0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Галеееее къде си, казвай резултата от ЧХГ-то  :wink:
Аз не се стърпях и отидох на преглед - имаме 1 точица с размер 0,73см и си отговаряме точно на 5 г.с. /днес е първи ден от 5-тата седмица/.Всичко засега е наред, надявам се и до 27.01 да е  :P
Гери как си мила, Бебешорка а ти
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Жени, страхотна новина :D!!! Всичко ще бъде наред докрая! Пожелавам ти го от все сърце!
Аз уж 2-3 дена бях оптимистично настроена, но вече съвсем го отписах опита :(. Цял ден чета ли чета за първите симптоми. Ей такива ми станаха очите от четене osi_12. Ами всички са имали чувствителни гърди и ПМС, а аз нищо си нямам :(. На какво да се надявам не знам.
gergana :-) Не винаги ги има тези първи симптоми. Аз лично нямах никакви симптоми. Моя приятелка също си беше отписала опита, не чувстваше нищо, а сега е в 4ти месец :) При всеки е индивидуално, докато няма цикъл нищо не се знае. Повече спокойствие и успех
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Хей здравейте и от мен, Женичка, честита точица мила и честита лентичка  :wink: Нека тя ти донесе късмет и Януари другата година да имам повод да се напия от кеф  :lol: Лорче, съжалявам мила  :( Фови, продължавам да стискам палци :crossfingers: Гери :goodluck: за теб също мила Гале къде сиииии? Мария_81 ти сладка пуканке веднага да се появиш тук, защото...много ми липсваш вече-надявам се да си добре  :( Златен дъжд и на теб стиснати палци за едни прекрасни две чертички скоро  :wink:

Здравейте момичета благодаря за хубавите думи
както казах дойде  :witch: , не точно на време , но все пак дойде може да ме махнете от списъка . Сериозно се замислям да спра с меренето на Т и всички останали неща много се стресирам вече  :? ще си направим и тези изследвания , когато можем и ако всичко е наред и там просто ще се успокоя и ще му дам нужното време "тези неща не стават по поръчка" всички ми го казваха , но не слушах  :(
*
Гери и аз нямах симптоми отначало. Появиха се може би средата на втория месец. Така че споко.
Лора, миличка почини си от мерене на БТ щом така чувстваш нещата. Аз лично в месеца, в който забременях също не мерих БТ. Бяхме отпуска с моя мъж и си бях казала че няма излишно да се натоварвам с мерене и следене на ову.
Много стиснати палчета на всички - да не ви изброявам.

*
Здравейте момичета .
Жени благодаря ти за вирусчетата веднага се потапям  :a_cat_06: :a_cat_06:.
И много се традвам за новините от прегледа ,дано всичко си е наред докрая .
Йоли мила и на теб ти благодаря за палчетата ,имам голяма нужда от тях ,малко остана до истината ,а така ме сърбятръцете вече за  теста ,дано стигна до деня в който да го направя.
Гери и от мен имаш стиснати палчета.
Добро утро момичета! Заповядайте на масата до мен!

Пожелавам ви лек и усмихнат ден!

Ние днес ще пускаме изследвания на моето момче, моля ви стискайте палци всичко да е наред!
Краси

*
Добро утро и от мен момичета .
Красунка благодаря ти за закуската.Разбира се ,че имаш мноого стиснати палчета .Дано всичко е наред.
Лек ден сладуранки .
*
Добро утро, Краси, благодаря за страхотната закусчица и успех с изследванията.
Фовче сърбят те сигурно, ам почакай, рано е още.
Йолче ех тия твои цекли...., аз все пак се надявам да не с стига до Персенска
Лек ден на всички и стискам палци  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Вирусчетааааа  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Добро утро, момичета !

Краси, супер закусчица.
Лек и спокоен ден на всички.

Добро утро и от мен!
Краси мерси за закуската.
Жени честита ти точица.Никакви притеснения и лоши мисли-този път всичко ще бъде наред.
Гери нали си знаеш-докато няма М,надежда винаги има.Така,че не се знае какво ще излезе на края. :crossfingers: :crossfingers:
Фовче много хубаво върви тази графика,дано и резултаа и бъде такъв хубав. :crossfingers: :crossfingers:
Лорче аз от няколко месеца си починах от меренето на БТ и Ову тестовете и като че ли ми е по спокойно.Не че не си броя дните и не се ослушвам за Ову симтоми,но поне не се обременявам с шашкане по БТ.Ако мислиш,че ще ти помогне захвърляй всичко и се наслаждавай на моментите.

Мария_81 ти сладка пуканке веднага да се появиш тук, защото...много ми липсваш вече-надявам се да си добре  

Тук съм Йоли-чета ви всеки ден,но няма какво да пиша.При нас нищо ново.След хубавата почивка продължаваме да си мързелуваме и да си ловуваме пък кавото стане.В понеделник сме на преглед при уролога и след резултата ще видим нататък как ще я караме.Дано резултатите да са хубави,че с всеки месец все повече се отчайвам.Времето си минава,а имам чувството,че тъпчим на едно и също място.Но стига мрачни мисли..
Приятен почивен ден на всички!
« Последна редакция: Май 28, 2011, 10:06:34 am от mariq_81 »

И от мен здравейте
Дали има още от закуската на Краси?
Лек ден
Добро утро
Къде сте момичета, много е пусто тук?
Хайде да закусим
Добро утро момичета
Lioni_R супер закусчица
Аз се опитвам да се успокоя , малко ме плаши мисълта , че не знам колко още време ще чакам без видима причина да не става  :( , но въпреки , че го искам ужасно много трябва да спра да мисля вече и дано това помогне .
Стискам палци на всички , които чакат   :crossfingers: дано мечтите на всички се сбъднат
*
Добро утро, Лионка благодаря за закуската.
Фовче миличка надявам се утре БТ да се вдигне и моля те не се отчайвай, ще стане, при всички ще стане
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Здравейте милички,минавам най вече да си видя аз Женито как е :),отивай на лекар че да не идвам да те водя аз за ръчка че ще станем за смях хахахаха,или най малкото пусни два кръвни тестове ;),Гале петъка мина идвай да казваш гоооляяямата цифра :),Йоленце надявам се скоро да прочета една прекрасна новина от тебе :).На всички който не познавам пожелавам много късмет и успех :).Прегръдки и спокоен ден :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Привет,дами!
Аз тази седмица май само хвърлям по някой поглед,но не ми остава време да пиша,че се стягам за държавни изпити и вече ми пуши главата.
Но ви мисля,да знаете!Желая успех на всички и много стиснати палчета от мен и бебка
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Здравейте момичета!
Ех че хубави новинииии - Гальонди, Женя, честито  :cheerleader: пожелавам ви да иматенай- прекрасните  :cloud9: толковасерадвам за вас, браво !!!!!
Гери, katrin_sl, стискам палци да е успешна процедурата при вас и много хубави новини да донесете тук  :P
И стиснатипалчета от мен за късмет на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ето малко бременни вирусчета от мен
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Хубав и слънчев ден на всички!
*
Ама Маймунке сладка, аз ходих на лекар, всичко е ОК 0,73 см сме и съм си точно като по книга -5 г.с., дай Боже да е така до края.Казаха след 10-тина дни да отида да чуем сърчицето :D
Галче къде си душата и Бебешорка изчезна
Гери,Катрин  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: