Завърнахме се ... Много мразя това пътуване, чувствам се като парцал, а и от работа не спряха да звънят сега за домашно справки правя пфууууу писна ми вече!
Да разкажа за днес.Бяхме в клиниката в 13 ч., аз винаги съм около час по-рано, ама се застраховам заради пътуването, все пак всичко се случва.Дадоха ми от регистратурата картонче и ме изпратиха на 4 ет.Отдавна не бях преглеждана там.Лекарите бяха в обедна почивка, или поне така ми каза мацката отдолу.Носех си чашката на "Зачатие" и в нея си разтворих един Аулин.Долу в тоалетната си сложих и една свещичка "Профенид", нали обичам да се презастраховам с-у болката
И чакането започна, в интерес на истина беше доста празно, имаше няколко мацки, които чакаха за трансфер и няколко бременни срещнах
Д-р Стаменов се появи около 14.30 часа и ме извикаха.Страх ме беше, няма да крия, но биопсията се оказа безболезна, усетих само, че все едно ми идва цикълът, но не е като болка.Зачаках да усетя същината, но за мое учудване д-р Стаменов каза, че е приключил 8OБлагодарих му, написа ми на едно листче какви кръвни да пусна и слязох долу в лабораторията.Та искам да успокоя всички момичета, че биопсията не е толкова страшна!
Само забравих да питам днешният ден брои ли се, за да знам кога да пратя смс за резултатите ... Другата Сряда или в Четвъртък ?