tranka, при мен прегледът продължи около 40мин., след което д-р Марков описа за около 10 мин. всички измервания, които преди това беше направил и подробно ми беше разяснил.
Двуизмерни са видеозоните, които се използват в АГ-кабинетите и всеки знае какви са снимките там. В "Марковс" център работят няколко гинеколози и предполагам, че ако някой е отишъл за АГ-консултация, са го прегледали в другия кабинет, затова впечатленията са били такива.
Д-р Димитър Марков гледа фетална морфология на 4D апарат. В кабинета при легнала позиция отсреща има голям екран, на който виждаш всичко, което и докторът гледа на монитора си, като изображението е обемно, динамично и в реално време. През цялото време той обяснява какво точно гледа(ръчички, крачета, брой пръстчета и т.н.). След това прави оглед на вътрешните органи(жлъчка, бъбреци, сърце....) и през цялото време им прави измервания. Също показва сърцето отвътре(камери, предсърдие и прочее...), може би заради този вътрешен оглед се нарича 4D.
На края получих лист с коментар, всички измерпания и две снимки, копирани на лист А4(това са 3D снимки, не като онези от АГ-кабинетите
).
Доста подробно стана обяснението ми, дано да съм била полезна
. Вероятно за следващия преглед ще отида при доц.Томова, за да си имам и CD
. Хубав Ден!