0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте и от мен тази вечер :) Искам да попитам някоя от вас пускала ли е изследвания за антиффосфолипидни антитела и за антитромбин? Днес пуснах такива и ще се радвам ако някой ми даде малко инфо от личен опит, благодаря ви предварително :)
Туци, хайде мила, бебка да не се срамува вече ;)
Много стиснати палци на който за каквото му трябва  :crossfingers:
Лека и ползотворна вечер  :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Аз пусках миналия месец Антифосфолипидни антитела в Плевен, другото не съм го чувала. Въпреки, че моите са наред имам назначени профилактично фраксипарин и аспирин протект след евентуален положителен тест.
*
Гери, много ти благодаря за отговора :) Стискам ти палци този месец да е твоя и да видиш  :bfp:  :crossfingers:

П.С.Ти от Русе ли беше или аз съм се заблудила нещо :ask: :ask: :ask:

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Благодаря, да ти се връща :wink:! От Русе съм :D. Дано всичко е наред и с твоите изследвания и следващият път всичко бъде наред докрая :crossfingers:!
*
Айдеее,след 3 години мъки и неуспех най накрая и аз повлякох крак
Желая на всички от всевсевсе сурцее  :P    :bfp1: preggo
Прекрасно е да си майка. Прекрасна болка, прекрасна радост. Прекрасен дълг. Да си майка е смисълът на всичко. Защото нищо друго няма смисъл, губи смисъл, ако го няма него – великото творение на природата и любовта – нашето дете, нашата рожба, нашето малко слънчице. Да си майка е не само прекрасно. Да си майка е велико! Да си майка е свято! ♥
Добро утро , днес аз съм най раннобудна
Хайде, която се събуди да заповяда
*
Добро утро муцки :)
Лиони, мерси за закуската! Ранобудна както винаги :)
На Михаела.П Честито!! Сладко и пухкаво бебе, здраво и ревливо - след 9 месеца :)  :babyflips:
Гери, успешен старт в Четвъртък. На мен тогава ми е пункцията!! Слава Богу, че вече съм пред пръсване  :wink: Късметлийски ще е този 5ти Май :)
Бебешорке, Жени, Фовери, Йолиии , къде сте момичета?
Миме, да знаеш, че стискам тези палци до посиняване!!  :wink:
Лек ден на всички и приятни емоции  :grouphug2: :flower:

*
Добро утро и от мен, Лиони, мерси за закуската, както съм гладничка... :hungry: сядам веднага :)
Михаела.П, честито, леки и безпроблемни  :cloud9: и на финала здраво бебче
Лек ден на всички въпреки мрачното и дъждовно време

Здравейте,

Михаела, честити ++. Дано да провлачиш краче и за другите момичета от форума. Стискам силно палци за всички!

*
Добро утро и от мен, Лионка благодарско за закусчицата, както винаги е страхотна  :)
Гале тук съм никъде ня бягам  :lol:, от утре се хвърлям здраво в лова и мъжо се връща и го хващам здраво за ушите, той милия както каза че е загорял  :oops: :lol: На теб успешна пункция и чакаме да кажеш колко бебока са станали  :wink:
Гери , ех този 05.05 ама много стиснати палци и на теб и на всички Фовче, тръпна в очакване
Михаела тихичко честито много леки и безпроблемни 9 месеца и здраво бебче на финала
Лек ден милички
Добро утро,дами!
Аз тази сутрин и до закуска ще се докопам :) Мерси,Лиони,чудесна е.
Гери,Галка-успех утре,милички!!!
Миме,стиснати палци и за теб,миличка
Ох,ще пропусна някой,така че много късмет и много стиснати палци за всички!
Михаела,честито и от мен,лека и безпроблемна бременност ти желая!
Ето и от нашите вирусчета за късмет :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета! Много ви благодаря за хубавите пожелания и милите думи!

Gergana и Гальонди, желая ви много успех и късмет! Стискам палци!  :goodluck: :goodluck:

Mihaela p., честито! Пожелавам ти лека бременност!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте момичета МихаелаП - честита ти радост. Лека и безпроблемна бременност и от мен и ха дано наистина повлечеш крак. Галенцеее тук съм и аз мила, нищо интерестно около мен и този месец не е нашия, не че много сме работили по въпроса, но... само ангажименти и взе да ни се взима силата.  :( На теб пожелавам много успех и ще чакам новини.А схемата с виждането като си дойдеш в БГ ще я измислим задължително. Няма да си простя ако знам, че си си била тук и не съм те нагушкала  :P Женичка, а така ... за ушите и ...  :bfp: :bighug:Туцито обаче днес я няма май, а  :cheerleader: Туцииииии успех мила и те чакамееееее. Ние днес бяхме с милото на един оглед и се влюбихме в един апартаментпък дано да имаме късмет. Броихме стаите така : една за единия фарфалак, една за другия, а за мадамата - ще мислим после хахахахаха. Целувам и прегръщам всички ви, Гери и на теб успех - виждаш ли то дойде времето да се започва  :wink: До скоро муцуниииии. Обичам ви

