от поставянето на Лукрина, което ще ми е 7-и ден :ask: Ако ми дойде по план де. За закъснение не знам, само четох, че Лукрин удължавал цикъла и го правел по-обилен.
*
« Отговор #350 -: Април 26, 2011, 02:33:30 am »
Ивее, страхотни новини!! Едно по едно, всичко ще си дойде на мястото. Айде сега трансфера да мине и после ще чакаме  :bfp: :crossfingers:
Моят Естрадиол от днес е 201(след 3 дена стимулация) Днес ми е 4ти ден де, но аз инжекцийиките си ги бия вечер.
Сестрата в клиниката ми каза, че това е идеален резултат. Те се били притеснявали от клиниката, да не почне да расте бързо този Естрадиол, понеже съм имала висок АМХ и много фоликули  :ask:
Така и не ми дойде М, доколкото разбрах - лигавицата ми онзи ден е била 3мм(олее) и май хич и няма да ми дойде..
Сега чакам Сряда. Ехограф и естрадиол сутринта..
Прегръдки на всички и да знаете, че мислено съм с всяка една от вас :grouphug:

*
« Отговор #351 -: Април 26, 2011, 10:51:35 am »
Привет на всички вчера мина моя трансфер доки каза,че е като по учебник върнаха ми и двете ембриончета,едното е перфектно другото не толкова но може да му хареса сега като е на топло.Сега е най-трудната част това чакане е ужасно добре,че тук можем да споделяме.На всички много стиснати палси от мен.
« Отговор #352 -: Април 26, 2011, 10:53:26 am »
Чудесно, Рунка! Сега стискаме палци и те чакаме да се похвалиш с хубав резултат! :D

*
« Отговор #353 -: Април 26, 2011, 10:58:56 am »
Runka радвам се, че всичко е минало както трябва!  :) Сега си почивай и си мисли само за хубани неща!
Аз да докладвам - днес бях при док, пуснах последни кръвни изследвания и вече ще чакам МЦ. Дано да са в норма резултатите. То и това чакане започва да ме изнервя.

*
« Отговор #354 -: Април 26, 2011, 11:24:36 am »
Румче,знам,че си нетърпелива но се въоръжи с много търпение и позитивни мисли всички тук сме с теб и ти стискаме палци за едно успешно начало.Мишле82 кажи моля те усети ли нещо когато се закрепи плодчето,боже какви неща те питам ама направо незнам...........толкова много искам да се получи.
« Отговор #355 -: Април 26, 2011, 11:32:48 am »
Мишле82 кажи моля те усети ли нещо когато се закрепи плодчето,боже какви неща те питам ама направо незнам...........толкова много искам да се получи.
Нищо не усетих, мила  :lol: Имах си и все още имам тежест и известна болка, но това е заради синдрома, който развих. Ако го нямаше, не знам дали инплантацията би била съпроводена с такива неразположения  :wink: Не се притеснявай и не го мисли, то ще се закрепи без да му баеш, не можеш да му помогнеш  :D

*
« Отговор #356 -: Април 26, 2011, 11:46:49 am »
Рунка - и аз като теб - двечките ги прибраха хубавичко в събота- първите два дни имах леки болки, чак отзад в кръста, леко подут корем (но това мисля беше от многото вода която изпих), но сега нещата се поуталожиха - никакви странични ефекти и си мисля като теб - какви ли са симптомите на имплантацията? ...

първите два дни не знам от притеснение или от какво но сърцето ми туптеше супер силно.... мисля от радост повече отколкото от притеснение - чак вчера се поуспокоих... дано не е афектирало ембриончетата (тоест да не се е повишило нивото на стресовия хормон)... какви ли не мисли ми минават вече...

струва ми се наи-трудната част - в която не можеш да си помогнеш или да контролираш процеса с хапчета или инжекции, а чакането ти се струва толкова дълго...

*
« Отговор #357 -: Април 26, 2011, 12:19:13 pm »
Рунка, Васи спокойно милички! Всичко ще е наред и ще станете с едни големи ,големи коремчета съвсем скоро!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Темичката ни е късметлийска - нали Мишлето повлече краче!

ПП: На мен най накрая ми дойде. Пуснах ЛХ и Естрадиол тази сутрин и си чакам резултатите. И да почваме че нямам търпение да видя двете чертички!  :balk_48:
« Отговор #358 -: Април 26, 2011, 15:45:41 pm »
Здравейте борбени момичета.
 Христос Воскресе!
Първо да честитя на Мишленцето плодното сакче :),пък дано щом искаш да видите и второто следващия път ;) заедно с сърчица :).
 А сега да пожелая успех на всички сладурки който си топлят вече бебчетата,нека останат при вас 9 месеца а след това да плачкат около вас ;).
 На всички в процедури,желая леки стимулаций,с много фоликулчета и качествени яйцеклетки,с резултат супер бебчета на финала :).
 Лек ден и успех :0.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #359 -: Април 26, 2011, 16:12:26 pm »
Иве, наистина страхотни новини! Все така да се развиват!
Рунка, vaci от тук нататък само хубави мисли и ще се получат нещата.
Вчера си направих уринарен тест, които беше отрицателен.
Днес пуснах кръвен (14ти ден) и резултатът не е особено добър - 15,6. Мисля, че е много малко за този ден, ако освен не е била късна имплантация. Направо не знам какво да мисля! Обадих се в клиниката, и съответно ми казаха да продължавам с лекарствата и след 2 дни да си пусна пак кръвен да видим как се движи ЧХГ-то. Направо ще откача до тогава! Вие какво мислите момичета? Има ли някакъв шанс, да се надявам ли изобщо на нещо?

[/url]