Здравей Denis, за БТ се оказа, че проблема е в термометъра, защото вече 2 дни меря Т и с дигитаалния и с обикновен термометър (който съм сигурна, че е верен), само че с обикновеният стоя по 10 минути и се оказва, че с обикновения температурата ми е 37.1-37.2, което си мисля, че вече е по нормална Т, но засега другата Т я отбелязвам в бележки.Тий като вече ми закъснява МЦ, мисля да изчакам още 3-4 дни и ако не дойде
(моля се на Господ да ме пропусне в следващите 9 месеца) мисля да си направя едно тестче, а ако дойде
ще си направя изследвания за другите хормони, които ми е дала лекарката, а за прогестерона първо мисля да се консултирам с нея и ако трябва да проследим О и тогава да пускаме прогестерона, защото вече за 3-ти път го правя прогестерона и всеки път се оказва, че не съм го пуснала в определения момент.Много ти благодаря за помощта.Вече не ми остава друго освен да поизчакам още малко....и мисля на 8-ми март да си направя едно тестче ако успея да устискам до тогава и дано да получа най-желания подарък за 8-ми март