0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Може, влязох в една аптека на пазара Кирков.Струва 2лв пакета - стрък бабини зъби.Пише че се вари 1 час в 1 литър вода, после се прецежда и се допълва с вода, докато стане пак 1 литър.После се оставя в хладилник за 24 часа.1-вия ден се пие по 3 с.л 3 пъти на ден, на 2-рия по 4 с.л 3 пъти на ден,на 3-тия по 5 с.л 3 пъти на ден и така докато свърши количеството.После се почива 10 дни и пак се прави.Само не разбрах след тези 24ч къде трябва да стои.В хладилника ли или извън него.

Добро утро
Хайде закуската е готова
Лек ден
Добро утро момичета :)
Златен дъжд,благодаря ти за отговора
 Lioni_R страхотна закуска мерси много
Лек и спорен ден желая.
Добро утро слънца !
Лиони сядам на масата  :D че съм освирепяла днес за ядене  :lol: благодаря ти
Гери видя ли миличка,много се радвам за хубавия развой,ще видиш какви хубави яйчица ще се получат и после сладки ревящи  бебчета  :bighug: :crossfingers: :crossfingers:
Стискам палчета на всички  :crossfingers:
Лек ден милички !
Прегръдки на всички  :sunshine:

Вярвам!!!!
Добро утро!
Извинявам се предварително за въпроса, но за какво се пият Бабини зъби?
Днес съм малко объркана. Снощи получих съвсем оскъдно зацапване (2-3 капки чиста кръв) и после нищо. Тъкмо се натъкмих да започвам следваща стимулация, а сега...може и този месец да пропусна момента.
Лек и успешен ден на всички!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Бебешорче, мааалка надежда се появи, но ме е страх да се зарадвам. То с моя късмет...
Катрин, каква хубава температура имаш само! Дано да се е получило! Щом е било само зацапване има надежда :wink:. Стискам ти палци. За бабините зъби - мисля, че беше основната съставка на трибестана. А него го изписват за подобряване на подвижността на сперматозоидите, и някакви проблеми със спермограмата. За жените не знам на какво действа. На нас ни го бяха изписали заради антиспермални антитела, обаче моят отказа да го пие(заради пустата реклама с вдигането на самолета :lol:. Колко се хабих да го убеждавам, че не служи само за това, но не та не :lol:).
Хубав ден, момичета!
*
Добро утро сладурки,
Лионка отново страхотна закуска си ни приготвила  :D, Катрин БТ ти е страхотна, а това зацапване също е страхотен знак стискам силно палците  :wink:
Относно бабините зъби, да така е за подобряване на сперматозоидите е, но аз не бих разчитала на това, най-добре е консулт с лекар или да се приемат комбинирани витамини, ефекта ще е по-добър.
Май при нас не са се получили нещата, нещо тая мойта графика не ми вдъхва надежда и гърдите не са ми толкова чувствителни, ама то нали надеждата умира последна
Лек ден и честит ви петък 13-ти :lol:
Оххх, момичета, не се надявам. Много се чудих сутринта дали да не препишкам един тест,но тая една черта ми писна да я гледам.Странно е, че нямам ПМС, само леко ми се гади сутрин и усещам разни миризми много силно. Следобед отивам на лекар, та да видим какво е всичко това.
Гери, стискам ти силно палци нещата да влязат в релси и да получите нужните яйчица.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ааа, Жени, на мен ми харесва твоята графика! Още е много рано за да се притесняваш. Стискам ти палци да знаеш :balk_21:!!!
Катрин, да пишеш след прегледа.
Жени никакво отчайване ,много си е хубава графиката пупупу все така да си върви
Катрин много ти е хубава графиката  :) и с това зацапване,дано-дано  :crossfingers: :crossfingers: да пишеш след прегледа
Момичета имаме си рожденничка нашето Петенце  :) да ни е жива и здрава  :D
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45864.msg828956#new

Вярвам!!!!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета! Много ви благодаря за хубавите и окуражителни думи! Вече съм по-спокойна...

