0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета !

Наминавам да ви съобщя една хубава новина.Ще ставам леля около Коледа.Знам новината от известно време, но изчаквах да минат първите 3 месеца.Сега вече го казвам официално и тук.Най-вероятно ще си имам малка племенничка. :bori_007: :cheerleader: :cheerleader: :cloud9:
Пък дано и при нас скоро се получи, та да са горе-долу на една възраст малките сладурковци.

п.с.: Да почиват в мир всички загинали !

Златен дъжд, честито! Аз също съм леля на една принцеса...тъкмо се връщам... :) днес й бях гледачка... Много я обичам, на леля сладурката  :bori_007:
Пожелавам ти да се сбъдне мечтата ти и да направите голям отбор от дечурлиги, които да щъкат насам натам  :wave:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Добро утро сладурки, раничко станах към 4,30 и си викам защо ли да не сложа една закусчица  :D
Златен дъжд, честито за новината лека бременност на сестра ти и скоро и тя да може да се похвали със същата новина  :wink:
Лек ден и ..... хайде веч някой да вземе да се отчете  :P
И да почерпя - моята щерка днес става на 7 годинки  :D да ми е жива и здрава, друго не искам...
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 06:05:36 am от Женя »
*
Добро утро момичета!
Жени ,леле благодаря ти за закуската .
Да ти е жива и здрава рожденничката .Пожелавам и едно прекрасно и щастливо детство .Нацелувай я от мен  :bighug: :party: :occasion13: :occasion13:
Добро утро
Женя да ти е честита рожденничката, взимам си от всичко на масата
Лек ден
*
Добро утро момичета,
Жени честита рожденничка!Да ти е жива и здрава и много късмет. :hbirth:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Жени, много си ранобудна :wink:. Да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва :hbirth:!
Хубав ден на всички!
*
Добър ден момичета.
Жени,закуската е направо бонбон.Честита ти рожденичка! :balk_16:Желая ви много позитивни емоции ,здраве и хиляди усмивки. :occasion13:
Лек и усмихнат ден !!! :D
Здравейте, момичета !

Жени, закуската е страхотна.Честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава.
Лек и успешен ден от мен.
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 12:12:33 pm от Златен дъжд »

*
Жени, честит рожден ден на дъщеричката ти. Да ти в жива и здрава :-)))

Здравейте момичета и от мен!
Жени,честиа ти рожденичка!Много да те радва!
Жени, честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Жени честито на малката принцеса..Извинете голямата принцеса :) много здраве и щастие и пожелавам и на вас да си я гледате със здраве :) И да се радва и на новото бебче :)
Здравейте муцунки,

Честити ден-ден на малката сладурка на Жени! ДА расте здрава,умна, силна и красива госпожица :):)

Златен дъжд,
много хубава новина, леко бременеене на сестричка ти и скоро и ти да имаш личен повод да се похвалиш :)

Ето малко вирусчета за късмет:  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!

Добро утро, момичета!
Заповядайте на масата :D.
Хубав ден на всички!
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 07:46:57 am от gergana :-) »
Добро утро
Гери веднага си взимам от закуската
Лек ден момичета
Добро утро момичета
Гери чудна закусчица веднага си взимам .
Аз не влизам много често , но като гледам малко момичета останаха повечето си бременеят вече  :D момичета влачете крака и ние да не се задържаме много  :lol:
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 09:08:28 am от Лора Райчева »
Добро утро, момичета !

Гери, закуската е страхотна.
Желая ви лек и спокоен ден.

*
Добро утро и от мен момичета.Много спокоен и щастлив ден ви желая и се пазете от жегите  :surfinga:

Целувки и Гери, мерси за закуската !!!

*
Добър ден момичета, благодаря на всички за пожеланията
Фовчеееее мило, много се радвам  :D, ще тръпна в очакване вече официално понеделник да ни зарадваш  :P
Гери благодаря за трапезката, страхотна е
Ето вирусчета и изчезвам след малко, че ще празнуваме днес с децата  :wink:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: