0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ЛОВУВАЩИ
  :pleasantry:

sivanovaa   :bed:
Sismondi - :bed:
Iana_86 - :bed:
Iv_marinova - :bed:
Marilena - :bed:
Vitanova_1981 - :bed:
Titibar - :bed:  
Ruzka - :bed:  
Geri_81 - :bed:
Isebs - :bed:
Mimasbg - :bed:
Daisy86 - :bed:
Marmoranka - :bed:
Val - :bed:
K.s.stoyanova - :bed:
Plamak - :bed:
krasunka - :bed:
Galka85 - :bed:
t.stankova - :bed:  
jolie8614 - :bed:
Драконче - :bed:
TITKO - :bed:
Venta - :bed: 

Ioly ?  -   :goodluck: :crossfingers: :goodluck:  
Polisia - :goodluck: :crossfingers: :goodluck:  
Acinci ? -  :goodluck: :crossfingers: :goodluck:  
Zyza ?  - :goodluck: :crossfingers: :goodluck:    
mariq_81 - 10.07.2011 -  :goodluck: :crossfingers: :goodluck:
Чоки  - 22-23.07.2011 -  :goodluck: :crossfingers: :goodluck:

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

Видели  :bfp: :bfp: :bfp: за месец Юли

katrin_sl  :cloud9: :babyflips: :stroller:

Момичета, понеже виждам "голяма активност" в последните теми, предлагам да ги направим месечни, а не седмични....

:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 16:14:50 pm от petqst »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Мисля че имаш право Женка... Аз повече няма да пускам теми че активността е застрашителна :)
ЛЕк ден на всички и лека седмица ...
Аз също съм на мнение, че месечна темичка е добре. Сега повечето момичета са на почивки и тук е много пусто.
При мен няма нищо ново. Нямам симптоми, пия си лекарствата и така.
Стискам палци на всички, който за каквото му трябва.
Лек ден!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Жени, благодаря все пак за новата темичка!
yahoo_33 съгласна съм тя да стане месечна. Наистина в скоро време няма никаква активност. Дано причината е, че всички са на почивка и уплътняват подобаващо свободното си време  :D. После пък като завалят едни  :bfp:  :bfp: :bfp:, няма да могат да се спрат  :D
Аз активно "спортувам", хем ми е ред, хем ми се пада  :bed: Дано да го сгащим това яйце най-накрая, че и аз да мирясам  :D.
Лек ден, лека седмица, а защо не и лек месец Щъркелани  stork-boy
*
Да се впиша и аз тук.
И аз като Чоки се надявам всички да са на почивка и затова активността е слаба, пък дано положителните тестчета завалят наесен като капещите листа :crossfingers: :crossfingers: osi_9
Моята почивка ще се отложи за другото лято, та може да ви хвърлям по едно оченце  :wink:
Лека седмица на всички и много късмет

И от мен привет
Подкрепям идеята за месечна тема, много пусто стана тука но надявам се да е за добро
Лека вечер
Здравейте, момичета !

Аз също подкрепям идеята на Жени за месечните темички.Наистина последните 3-4 седмици активността ни много намаля.Може би от септември ще се възстанови, но предполагам Юли и Август ще минат по този начин.
Днес си взех тестове за овулация.Този месец реших да правя, стават 3 месеца от 2-рата операция, слънчицето ми има рожден ден в Събота и се моля този месец да се получи.Пък и да си призная, иска ми се да забременея сега, за да може бебчето ни да се роди през пролетта, та да отрасне малко до зимата.Дано съдбата да ни помогне.

*
И аз гласувам "За" месечните теми, поне до края на лятото. :)

*
Привет момичета-кокичета :)

Женичка, благодаря за темичката. Идеята за месечна такава не е никак лоша. То лятото как да си седиш в къщи на компютъра  :wink: Джан-Джун никой няма из форума  8)
Желая на всички успешна седмица и чакаме дъжда от  :bfp:
Чоки, "спортувай, спортувай" аз ще стискам палците до дупка!!  :lol:
Бебешорката и Фовери къде се покрихте милички?  :(

Добро утро
Хайде готова е закуската
Лек ден на всички
*
Добро утро душици златни .
Жени благодаря ти за темичката .
Галка тук съм  миличка.При мен няма ново ,само дето много странно ми се измести овуто много рано .
Лионка мерси за закуската  :D
Лек ден на всички .
Здравейте записвам се и аз ,найстина активността тук е малка ,дано да е заради лятото  :D :D :D
Дано по скоро изпълним тази темичка с много  :bfp: :bfp: :bfp:
При мен няма нищо ново,скоро ще ловуваме,но дотогава само спортуваме  :lol: :lol: :lol:
Лек  ден на всички.
Добро утро!
Жени мерси за новата темичка.Дано наистина завали дъжд от  :bfp:.Мен вече може да ме преместиш в списъка на очакващите-10.07. да видим каква сме я свършили този месец.Поднових меренето на БТ и засега върви добре,но...има време.
Лиони мерси за закуската.
Лек ден на всички!

*
Здравейте сладурки,
Лионка мерсаж за закусчицата
Миме, Фовче успех милички, Катрин и на теб
Герииии къде забегна душицо, не пишеш...
За темите - месечните, незнам нашата модераторка Петето какво ще каже, може ли, не може ли???
Льонка, мерси за закуската. Нападам, ако е останало нещо.
Жени, как си ти?Добре ли се чувстваш? Благодаря ти за стиснатите палчета. Много бавно минава това време до теста. Имам цяла цедмица още.
*
Здравейте и от нас! :D
За мен, няма проблем да е месечна, то така или иначе докато ги направим 50 страници, ехеееее  :wink:
Честита ви нова темичка и дано до края на месеца да я изпълните с мнооого +++++++ тестчета :D
Желая успех на всички! :wink:
Лек и прекрасен ден! :D
Здравейте момичета...аз чакам дата за лапароскопия...до 2-3 седмици...направо си е скоро, като се има предвид, че чакам от февруари за час. Ох, много бавно се случват нещата :(
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте момичета, хайде и аз да се запиша в новата темичка! Пожелавам ви наистина дъжд от положителни тестове! Преди време в тази темичка си пожелаваме да не остане никой и много се надявам тази слаба активност да се дължи на прехвърляне на повечето я онази другата темичка, към която се стремите всички!!!!
Здравейте и от мен мили момичета, много късмет в новата темичка. Ех идва моренцето и ще има много любов и после бебета. Късмет, късмет за всички  :pink_dust_1:
Добро утро!
Хайде събуждайте се,че ви чакам за закуска.

Пожелавам ви лек и усмихнат ден!