Здравей, Жули,вчера бях на преглед и се оказа, че матка,яйчници, тръби и др. са наред, което е супер!
Ноооо (Естествено, че ще има НО, то при мен без НО не може да мине, за пример - избирайки билети за една постановка на летния театър, избрах точно мястото зад стълба, при което съпругът ми побесня, защото поне трябваше да е отбелязано, когато се избират билетите, че там има стълб). И НО-то е че - На 13-тия ден от началото на цикъла имам един доминантен фоликул в левия яйчник с размери L1:14,3mm, L2:15,6mm(явно е малък фоликулът). Ендометриумът е М тип 10мм. За съжаление гинеколожката ми (която е много добра и точно сега я избрах) излиза в отпуска и няма да можем да проследим овулацията този месец, която явно ще е след 2-3 дни. А всяка смяна на лекар ми е много трудна. Ще видим по температурата дали въобще ще има овулация. Поне пуснахме контролни изследвания, а следващият месец ще продължим. Оценявам шансовете този месец на 20:80, че няма да се получи, но все пак пуснах и молитва за зачеване.
Дано поне при теб, Жули, шансовете да са по-големи!