0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Може ли коментар на графиката ми - kriss_and
« Отговор #240 -: Септември 29, 2011, 13:04:10 pm »
При мен също беше така не се тревожи моето сакче беше 15 мм.-39 ден,19 мм-44 ден.Раничко е още,моля те не се оставяй да те плашат тези лекарки.На мен какви ли неща не ми наговориха,но аз търпеливо си чаках и знаех че ще си видя ембриона в сакчето,както и ще видя пулсации.Не разбрах овуто дали е била окола 20 ден,но наистина си мисля че днес ще си го видиш! :bighug:
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #241 -: Септември 29, 2011, 13:09:34 pm »
Дано!!!!не знам вече.Много се притеснявам

Стискам палци да мине успешно прегледа и тревогите ти да не са основателни!  :grouphug: С теб съм!
« Отговор #242 -: Септември 29, 2011, 13:11:32 pm »
Сега може ли да ми помогнете по-точно да установя кога ми е била овулацията и евентуалното зачеване, за да се поуспокоя малко? Ако цикълът ми е 30-35 дни и предвид графиката ми. Моля за помощ!

*
« Отговор #243 -: Септември 29, 2011, 13:22:10 pm »
Според мен ако си заченала на 24 ден,когато ти е + тест за О.или на 26 ден..сега трябва да си в началото на 3-та седмица. :oops:може и аз да бъркам  :oops:
*
« Отговор #244 -: Септември 29, 2011, 13:29:41 pm »
Замислих се,че ако док.съди по-последна менструация може би затова ти казва ,че трябва да е по голямо.А ако твоя цикъл е по-дълъг и О е по-късно,реално си заченала по-късно....Незнам мила дано не те бъркам  :oops:Нека кажат и другите момичета..
*
« Отговор #245 -: Септември 29, 2011, 13:32:16 pm »
Гестационните седмици се броят като започне с датата ,когато ти е дошъл цикъла !
А ову май е била на 20- 21-ден , поне според мен

« Отговор #246 -: Септември 29, 2011, 13:34:00 pm »
Крис виж какво намерих за теб:"с коремен ехограф в 5г.с не може да се види пулс.На мен моя лекар ми каза с коремен ехограф най-рано към 7седмица се виждат пулсации.",намерих го в друг форум.В 7 г.с. трябва да се види и зародиша и сърдечната дейност.
При някой сърдечната дейност се "улавя", дори и по-късно, към 8 г.с
Сега говорих и с братовчедка ми която сега влиза в 7мия мес. виж какво каза:че сакчето е малко още затова и на нея на 1вия преглед не са и уловили пулс,а чак на 2рия.Можеш да направиш кръвен тест,който е 100% сигурно дали има бременност.
Така че не се шашкай предварително,ако трябва изчакай 1 седмица още.Успех днес на прегледа стискаме ти палци.Ще чакам новини :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #247 -: Септември 29, 2011, 13:34:42 pm »
Аз си мисля че е около 20,21-вият ден от цикъла ти,а пък и на положителния тест за ову. си написала,че е по бледа от контролната.Не се тревожи yahoo_17 С теб сме,да пишеш после  :grouphug:
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #248 -: Септември 29, 2011, 13:35:56 pm »
Гестационните седмици се броят като започне с датата ,когато ти е дошъл цикъла !
А ову май е била на 20- 21-ден , поне според мен

Аз за гестационните седмици знам. Но ако ову е била 20-21 ден, то сега е 30 дни след зачеване или начало на пета седмица. Или бъркам? Ако е така дават размери до 4-та седмица 8-10 мм и от 5-та седмица оже вече да се чуе пулса. така ли е

« Отговор #249 -: Септември 29, 2011, 13:45:57 pm »
Гледах,смятах, :balk_122:....и според мен си в 3-та седмица +3дни
Това е супер
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #250 -: Септември 29, 2011, 14:43:47 pm »
Гледах,смятах, :balk_122:....и според мен си в 3-та седмица +3дни
Това е супер

И аз май нещо такова сметнах  :?
*
« Отговор #251 -: Септември 29, 2011, 14:58:49 pm »
Ако броим седмиците от овулацията досега, то Амалия правилно е казала.
Но ако броим г.с. би трябвало да си към края на 6-та

*
« Отговор #252 -: Септември 29, 2011, 15:19:09 pm »
Ако броим седмиците от овулацията досега, то Амалия правилно е казала.
Но ако броим г.с. би трябвало да си към края на 6-та

Да..аз бройх от деня на Ову. :? Дано не се обърка съвсем  :?
« Отговор #253 -: Септември 29, 2011, 15:53:13 pm »
Мила Крис, миналия понеделник бях на преглед (с коремен ехограф ,тогава бях 7 г.с. и 0 дни,демек края на шеста) и не се видя пулс,но се видя ембрион ,който лекарката каза,че е жив,но апарата е сравнително стар. Една седмица по-късно отидох в Шейново и видяха пулс. Не се тревожи. В начална бременност всеки ден нещата могат рязко да се променят - днес не се вижда нищо, а утре и сърцето ще му чуеш.

Относно бременността,тя се изчислява в гестационни седмици,като първата е от датата на последната менструация и продължава 40 г.с. (а реално е 38 :wink:).Това е лекарска пресмятане :)
Ако имаш 28 дневен цикъл,днес си в 7г.с. и 0 дни,би трябвало с хубав апарат да се види пулс,за което много силно стискам палци :D

и последно,всеки един апарат (ще видиш ако ти дадат снимка) пише,че измерва бременността плюс минус 1 г.с..Поне така е в началото, така че спокойно! :wink:
« Отговор #254 -: Септември 29, 2011, 17:06:52 pm »
20-21 ден   :wink:
« Отговор #255 -: Септември 29, 2011, 17:22:14 pm »
http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwangerschaftskalender/index.php?neu=x&tag=11&monat=08&jahr=11&ab=lt&zyklus=0

Въвела съм ти данните,поправи ако има някаква грешка :wink:Но е много удобно :D
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 17:24:54 pm от janin4eto_87 »
« Отговор #256 -: Септември 29, 2011, 18:28:41 pm »
 Криска,не се безспокой миличка. И аз мисля че си в 7-та седмица,но пък може да не се чува сърчицето още,защото си с късна овулация и бебчо е още мъничък. Стискам палчета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и мисля че няма страшно. Дай Боже доки да потвърди,че всичко е ОК :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
« Отговор #257 -: Септември 29, 2011, 18:36:42 pm »
Преди малко се върнах от преглед. Не са ме гледали с вагинален, защото каза, че още е рано. Лекарят каза, че размерът напълно си отговаря на седмиците. Не вижда нищо вътре, защото е рано. Вика ме пак на 10 октомври. Каза, че от сега нататък всеки ден нещата се променят и ако днес няма нищо, утре може да има пулс. Според него утре влизам в петата седмица, но не гестационна, а"нормална". Това е мили мои! Много ви благодаря за подкрепата и помощта! :bighug:

« Отговор #258 -: Септември 29, 2011, 18:46:23 pm »
Яхуууу :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:.Браво Криска.Видя ли слънце,всичко е наред.Успокой се сега да не навредиш на бебчо и само положителни мисли :balk_103:. Хайде след 7-8 месеца ще си гушкате бебчо и ще сте най-щастливите родители на света :balk_127:. Гушкам те :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
*
« Отговор #259 -: Септември 29, 2011, 19:05:36 pm »
Браво Милааааа  :D
Много се радвам  :D :D :D