Зай,от клиниката препоръчват д-р Ташков.Той наистина е в Тина Киркова,но ЖКто си го води в един друг център. Много е внимателен и е наясно,че ние си продължаваме да се следим в клиниката и няма никакъв проблем с това.
Проверих за лекарствата.Могат да се пратят по човек,лично.Изисква се рецепта и най-вероятно на летището в САЩ ще има кръстосам разпит.Може да ги вземат и за експертиза.Явно ще е сложна работата,но както каже снахата...
Да споделя и днешните ми терзания.Бях на преглед.Момчето си е все така седалищно.Много е порастнал,минава 2кг . Изключително активен. Обаче,задължително трябва да има едно "обаче".Днес сърчицето му биеше аритмично. За първи път е така.Докторката гледа и старите записи,не е имало такова нещо.Д-рСигридов също мевидя.Питаха ме дали съм пила кафе,кола ,нещо друго...Казаха,че няма никакъв анатомичен проблем и е твърде вероятно утре като отида вече да не е така,но все пак ме пратиха на консултация със специалист кардиолог за бебчета
Не бих казала,че съм супер притеснена,но това явно е защото не го осъзнавам / или не искам / че е възможно да има проблем.
Някой нещо да е чувал или чел по подобен въпрос?