В края на седмицата ще ви пожелая да е била хубава и здрава за децата. Честит първи учебен ден и спокойна учебна година:)
Ние с Никол утре пътуваме за София и в понеделник ни приемат в болница (болница по ревматология към института по педиатрия). Там ще направят всички необходими изследвания на Никол за да разберат от какво са тези удебелявания и изкривяващи се пръстчета.
Свързах се и с д-р Алексиев и ще опитам в сряда да излезем с Ники за малко от болницата за да отидем да я прегледа и той и да каже какво да правим. похвали като много добър специалист д-р Райков ( ортопеда при който ходим във Варна). Ако има възможност и се наложи, мисля да направим операцията на ръцете докато сме в София, но...едно по едно:)
Дано всичко се окаже не толкова страшно колкото майка и си мисли понякога. Стискайте ни палци:)
Злати, много ти благодаря за контакта с доц. Георгиева. Писах и във вторник а в четвъртък вече ни беше уредила да ни приемат в болница и беше говорила с колегите си. Задължена съм ти много.
Зависи колко време ще се наложи да останем, надявам се да имаме време да се видим с част от вас:)
Момчетата ще останат при майка ми в Шумен и ми е свито сърцето (и за това), но няма как. Сега са в период в който мама я търсят на всяка крачка и не ме изпускат от поглед но съм спокойна като знам, че ще са с майка ми. Добре, че има възможност и желание да ги гледа. А и важно е сестричката им да се окаже съвсем здрава:)
Спокойна вечер и следваща седмица, че незнам дали ще остане време за нет:)