0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито и от мен официално Гери , чудя се дали сега да го полея още веднъж заради потвърдения резултат :beerdr:  :lol:
Лека и безпроблемна бременност!!!

Хи хи хи хи,
Хайде дами, отивайте на полето................Днес е денят
:-)))))))
[/quote]
Как ме разсмя. Представих си ни всички наредени в редичка и ходом марш към полето.
Гери, сега моге вече официално да ти честитя. Лека бременност, мила!
*
Браво Герииииии честито леки оставащи месеци  :D
Герииииииииии само така пу пу пу много лека бременност до края :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
здравейте момичета Гери :bighug: много се радвам за теб пожелавам ти от все сърце всичко да е наред докрая и скоро да гушкаш едно прекрасно бебче  :D
аз съм се отдала изцяло на работа и затова не влизам , а и се старая да не мисля за дете , за да си почина малко за сега успявам надявам се така нещата да се подредят от самосебе си
Добро утро
Масата е наредена, взимайте си кой каквото си хареса
Лек ден
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Резултатът от кръвния тест е 154,60. Още не мога да повярвам :cheerleader:!

Гери, Честито! Много се радвам за теб! Токова се измъчи, че сега имаш пълно право да ликуваш  :lol: Пожелавам ти след ден-два да се похвалиш с още по-тлъсто ЧХГ  :balk_103:
*
Здравейте и от мен .
Лионка мерси за закуската .
Гери честито и леки оставащи месеци .
Лек ден пожелавам на всички .
*
Добро утро,Лионка много рано си станала миличка, за да ни сервираш закуската  :D
Лори почини си миличка  :wink:
Лек ден милички
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!

Добро утро, момичета!
Заповядайте на закуска в леглото :wink:.
Хубав ден на всички!
Добро угро
Гери мерси за закуската
Лек и спокоен ден
*
Добро утро,Гери благодаря за закусчицата
Лек ден момичета
Добро утро !
Гери мерси за закусчицата.
На всички видели  :bfp: честито, а на всички очакващи да ги видят-като мен-много късмет.
Приятен ден на всички!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен... :) Така вече се изместихме в новия апартамент и имам време да седна да пийна едно кафенце и да се порея на воля из форума :) Докато малкия принц не се събуди де  :wink:
Гери рано си станала ама то и нас в началото ни гонеше така ранното ставане..Женито и тя милата скочила..После ще ви питам аз къде ще сте се изгубили :) Ще ставате късничко като минат някой и друг месец  :D
Гале нещо ми се изгуби тези дни от погледа..Дано всичко е наред.Бебче миличка много се радвам че си по-добре( в твоята темичка за графиката съм ти написала нещичко)  :wink:
Нещо тази седмица се скатавате с положителните резултати.. А дано следващата е много по-ползотворна от тази :) Макар че аз се радвам че се похвали Герито :) Успех до края мила..
Лек ден ви пожелавам..
Привет,дами!
Гери,закуската е супер.
Ние снощи бяхме на преглед-добре сме и вече тежим 1068гр
Аз минавам да ви пожелая късмет и да ви наръся с вирусчета :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Мен май тези вирусчета ме хванаха! Имам си хубав  :bfp:  :party: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: а другата седмица ни е сватбатаааа  :ballons:
*
kukla_ta - честито и много лека бременност.!!!!!!!!! А на сватбата -  щастливи и незабравими моменти ! :party:

Браво, страхотен подарък за бъдещият ти съпруг! Всичко най-най :):)

Какъв сватбен подарък само :) Много се радвам!
[/url]
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Леле, кукличке, страхотна новина :D!!! И страхотен сватбен подарък! Много се радвам!