Даниелска - аз не търся реванш и решение насила, нито имам нерви , нито сили, нито време... а и поговорката - Насила хубост не става , ми е ясна.
Аз този филм го гледах вече. На по-ниско ниво и с по-слаб играч - КИРМ Плевен и д-р Емин. Аз веднъж избягах от коментари за възрастта ми, която към онзи момент беше дори под 40. Всичко това го споделих на първичния преглед с д-р Стаменов и той се отнесе с разбиране и съчувствие...уж... И година и нещо по-късно на какво съм свидетел?!? Емин поне ми го каза в очите... Не искам това да коментирам, смятам, че е ясно на всички ви колко подло и непочтено сме ударени под кръста. Да ми съчувстват днес съвсем непознати хора...и да се опитват с недомлъвки да ми дават съвети, а в клиниката ... Сега се сещам, че пренасям обидата си върху целия персонал, а не бива... повечето може би не са и наясно.
Аничка, Манга - и аз мисля, че най-правилното е да отида в друга клиника. Притеснявам се, че за 3 път трябва да започна отначало с изследвания, прегледи и т.н , а нямам средствата за това. Пък и коя клиника... Мислех за Селена в Пловдив - едни казват супер е, други - скъпо, трети - некадърници...
Нищо не мога да измисля, затова ви питам - къде ще ме искат на 42 и ще ми направят компетентен опит, приемам всякакви слухове.
Зинче - за съжаление д-р Стаменов казва едно, а върши друго и това е дълбоко обидното. Права си в едно - времето върви напред и всяка може да е в моята ситуация , а тогава рефрена "ненужееен" е убийствен.
Друго се сещам да ви питам - какво от досието мога да си взема?
Днес взех епикриза само за първата си хистероскопия , тази от 22.09.2010г , другите - от операциите през януари, февруари и април 2011г не бяха написани .