0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 4
« Отговор #160 -: Май 17, 2011, 08:48:36 am »
Здравейте момичета,един бърз въпрос,като за прекрасна сутрен: за 7ден от ЕТ на 5ти ден,не е ли рано за уринарен тест?? малко е вероятно да се покаже нещо с голяма сигурност?? Вие как мислите?

Според мен е раничко. Уринарният тест при мен едва не ме накара да спра лекарствата, а ЧХГ-то ми беше 349.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #161 -: Май 17, 2011, 09:20:24 am »
уринарен тест има смисъл най-рано на 15-ти ден от оплождането. 7 дни след 5-ти ден прави 12, така че е рано. кръвен тест или чакате още... :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #162 -: Май 17, 2011, 09:27:10 am »
Еееееее,раче,ако е положителен уринарния,го приемаме! :DВпротивен случай , кръвен , или почакайте още малко.Казвай , да започваме ли с честитките , че мазоли ни излязоха по пръстите. :lol:
*
« Отговор #163 -: Май 17, 2011, 09:36:29 am »

Здравейте момичета,един бърз въпрос,като за прекрасна сутрен: за 7ден от ЕТ на 5ти ден,не е ли рано за уринарен тест?? малко е вероятно да се покаже нещо с голяма сигурност?? Вие как мислите?
За уринарен е рано - само кръвен! Хайде и дано се похвалиш!
*
« Отговор #164 -: Май 17, 2011, 11:02:11 am »
 Моят кръвен тест преди една година на 7 ден след трансфера на бластоцисти беше 27 и сега спи в креватчето срещу мен  :wink:  :)

Радвам се, че не напрвих уринарен, едва ли щеше да покаже нещо..... Не прави тази грешка, успех   :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #165 -: Май 17, 2011, 14:43:47 pm »
Айдеее,то всичко свърши!!! :(Благодаря ви за добрите думи и подкрепа! Не успяхме да финишираме! Не разбрах само-фал старт ли беше или контузия по време на състезанието! Само дето на тези въпроси-Защо,Как,Кога,Защо на нас,Къде сгрешихме... тепърва ще се търсят отговори..за кой ли път! :? За жалост такъв е живота-пълен с въпроси ,а отговорите идват трудно,даже може и да не ги дочакаш!! Ще се посъвземем,ще отдъхнем,а после и ще помислим за къде ще насочим в тоя живот. Нямаме избор,не зависи от нас! Само дето всички тук го знаете, даже по-добре от мене. Надявам се да не се отказваме в тая битка,ама много се проточи,да му се невиди! Даже вече пресъхнах- една кърпа не успях да намокря,а това не е хубаво! Каквото и да се случи,хората трябва да си остават Човеци,другото е прсто съществуване! :wink:
п.п. споко,момичета! все пак ние сме от - 50%,другите 50% са +!! Това е сигурно! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #166 -: Май 17, 2011, 14:58:49 pm »
Рачо, съжалявам... :cuddle:
Нядявам се бързо да се съвземете и да продължите!
Дано скоро намерите верния път!
« Отговор #167 -: Май 17, 2011, 15:00:48 pm »
Ееехх Рачо, надявах се този казус да се реши.
Ще мине време и ще продължите напред, а отговор все някога ще има. :balk_21:
*
« Отговор #168 -: Май 17, 2011, 15:25:15 pm »
Айдеее,то всичко свърши!!! :(Благодаря ви за добрите думи и подкрепа! Не успяхме да финишираме! Не разбрах само-фал старт ли беше или контузия по време на състезанието! Само дето на тези въпроси-Защо,Как,Кога,Защо на нас,Къде сгрешихме... тепърва ще се търсят отговори..за кой ли път! :? За жалост такъв е живота-пълен с въпроси ,а отговорите идват трудно,даже може и да не ги дочакаш!! Ще се посъвземем,ще отдъхнем,а после и ще помислим за къде ще насочим в тоя живот. Нямаме избор,не зависи от нас! Само дето всички тук го знаете, даже по-добре от мене. Надявам се да не се отказваме в тая битка,ама много се проточи,да му се невиди! Даже вече пресъхнах- една кърпа не успях да намокря,а това не е хубаво! Каквото и да се случи,хората трябва да си остават Човеци,другото е прсто съществуване! :wink:
п.п. споко,момичета! все пак ние сме от - 50%,другите 50% са +!! Това е сигурно! :lol:

Рачо, и от мен едно огромно "Много съжалявам". Знам, че ви е много трудно, но следващият път ще бъде вашият път. Няма да губим надежда. Знам, че ще успеем - и вие, и ние, и всички останали.
Поздрави и много успех занапред.
« Отговор #169 -: Май 17, 2011, 18:01:16 pm »
Рачо,изпитания като това трябва да се преодолеят от силни хора като нас!Загубили сте битката , но не и войната!Знам , че скоро ще напълните кърпа със сълзи , но този път от радост! Успех в борбата! :D
*
« Отговор #170 -: Май 17, 2011, 20:52:08 pm »
Съжалявам много, Рачо!  :( След днешния ми отвратителен и напрегнат ден, толкова много се надявах, поне вие да ни зарадвате и за вас денят да е бил по-добър.  :( Съжалявам още веднъж!  :( :bighug:

