деси-кк, дано да намериш читав невролог, най-вероятно ще ти каже, че имаш някъде притиснат нерв. не знам дали алга сан гелът няма да ти помогне, доколкото той помага и при такива възпаления на нервите. проблемът е, че това е на корема, така че питай първо. опитай докато търсиш и чакаш със студени компреси (не топло, за да не се доразвива възпалението, ако има такова) - нещо от фризера, грах или нещо такова го завиваш в тънка кърпа и го слагаш на мястото, което боли. на мен това много ми помага за гърба, пък и не може да навреди. пиши как си.
надин, много стиснати палци. да пишеш как си
разбихте ме с това тсх - никога не съм си правила, мисля, че само като изследвахме хормоните по време на стимулацията и веднага след установяване на бремеността, но то беше в пакета хормони и не помня дали и него сме го изследвали. и още веднъж да кажа на вас дето сте в бг - много сме облагодетелствани от достъпността на лекари и изследвания, тук за всичко се чака дори и на платен прием.
транка, успех. сигурна съм, че не е фатално, ако беше все пак щяха да те видят по спешност, ако пък има някакъв сериозен проблем ще имаш симптоми и пак ще те видят, така че търпение до 6ти и дано изследванията са добри.
ние с моята девойка си играем на гоненица (по-скоро тя и баща й) - тя показва бедърце през корема ми, той я пипа и тя се дърпа и отива на друго място и пак така, много са смешни, аз малко имам чувството, че "тупана" ще се спука, но пък е забавно. той е малко в болница сега и на мен ми е много уморително седенето на фотьол, но се надявам скоро да излезе, че гърба ми няма да удържи още дълго. само моля ви се не казвайте, че и по-зле ще става, щото аз едвам ходя сега - вчера пих кафе от бензиностанция, за да не отида една пряка по-надолу да си взема хубаво кафе, видя ми се на края на света. само аз ли съм така или и другите в моите седмици сте така, все си мисля, че е защото не правя упражнения за бременни и въобще нещо не съм както трябва. знам, че не е така, ама нали все търсим успокоение в многобройността
. и ако някой ми каже как да не се събуждам в 5.40 сутринта ще съм много благодарна.
хубав ден и още веднъж стиснати палци за Надин