Здравейте момичета, понеже темата е за свекърви, бих искала да споделя тук моя проблем, защото честно казано няма с кой. Нещата стояят така:
Бащата на сьпруга ми е починал - Бог да го прости - и той се е преместил от по-голям град, в нашия, за да не е майка му сама. Дотук добре, но откакто сме женени и аз живея при него, защото към момента нямаме наше си жилище, пък и къщата все пак е на мъжа ми, нещата са повече от зле.
Жената не готви, не чисти, не пере и не си почиства банята, но недай си Боже аз да го направя - о чудо, вьрви след мен и минава от горе с нейните си препарати и тем подобни. Нямаше проблем и затова, все пак аз съм млада и нито едно от това не ми тежи, но в един прекрасен момента мечтата ни за дете започна да става реалност и аз забременях. За съжаление в 8г.с. имах отлепване на плацентата, а от 12г.с. получавам доста болезнени контракции, освен това съм със синозит. По препоръка на лекаря, на когото имам огромно доверие - аз трябва да лежа, да не вдишвам прах и препарати и много други препоръки. И сега си представете мойта ''прекрасна'' свекърва, която както споменах не прави нищо от домакинските задължения, се вайка и пъшка как всичко е на нея, как тя отгледала прекрасен син и ходи на работа, не можела да се справя със всичко, как трябвало да и се помага, как не знам си още какво. Понеже ми писна, си отидох в нас при моите родители, мъжа ми дойде с мен, но и това беше прието много остро. Е добре, прибрахме се и отново същото - нищо не наготвено, нищо не изчистено. За мой кьсмет м\у 18та и 20 г.с. контракциите ми спряха и аз започнах лека по лека да си правя сама нещата и забележете, че като си наготвя и предвидя яденето все пак да ми стигне на мен и за следващия ден, тя сутринта си го взима за работа и ме оставя без нищо. не сьм умряла от глад, но все пак съм бременна и апетита ми колкото и да не е се е изострил и все по често се събуждам гладна и когато знам че съм си оставила нещо за закуска и не го намеря, няма да ви казвам какво ми става. в следстие на моето висене права и т.н. отново получи много силни контракции в 22г.с. и сега съм в болница на системи и хапчета, като изрично ми се каза като ме изпишат да внимавам колко се натоварвам - е кажете ми как да не си събера багажа от тук и да не си ида направо при наще? Забравих да кажа, че мъжа ми няколко пьти и каза, че за нас сега най-важното е да си износя нормално бебето и да не очаква нищо от мен и да се стегне малко, а тя отговори само едно ''хъм'' и всичко си продължи по старумо. Офф май бая изписах, но да си кажа, че това е малка част от проблемите ми с нея.