Ох незнам защо така при мен,дали те не правят нещо както трябва незнам.Ето предният път друга сестра ми го направи и пак беше ужасно болезнено.Питахме тогава защо така ме боли,и тя ме попита дали съм раждала(не съм)-и тя ми каза,че за това така ме боляло,з-то не съм раждала и било много тясно.Като съм ги питала преди всичко наред ли е,и те ми казваха,че всичко е наред(това беше при видеозона за измерване размера на яйчниците и ендуметриума).Попитох и дали всичко ми е наред с шийката(дали е скъдена),и пак им беше същият отговора-всичко е наред.Карат ме да кашля за да не усетя болката,но всичко се усеща з-то не могат да вкарат катетъра,мъжа ми каза че чак се огъвал и не можел да влезе,и тогава сестрата взимала железни щипки за да разствори началото на матката(дупчицата)за да го вкара,и после той излизал извит като сърп.Боли от спекулума,после докато вкарат катетъра,после трябва да им кажа като усетя болка(това значи,че са достигнали дълбочината на матката-измерват я),и като пускат материала(все едно силни ПМС),и ми казват да се отпусна докато пускат материала-как да се отпусна-аз ще гръмна направо и ще се спраскам от спекулума.Следващия път ще кажа поне него да не ми навиват толкова много за да не боли.Успех на всички ви желая!Дано успеем! Краси съжалявам много,не се предавай,скоро всички ще успеем!Единствено на мен ми биха последния път прегнила в корема,другите инжекции си ги бия винаги в краката,но казоха,че мога и в корема да си ги бия.Мен ме стимулират с менопур.