0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Милена
« Отговор #80 -: Октомври 02, 2011, 15:09:27 pm »
 Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Миленка. Само така  миличка. Виж днес колко е висока т.,а ти се гласиш за :witch:. Мунки мила и късмет :goodluck:
« Отговор #81 -: Октомври 02, 2011, 23:51:23 pm »
Миленка много раничко миличко си се тествала  :D
според мен  уво е било на 23 ден и още много рано.
Късмет миличка  :bighug: :bighug:
Ох знам мила но.....нали знаеш как е нямаш търпение да научиш да или не.Ами теста за О тогава ми показа + знам ли вече...Благодаря ,успех и на теб  :goodluck: :bighug:
Миленче, дано след няколко дни тестчетo да е положително, миличка! Успех :goodluck:
Благодаря Аси,но май няма да е чакам си :witch: утре,вдругиден най-късно,а и сърчицата са ми малко така че мноооого ме съмнява.Късмет на теб  :goodluck: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря Дрийм,и аз ти стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Миленка. Само така  миличка. Виж днес колко е висока т.,а ти се гласиш за :witch:. Мунки мила и късмет :goodluck:
Тя днеска е вискока,но......както ми се издииииигна така и ще ми паааадне хаххахахах.Ами глася се за вещурата че утре трябва да ми дойде по принцип.....но дано обурка пътя да се пребие в някоя канавка и чаааак сле 9 месеца да дойде по живо по здраво.Макя и много кусмет и на теб! :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #82 -: Октомври 03, 2011, 10:19:58 am »
Миме и ти като мен много си се разбързала с тестовете....,рано ни е миличка
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #83 -: Октомври 03, 2011, 15:45:05 pm »
Миме и ти като мен много си се разбързала с тестовете....,рано ни е миличка
Ха хаха да ми като те гледам с тази яхтичка как бърза....ме повличаш със себе си. :D :bighug:
« Отговор #84 -: Октомври 03, 2011, 15:50:49 pm »
Ох.....днес трябва да ми дойде по график,но нещо закъснява.....няма и зацапванееее :balk_113: какво ли става? Ха ами какво да става ще ми дойде утре или вдругиден ще закъснее малко и това е няма какво друго да е с тези 3 :heartbeat: а и О май е била по късно като си гледам Т а не когато показва О теста :?
« Отговор #85 -: Октомври 03, 2011, 16:09:43 pm »
Стискам палци да не ти дойде :wink: Тази работа с качването на Т точно преди да ти дойде ми навява хубави мисли :D Защо не пробваш пак с едно тестче? :oops:
« Отговор #86 -: Октомври 03, 2011, 16:34:36 pm »
Браво Миленка,браво :balk_46:. Тук май има нещо  :babyflips:.Дай Боже.Стискам палчета за теб миличка. Дано ни изненадаш приятно тези дни :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #87 -: Октомври 03, 2011, 17:39:07 pm »
Миленче, стиснати палчета и от мен, миличка! Дано да си следващата preggo :balk_104:
*
« Отговор #88 -: Октомври 03, 2011, 19:37:19 pm »
Много добрееее..браво слънце.
Според мен ову е била доста късничко,сряда,четвъртък можеш да повториш тестчето ,дано да е :bfp:

Целувки и много стиснати палци от мен!

« Отговор #89 -: Октомври 03, 2011, 22:10:58 pm »
Благодаря ви много момичета,сладуранки.Ох аз вече напускам ринга за този месец.Денис ми погледна графиката и каза че О май е била към 21,22,както и повечето от вас така ми казаха.Е значи ако е тогава нямам никакъв шанс,защото последното ми  :heartbeat: е на 13. :( Значи като се има предвид късното О и лутеалната фаза трябва да ми дойде към 7ми,но защо тогава теста за О ми показа + по рано и дрругото е че гърдите ме боляха когато и теста за О беше+. Ох уж взех да разбирам вече тия графики......а моята ....луда работа.Целувки ан всички и успех.Ами за тестче се замислих да направя като се има предвид О няма смисъл,битката е загубена.Ще видим как ще се събудя сутринта и може да направя :( :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #90 -: Октомври 04, 2011, 10:10:17 am »
Чакай де...защо слизаш от ринга?
Трябва да знаеш,че стават и чудеса....аз се водя от следното: БРЕМЕННА ДА ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО"...
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #91 -: Октомври 04, 2011, 10:25:46 am »
Трябва да знаеш,че стават и чудеса....аз се водя от следното: БРЕМЕННА ДА ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО"...