*
« Отговор #171 -: Май 20, 2011, 14:45:06 pm »
Ееее,никой нищо не пише вече???? :? дайте инфо за договора на клиниката с ФАР! То май и ние ще се насочваме натам! Нали така или иначе,ако ни одобрят, то опит ще се прави чак следващата година,че май парите вече са изразходени..! Не ни прече да се намърдаме и ние в списъка с чакащи,без това ресурса се изчерпа тотално,а с тая криза няма шанс да се възвърне!!А до тогава ,опитите продължават! Никакво отказване!!! :lol: Я да се покаже мамчето ,която ще ражда най-скоро и да ни зареди с положителни ,родилни емоции!!!! :wink:
*
« Отговор #172 -: Май 20, 2011, 17:53:44 pm »
Рачо, така те искам, радваш ми душата, никакво отказване!
Намърдвай се бързо в списъка и докато се обърнеш - то ще се изтъркули времето!
Обсъдете с Док причините за неуспеха, помъчете се да ги елиминирате и скачай смело - то нема накъде другаде освен напред :D

« Отговор #173 -: Май 24, 2011, 22:21:23 pm »
ra40, ужасно съжалявам. но не трябва да се отчайвате.
и нашият първи опит беше неуспешен. но след около два месеца и половина очаквам да гуша една малка принцеса, която в момента ме сритва в корема :-)
трудно е, но затова пък е още по-сладко. така че, каквото и да коства, смело напред.
*
« Отговор #174 -: Май 25, 2011, 13:06:46 pm »
*
« Отговор #175 -: Май 25, 2011, 14:12:10 pm »
Eeeee,Веси,не се отчайвяме,споко! След четвърти опит,как ще се отчайваме  :wink:! Няколко дена ти е криво и после си отново на "коня" :lol:Само дето тая новина нещо ме обърква сега!??? 8OТочно щяхме да се пробваме и ние за ФАР ,а сега ще има промени! Предполагам,че момичетата ще извадят повече инфо относно тази промяна. В крайне сметка,това до някъде обезмисля идеята на фонда и май е по-добре да се минава към вариант на НЗК като клинична пътека.....?? Там поне доплащанията ще са си свободно договаряни със съответната клиника ,а сумата за предоставяне ще е лимитирана до 5000лв!? :oАма то и сега фонда отпускаше до 6000лв май,или нещо бъркам..... :?
*
« Отговор #176 -: Май 25, 2011, 14:26:40 pm »
Рачо, фондът отпускаше до 5000 лв и всичко над тази цифра се поема от пациента. А сега, както разбирам аз новината, пациентът не може да си доплаща, а клиниката трябва да гарантира, че всяка една процедура + медикаментите няма да надвишава 5000 лв. В противен случай, ФАР няма да сключи договор с дадената клиника. От една страна това е добре, тъй като няма да има спекулации и "извиване на ръце" от страна на клиниките по отношение на цените (според мен конкуренцията е достатъчно добра и трудно може да се спекулира с цените, но това е друга тема). Но от друга страна, как трябва да постъпят двойките, които имат нужда от по-силни стимулации и съответно са необходими много повече (или по-силни) медикаменти? Моят опит излезе 5000 лв, но знам за двойки, които са платили по 7-8-9000 лв, точно заради лекарствата.
Опитвам да намеря малко повече информация по темата, но засега не успявам.
*
« Отговор #177 -: Май 25, 2011, 14:39:38 pm »
Яснота може да имаме едва когато излезе това предложение за промяна!! Но в крайна сметка и на мен не ми е ясно-как ще ни ограничат да си доплащаме ако се налага??? :? как пък клиниката ще е виновна ,ако ни трябват повече медикаменти?? А,за манипулациите -пак опираме на принципа на клиничните пътеки или поне на сходни цени за манипулация,без големи разлики, както са сега! Май нещо такова  де.... :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #178 -: Май 25, 2011, 15:18:23 pm »
не е мястото в тази тема да коментираме промяната около фонда, но аз съм скептична много към тази "новина". не мисля, че ще има търсения положителен ефект на "закрила на пациентите". даже обратното - според мен, може да се стигне до там, че клиниките да отказват да приемат по фонд пациенти, за които е ясно, че лечението им ще надхвърли 5000 лв.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #179 -: Май 28, 2011, 16:47:51 pm »
Здравейте момичета,
Благодаря на всички, които споделят тук - информацията е страшно полезна за не запознатите, като мен..  :oops:
И аз да се запиша в тази тема - от утре започвам стимулация за IVF при д-р Владимиров. Проблемът се оказа намален яйчников резерв - завишено FSH. Положително сме настроени идвамата :)Дано всичко върви по план и резултатът да е ревлив...  :lol:
За сега съм много доволна от клиниката- всички са много мили, въпреки голямото чакане понякога за преглед....
Късмет на всички очакващи бебоците си :bori_010: :bori_003:
« Последна редакция: Май 28, 2011, 16:53:35 pm от PlamiD »