Здравей
dari6te, искам да ти кажа, че в момента съм в същото положение като теб. На 2-ри Декември бях на преглед при д-р Сигридов, вскичко беше наред, видяхме го, чухме сърчицето му, бях много щастлива. Отивам на 10-ти отново и първите думи бяха "спряло е да се развива". Света около мен се срина, имах чувството че ще умра, мисля си че и ти си го усетила, това не се обяснява с думи, мъката само се усеща. Всеки ден плача и се чудя защо - отговор не намирам. Утре ще ме изчистят и ми се иска да започна на ново. Знам че ще ми бъде трудно, защото свичко е търпение, надежди и средства, но няма как. Много ние трудно - на мен и на съпруга ми, всичките ни планове отидоха по дяволите, света се преобърна на 180 градуса за нас, плачем, прегръщаме се и си казваме ще продължим напред, няма да се отказваме. Това ми беше 1-во ИКСИ, сега надеждата ни е в замръзените, но вече догодина, нова година-нов късмет. Не искам да се срещам и да разговарям с никого, затворих се няколко дена в къщи и търся усамотение, задавам си въпроси, успокоявам се че всико ще се оправи и така....Предпочитам да разговарям с приятелки които са го преживели, защото знам че ще ме разберат и наистина е така, те намират подходящите думи за мен.
За това ти казвам мила и на теб, напълно те разбирам как се чувстваш, но единственото което можем да направим е да продължим напред, нямаме друг избор, нали всички казват "Щом е станало веднъж пак ще стане" и аз също вярвам в това. Намирай начини да се разтоварваш и да не мислиш за това. Идва Коледа, както предната, така и на тази да се помолим да се случи скоро нашето чудо
Догодина с нови сили, няма как. На теб след колко време ти обясниха че можеш да пробваш пак? Имаш ли замръзени? Нямаш време да отчаваш, главата горе и напред, дано късмета да е с нас. Много ми е трудно да ти давам кураш, като на самата мен съцето ми игаря, но такъв е живота, дано Господ е с нас!!!