Ами така де,няма да се отказваме  :D :D :D
« Отговор #92 -: Октомври 04, 2011, 12:55:14 pm »
Благодаря ви момичета,но чудеса този месец няма да има  :balk_145: Ако знаете какъв сън сънувах.......затова отидох сутринта и си купих тест,но уви....- Сънувах че чакам да ми дойде,но последния ден започнах да повръщам и така установих че съм бременна.Поале родих едно малко сладко момиченце,беше толкова сладко. :balk_145:
Но нищо другия месец пак ще пробвам..... :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Късмет  на всички ви.
« Отговор #93 -: Октомври 04, 2011, 18:26:13 pm »
 Ех сладка Миленка .Недей така ,че ми късаш сърцето миличка :balk_144:. Повярвай ми,знам как се чувстваш,но много скоро ще видим и твоите :bfp: и ще забравиш напълно всичките си страхове и тревоги и ще бъдеш най-щастливата жена на света preggo. Запомни го добре :balk_103:. Много те гушкам сладуранке :bighug: :balk_104:
« Отговор #94 -: Октомври 04, 2011, 22:01:21 pm »
Благодаря ти Марго.Знам че знаеш как се чувствам,защото знам и вие как се чувствате.Обичам ви!Уапех на всички и напред! :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_104:
« Отговор #95 -: Октомври 05, 2011, 17:22:48 pm »
 Хей сладка Миленка как си ? Както виждам т. няма и намерение да пада,а това е много добре :crossfingers:. Я да видим какво ще излезе :ask:? Дано,дано дано :goodluck:. Цунки :bighug:
*
« Отговор #96 -: Октомври 05, 2011, 20:12:15 pm »
Тази графика хич не ми харесваше в началото,а сега много й се радвам,дано миличка.Стискам силно палците :)

« Отговор #97 -: Октомври 05, 2011, 20:57:19 pm »
Eй, Миленче, дано това да е твоят месец, миличка! Много палчета ще стискам :crossfingers:
« Отговор #98 -: Октомври 05, 2011, 22:54:09 pm »
Ох как да съм чакам си присъдата хахаха :D Марго тя не пада ама и нищо не се случва.Успех мила на теб сега е твой ред мисля че достатъчно си чакала.Макя :goodluck: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :balk_104:
Тази графика хич не ми харесваше в началото,а сега много й се радвам,дано миличка.Стискам силно палците :)
Жолка радвай ѝ се още 2,3 дни че ще почвам нова,че както казвате че О(според Т) е била към 21,22 няма начин да е станало нещо,а странно че имах симптоми за О когато и теста ми за О е+,не знам вече,а и не ми идва ще изчакам и утре и пак ще взема едно тестче ако трябва че тези предните малко ме съмняват че са некви евтини.Скоро така не ми е закъснявало.Жоли и ти си сега наред заедно с Маргото.Успех мила,чакам хубави новини. :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :balk_104:
Аси благодаря ти много късмет и на теб! :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #99 -: Октомври 06, 2011, 11:22:02 am »
Добър ден момичета.Ох да идва вече тая :witch: че ми омръзна да я чакам ако идва да идва, дано се е препънала някъде и да си е счупила тиквата и да не дойде скоро ама....едва ли.От 3ч съм се ококорила и не можах да спя не знам защо няма причина.Лек ден ви желая и много късмет на ловуващите :pleasantry: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: