0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 9
« Отговор #560 -: Юни 22, 2011, 14:58:40 pm »
Ева, благодаря че ме мислиш :bighug: Обадиха ми се, че се е оплодила моята единствена, любима, ненагледна!
Продължавай да стискаш и утре...дано да стигна до трансфер! :( Страховете ми въобще не са преминали!
« Отговор #561 -: Юни 22, 2011, 15:07:17 pm »
Сички те мислим!
Кураж!
Цун!

Аз умирам другарки...такива кризи, такова гадене, повръщане, болки около пъпа, подуване...Ръгам профинед и поне спя. Ще търпя, де ще ида ,дано да има смисъл...дай Баже!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #562 -: Юни 22, 2011, 15:13:41 pm »
Даре, хич няма да пускаме палците даже! Аз поне по цял ден друга работа освен да ви стискам палци нямам!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Вили, баш сега няма да мреш! По-важна работа имаш - трябва да мътиш яйцата! Стискай зъби, кълки, всичко!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Ех, дали ще дойде ден и на мен така да ми стискате палци  :balk_159: Не знам...
« Отговор #563 -: Юни 22, 2011, 15:38:10 pm »
Даре,Вили и от мен много стиснати палци!
« Отговор #564 -: Юни 22, 2011, 15:38:29 pm »
Ловче,миналата година когато лежах в болницата заради хиперстимулацията(имах болки,повръщане,подуване на корема)лекарката ми каза(но явно не беше запозната кой знае колко с моя случай),че имало поне една хубава новина.Тези симптоми са били типични за бременност.
Така,че силно стиснати палци от нас,а от теб мнооого почивка :bighug:
« Отговор #565 -: Юни 22, 2011, 16:00:33 pm »
Някои да има излишен час за преглед първоначален и там да се пробваме,че ни писна да ходим по болници да се лутаме днес звънях но ни казаха чак за догодина септември.моля ако някои има на сърце да помогне
« Отговор #566 -: Юни 22, 2011, 17:12:58 pm »
Някои да има излишен час за преглед първоначален и там да се пробваме,че ни писна да ходим по болници да се лутаме днес звънях но ни казаха чак за догодина септември.моля ако някои има на сърце да помогне

Отиди на ДРЗ 2011 във Варна.
« Отговор #567 -: Юни 22, 2011, 17:41:36 pm »
Дари,мила,още вчера ти казах,че това е твоето бебе.Искам скоро пак да ти видя насълзените очи,но вече със сълзи от щастие.Вили,приятелко,точно сега няма да умираш,имаш да пазиш децата 9 месеца.А ето,че и аз се доредих до пункция,в петък съм на ринга.Имам само 3 фоликула,дано извадят нещо.
*
« Отговор #568 -: Юни 22, 2011, 17:57:39 pm »
Perlichka разбира се че ще извадят,Ще чакаме с нетърпение петък да се похвалиш.

New Love дръж се, че сега предстоят най-вълнуващите моменти-положителен тест, прегледи и след 9 месеца поне два бебока :)
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #569 -: Юни 22, 2011, 18:44:25 pm »
И аз за биопсия се включвам.Бях на 18.06 и все още не са ми се обадили а е готова.
*
« Отговор #570 -: Юни 22, 2011, 19:00:48 pm »
Момичета , потвърди ли се информацията , че лекарите ще отсъстват от 02 до 06ти юли?
На всички чакащи успех и  :bfp1: :bighug:
« Отговор #571 -: Юни 22, 2011, 19:37:31 pm »
момичета,аз няма да мога да си използвам консултацията на ДРЗ-Варна.ако някой има нужда ще му го отстъпя.на лични ще си дам данните.   сега видях,че са ми писали,че д-р Стаменов няма да може да присъства,ще го замества д-р Шевкедова-ако ще се презаписвам да потвърда до 23/06 
*
« Отговор #572 -: Юни 22, 2011, 20:03:22 pm »
Дани, успех мила....стискам всички палци и трите да са хубави! Очаквам самооооооо хубави новини от теб! Гуш гуш!
*
« Отговор #573 -: Юни 22, 2011, 20:13:00 pm »
DariD - видя ли, че винаги може да има хубави новини. Много се радвам и продължавам да стискам палци.
Вили - дръж се. Дано всички гадости бързо се разминат и съвсем скоро да си във форма.
Дани - мисля, че и при теб всичко ще е наред и се моля да е така.
Късмет момичета! Мисля ви и много разчитам да успеете бързо!
Успех и на д-р Шевкетова на ДРЗ-Варна! Да си прекара добре и да зареди с Надежда много хора!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #574 -: Юни 22, 2011, 20:44:19 pm »
Много странни и разнопосочни чувства и желания ме връхлитат...сега така ми е сееекси, че се побърквам. М. фрезова градината и едното ми уше така му следи тракторчетооо...  :oops: Дали са виновни лекарствата или... Това е въпроса?!?

Перличка - с теб съм, давай, ти можеш!Успех!
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 20:46:43 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #575 -: Юни 22, 2011, 20:49:59 pm »
 :bighug: :bighug:благодаря на всички за подкрепата,надявам се,че в петък ще мога и да се похваля :D
*
« Отговор #576 -: Юни 22, 2011, 20:57:36 pm »
Ей, и аз съм на пункция в петък. Преди час говорих със секретарките. Сутринта бях на преглед, още не ми бяха излезнали изследванията и Док каза, че по-късно ще ми звъннат дали ще правим пункция в петък или в събота. Почти до 19.00 ч. никой не ми звънна и аз си казах: "Девойко, вземи ти да звъннеш, че прегнил със сигурност ще трябва да се бие, да кажат кога!" Звъннах, и те "Можеш ли да дойдеш веднага, че в петък ти е пункцията?" Ама как да ида веднага, като в София е такова задръстване, че докато се придвижа от Семинарията до Малинов ще мине към час. Та Дани прояви разбиране и ми каза да ходя към 23.00 ч. да ми бият прегнила, че в петък сутрин рано-рано ще правим пункцията. А на всичко отгоре ще трябва да ходя и утре сутрин да пусна една ПКК, че и това трябва. За разлика от Перличка - при мен има само един фоликул (този път сме на спонтанен цикъл) и да се надяваме, че всичко ще е ОК. Ще се видим в петък.
« Отговор #577 -: Юни 22, 2011, 22:40:51 pm »
Здравейте!Виждам, че има онлайн в темата и  бих искала само да ми кажете в колко отваря клиниката, че утре ще изследвам хормони там(клиника"Надежда")?Благодаря!
*
« Отговор #578 -: Юни 22, 2011, 22:55:10 pm »
Здравейте!Виждам, че има онлайн в темата и  бих искала само да ми кажете в колко отваря клиниката, че утре ще изследвам хормони там(клиника"Надежда")?Благодаря!
Лабораторията работи от 8ч.
*
« Отговор #579 -: Юни 22, 2011, 23:04:40 pm »
Момичета на всички ви пожелавам успех, много успех.Аз вярвам, че ще прегърнем нашите дечица :)