Относно Трибестан - това е много хубава добавка. Мъжът ми я пиеше преди година. http://www.tribestan.eu/bg/tribestan. Според една позната гинеколожка българския Трибестан е най-качествен, защото със съставката от растението Tribulus terrestris L. има и други подобни добавки. А Tribulus terrestris L. е латинското име на бабини зъби. Мисля, че ще има почти същия ефект, ако се приема като чай и ще е много по-евтино. Трибестана е доста скъп - около 34 лв. за 30 таблетки. За жени също се изписва, най-вече при ендокринологични проблеми. В смисъл - добре е лекар да го е изписал - при жени особено.

Жени, Катрин, стискам ви палци за  :bfp:

Gergana, радвам се, че са се получили 5 фоликула. Пожелавам ти много успех и късмет! :bfp:
Здравейте момичета и честит петък 13ти :)))
Катрин, и аз съм като теб, но НЕ чакам М на 16ти. От вчера ми процапва едно кафеникаво течение :( Но при мен е така всеки месец - 2-3 дена преди да ми дойде ми зацапва само. Интересното е, че като забременях преди 2 години беше същото. Такаче все още се надявам да има + резултат този месец. Стискам палци за прегледа! Успех и пиши какво става после.

Re: Топла Майска темичка препълнена с ++++++ тестч&
« Отговор #92 -: Май 13, 2011, 12:29:51 pm »
Здравейте!Реших да се разровя относно биликте и зачеването и попаднах на тази статия : http://www.biberonbg.com/info/forbaby.htm.Честно казано аз лично се притеснявам да пия от този вид билки понеже незнаем при нас има ли изобщо проблем иако има какъв е.Не сме си правили изследвания за сега и ме е стах да не си разбутам хормоните,а да се окаже ,че няма нужда.
Относно билката бабини зъби намирам следното:
"Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон което влияе пряко върху производството на тестостерон. Повечето от нас знаят, че повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, чистото тегло удължава ерекцията и потентността все ефекти, добре дошли за всеки човек. Интересното е, че при жените се увеличава не тестостерона, а естрогена което го прави много добър препарат за повишаване на либидото, лекуване на безплодие и менструални болки."

Източник: Трибулус (бабини зъби) http://www.bb-team.org/articles/828_tribulus-babini-zabi#ixzz1MDtdu8XW

ДА е жива и здрава рожденичката,с пожелания за сбудване на най-съкровенната й мечта!
« Последна редакция: Май 13, 2011, 12:31:57 pm от sweet_dream »
*
Жени, Катрин, графиките ви самного хубави  :crossfingers: :crossfingers:
Катрин и да пишеш след прегледа какво са казали. :)

*
Е, момичета здравейте. Ние най-накрая сме си вкъщи. Набързо само минавам да ви се отчета и ще ви чета малко по-късно.
На 05.05.2011г. ме приеха в болницата, тъй като преносвах бебка. Наблюдаваха ме, но тъй като моята калпазанка не искаше да излиза ми предизвикаха раждането. И така на 10.05.2011г. в 13.35 проплака не много малката Рая - 4050гр. и 50 см. висока :D.
Надявам се после да прочета хубави новини. Оставям ви засега и ще пиша по-подробно после.

Честити tucy! Да Ви е жива и здрава малката Рая!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Туци да ви е жива и здрава малката бебка Рая и много много да ви радва  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Туци,
Да е жива и здрава малката Рая! Да ви радвам безкрайно много, да донесе много усмивки и щастливи мигове във вашето семейство. Да е послушна, красива и ума.
Браво....какъв голям бебок се е появил!
Краси

tucy, Честито и от мен! Да ви е жива и здрава малката Рая и много да ви радва :)

Туци, много се радвам за вас. Да е жива и здрава малката Рая, много да ви радва, а на теб бързо възстановяване :):):)