0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Браво  Галееееее и тук честито :lol: :lol: :lol: :lol: :bighug:

*
Тихичко честито на момичетата видели положителни тестчета. Пожелавам им лека и безпроблемна бременност и на финала здрави и сладки бебоци. А на всички останали пожелавам успех в дългоочаквания резултат. За късмет ви пущам вирусчета.

:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Май 21, 2011, 19:16:49 pm от ra4ko75 »

*
Йеееееееее Гале тихичко честито миличка, въпреки че ми се иска да изкрещя с цял глас  :D. Много, много те прегръщам и ти пожелавам спокойна, прекрасна и успешна 9 месеца бременност. Близнаци, близнаци  :D и 1 да е пак супер да е/са жив/и и здрав/и  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:  ще се напия от кеф  :P :P :P :P
Галеее, супер новина..Браво, урааааааааа, много ме зарадва ;):) Стискам палци на всички ръце, крака и т.н. !!!!!!!!!

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

здравейте момичета  :D
честито на всички видели положителни тестчета , лека бременност и прекрасни бебчета на финала  :bori_016: :bori_004: дано станете още повече
Мен може да ме сложите в третия списък за 26ти понеже този месец е имало Ову , но покрай новата работа и стреса напоследък не възлагам големи надежди
*
Гале, честито миличка, лека и безпроблемна бременност и на финала здраво/здрви бебче/бебчета :) Много да се пазиш миличка  :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Добро утро шъркеланки :) Заповядайте на закуска

Лек и прекрасен ден
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Добро утро
Гале ЧЕСТИТО
взимам си от прекрасната закуска
Лек ден
Дяволче,за малко си ме изпреварила :) Закуската е чудесна,веднага сядам на масата.
Галкаааа :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: как ме зарадва самоооо.Честито,миличка и много да се пазиш.Желая ти лека,спокойна и безпроблемна бременност!!!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Добро утро ,сладуранки .
Дяволче,прекрасна закуска си ни спретнала ,благодаря ти за което .
Галееееееееее,мила ,много се радвам .И от мен за сега е тихичко честито ,и дано да има повод да го извикам с пълен глас .Дано този път всичко си е по мед и масло .
Добро утро и от мен момичета  :bighug:

Дяволче много хубава закуска и аз си взимам
и смятам да се топна във вирусчетата на Краси  :surfinga: .
Стискам палци на всички ни , дано този месец да ни бъде на късмет и да успеем  :crossfingers:
Добро утро момичета!
Закуската е супер! Пожелавам ви лек ден и приятна почивка!

Галееее, супер новината! Една честитка и от мен!
Краси

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Женииииииииииииииии олеее ще пукна от кеф бе момичеее,пууу знаех си аззз ми така деее ето оцелихте се с мъжа и хоппп пу пу пу пу елелелеелел егаси как подскочих като видях  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: прегръщам те многооо ама многооооооооооо пууууууу сладурката ми тя най после най послееееееееее се започнаха + тестчета на всички от ''моята'' групичка.Oх мн се равълнувах направооооо немога да изразя радопстта си за тебеееее,за галетооо абе мани мани иии за нащо мило чоооооо......цеееееее жива и здрава да им е малката куклаааа,и на цвети не и останало вече ама хич до финалаа....Обичкам ви еййй :))))))))))))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Галееее целувам те и чакам и от теб хубавите новини :)
Ето ме Сари :) готова ли си да вадя  :bfp: :bfp: :bfp:
Имам си 5 такива положителни тестчета, с всеки ден 2рата чертичка става все по-тъмна..а кръвния на 7ми ден след трансфера - ЧХГ 65.7 Аз така се бях уплашила като видях зацапването, че се тествах същия ден и хукнах за кръвен като видях  :bfp:
Писах на IVF сестрата в клиниката ми в Денвър.. Много интересен коментар ми е написала - на 7ми ден кръвен било много рано.. чудела се дали не са близнаци  :babyflips: :babyflips: Дай Боже , викам аз... ама и на 1 един бебок ще се радвам!

ДАаааа готова съм и още как :):) Аууу нямам думи да опиша радостта си че двете ми прекрасни момичета са бременни..Не че другите не ги обичам ама са ми на сърце "старите кучета" :):) Миличка много много се радвам за теб-с това зацапване си мислех да те питам за един тест ама... :)
Женка много те обичкам и пак да ти кажа честито и на теб..
Абе и двете много ви обичкам :):) Айде отивам да къпя бебчо и да се радвам за вас :) лека вечер