*
Привет момичета.
Михаела, тихичко честито. Пожелавам ти лека бременност и на финала един хубав бебок.
Йоли, тук съм миличка. Още сме 2 в 1. Днес отново сме на тонове да видим какво е положението. Всеки ден се засичат контракции, ама на - още нищо няма :D.
Момичета на всички ви стискам много силно палчета. Няма да ви изброявам да не ви пропусна, че в момента мозъка ми дава на заето :D.
Поръсвам ви с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте момичета преди 5 дни правихме втора вътрематочна инсеминация,този път стимулирана и ми е много притеснено,искам да споделя и поговоря по въпросите,които ме тревожат с хора,които в момента преживяват същите вълнения.Първо да попитам има ли някоя от вас,която си е правила тест за бременност съвсем рано да речем седмица след зачеването и дали е имало положителен резултат?Това чакане ме убива,по цяла нощ не мога да спя,не знам как ще изкарам до 12,05...И ако не дай си боже пак не стане да опитвам ли 3 инсеминация или да минавам на вариант ин витро???Тревожи ме стимулацията с Клостлбегит,четох ужасни неща за това лекарсто,а лекарката ми ми каза,че ако се прави следващ опит ще вдигне дозата по две таблетки....Няма никаква медицинска причина при нас,а все не става и не става...толкова съм отчаяна вече.Ако някой може да отговори на обърканите ми въпроси,ще му бъда благодарна!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
....Първо да попитам има ли някоя от вас,която си е правила тест за бременност съвсем рано да речем седмица след зачеването и дали е имало положителен резултат?Това чакане ме убива,по цяла нощ не мога да спя,не знам как ще изкарам до 12,05...Тревожи ме стимулацията с Клостлбегит,четох ужасни неща за това лекарсто,а лекарката ми ми каза,че ако се прави следващ опит ще вдигне дозата по две таблетки....
Дано да ти прозвучи успокоително:
Аз направих първия тест за бременност още на 26 ден. Виж ми графиката по долу. Имай предвид че при мен нещата се случиха също с Клостил доза 2х1 на ден, но със зачеване по естествен начин. Т.е. не знам точно кога е било самото зачеване, но е факт че теста е поне 2 дни преди очаквания цикъл. Друг е въпроса че бебетата се оказаха 2, което значи че ЧХГ-то ми с е е покачило бързичко.
Мен ако питаш изчакай поне датата на МЦ за тест. И още- ако нещо те притеснява за Клостила- питаш лекаря, ако не ти хареса отговора- смяна на лекаря.  :wink:
Успех от мен и дано се похвалиш скоро и ти :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Охооо вируси  :bubblebath: Туцка мерси, дано са за последно  :wink:
Станкова добре дошла при нас и дано не се налага друга инсеминация, но недей да бързаш с теста най-рано понеделник-вторник, а относно клостила - той е опасен, ако се приема без да са направени проходимост на тръбите и в доста продължително лечение, но всеки организъм е различен, на мен също много добре ми понася.
Коте, Лионка вие защо не ни ръсите с вируси  :( :( :(
Лек ден
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
t.stankova, здравей! Пожелавам ти тази инсеминация да бъде успешна!
Прекалено е рано да правиш тест седмица след инсеминацията, защото може още да няма имплантация. А да видиш отрицателен тест е много по-натоварващо, отколкото да почакаш още няколко дни. Тест се прави най-рано 14-15 дни след овулация... Опитай се да бъдеш по-търпелива. Много е трудно да чакаш, но си представи, че забременееш, което ти пожелавам - тогава ти предстоят очакване и притеснения още 8 месеца...
Аз се успокоявам по този начин - казвам си, че ако искам да бъде майка, трябва да се науча на търпение...
*
t.stankova, това е темата за инсеминациите :
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45545.0
Може да намериш отговорите на твоите въпроси!

Успех!

Женя миличка всеки път си мисля да сложа вирусчета и все забравям
сега ви поръсвам та дано ви е на късмет  :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: