0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #160 -: Октомври 22, 2011, 12:20:02 pm »
Tedi,аз трябваше да си сложа две инжекции по 1 мл.декапептил на 10 ден в 22часа,при мен май беше вместо прегнил!Дано да не бъркам името,че съм изгубила рецептата,но съм почти сигурна(идва направо в спринцовка с малка игличка по 1мл)Никакви странични ефекти не съм усетила,дори през цялата стимулация бях супер спокойна.Не се притеснявай за килцата,както ти казва Слънце покрай  бебетата много бързо се свалят!
« Отговор #161 -: Октомври 22, 2011, 12:22:34 pm »
Ако имаше едно лесно да се изнеса на хотел за две седмици,вярвайте ми,щях да го направя!! :lol: :lol: Ама,за къде без нас.... :wink:
Ха ха ха! Това същото и мъжът ми го каза. Интересното беше, че аз въобще не се усещах  :lol: След това си говорим в къщи с него и децата и аз казах, че на мен въобще не ми е влияла така стимулацията :P В отговор- около минута гробно мълчание и изведнъж и тримата избухнаха в луд смях  8O Така че ме убедиха колко "благ и мил" ми бил характера :lol:
« Отговор #162 -: Октомври 22, 2011, 12:27:19 pm »
Ние не пишем, не пишем- ама кат почнем сме един през друг  :lol:
Алана, как си?
« Отговор #163 -: Октомври 22, 2011, 21:18:19 pm »
Ох,Рачо как ми се иска да беше преувеличено това с килата,ама кантара е непреклонен:)))Аз му намерих лесното просто няма да нося панталони,днес с клин и туничка се чуствах чудесно:))уж се ограничавам стриктно и не ям повече от нормалното,ама...Слънце дано се сбъдне пожеланието ти и да кача още килца,ама по хубав повод:)
Мъжа ми се изнесе да спи в детската,защото аз снощи до 4 часа гледах Клъцни-срежи сезон 5:)))
Тази вечер може и да поспя,защото той ще ме лиши от нежното си похъркване;)Заяви ми,че до карая на стимулацията щял да спи отделно,за да не ме изнервя допълнително.Миличкия чуди се къде да се покрие и твърди,че тия две кила ме били направили още по хубава:)Лъже,но е приятно:))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #164 -: Октомври 23, 2011, 09:10:05 am »
имам един въпрос - с какви нива на ЛХ е добре да се стартира процудера по къс протокол и ако може вече миналите по пътя да споделят своите мнения.
успех и късмет на всички ви.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #165 -: Октомври 23, 2011, 10:31:04 am »
имам един въпрос - с какви нива на ЛХ е добре да се стартира процудера по къс протокол и ако може вече миналите по пътя да споделят своите мнения.
успех и късмет на всички ви.  :)
Едва ли има кой знае каво значение, ЛХ по къс протокол се контролира Оргалутран или Цетротит.
Аз имам ПКЯ и 2 стимул. по къс протокол и по принцип ЛХ ми е високо, но никога не е коментирано.
« Отговор #166 -: Октомври 23, 2011, 11:10:08 am »
Момичета колко точно продължава стимулацията по дълъг протокол?Сега съм 10 дни на Декапетил,имам инджекции до сряда.После какво следва,док каза сигурно Гонал,но колко дни?Горе долу на кой ден ще е пункцията,аз започнах на 2 ден от цикъла.Трябва да си правя сметка колко дни ще остана,когато отида аз си мисля направо за пункция да си изчакам и трансфера и после да се прибирам.На кой ще оставям дъщеря ми хич не знам,нашите баби са в чужбина.Далече е тази Варна,далечеее.Опитвам се да се изчисля времето,но може и криви да са ми сметките,ако завали някой сняг.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #167 -: Октомври 23, 2011, 11:44:33 am »
Един бърз въпрос за към тези ,които са на Естрофен,по колко мг.пиете-по 1 мг или 2 мг?Изгубила съм рецептата  и сега съм в едно чудене..
*
« Отговор #168 -: Октомври 23, 2011, 11:45:26 am »
Обади се на лекаря си.
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #169 -: Октомври 23, 2011, 17:11:27 pm »
алана по едно сутрин и едно вечер:))) поне при мен така беше:)))
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #170 -: Октомври 23, 2011, 21:11:31 pm »
Здравейте, как сте след изборния ден  8)
Е не се бойте няма да говорим и тук за избори 8O
Момичета и Рачо аз най-вероятно ще стартирам другия понеделник по къс протокол. Бях при Александров и ми каза че за мен е по-добре по къс. Аз честно казано се зарадвах, че няма да е по дълъг, че като чета как е при Теди се поуплаших. Тъкмо влязох в килограмите си от преди 10 години и не ми се иска така бързо заради някакви хормони да ги качвам пак, но разбира се ще съм най-щастлива ако започна да ги качвам по някоя девет месечно растяща причина  preggo.
Аз сега се чудя от къде ще ги купувам тия лекарства гонал-ф, чувам че в Румъния били най-евтини. Вия знаете ли как се поръчва, в коя аптека и в кой град. Във врана  няма ли от къде да се купят изгодно тия гонали  :ask:
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #171 -: Октомври 24, 2011, 11:42:44 am »
megi79, аз бях по къс протокол и гонала и другото, забравих какво беше, ми излязоха около 1900 лева. Купих ги от една аптека, в която Малена каза, че ги има. Даже тя самата ми каза, ако имам начин да ги купя от някой аптечен склад, за да спестя някой лев. Аз се сетих за една далечна връзка по складовете, но е твърде деликатен момента, като си купуваш такива инжекции за стимулация и реших, че е по-добре да си спестя коментарите и въпросите от страна на някоя далечна позната. Освен това първата инжекция трябваше да ми се бие още същата сутрин, защото ми беше 2-ри ден от началото на цикъла. И затова направо си ги взех от там, където със сигурност ги има, за да не губя време.
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 11:46:55 am от Uporita »
*
« Отговор #172 -: Октомври 24, 2011, 13:24:07 pm »
Аз също си купувах гонал и цитротит и всичко необходимо от аптека "Фарма плюс", защото нямах време и възможност да търся извън България. Адреса на аптеката е ул."Русе" №17; тел. 052/61-74-47. В складовете на Марешки можеш да провериш, там май е с предварителна заявка, но незнам колко са по-евтини. Иначе мисля че тук имаше тема за лекарствата от Румъния.
От сърце желая много късмет на всички!
*
« Отговор #173 -: Октомври 24, 2011, 14:49:51 pm »
Меги, лекарствата в Румъния бяха изгодни,когато се продавах като единични дози 75 мл Гонал.Сега вече ,до колкото разбирам,производителя не предлага единични дози,а само писалки с различни дозировки-300,600 и 900 мл,поне за румъния и БГ.Има и други разфасовки,но те не се предлагат в БГ.При тази ситуация,цените им в Румъния и БГ са почети изравнени и няма никаква изгода за купуване от Румъния.Виж този сайт,поне можеш да сверяваш цени ,както и да видиш наличности.На румънски е, но се надявам да се оправиш лесно,просто попълни името на лекарството в търсачката и другото си идва на място!
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&pag=1&searchword=Gonal+F+300IU&option=com_search&Itemid=&x=7&y=8
За съжаление ,на мене ми излиза че няма никакъв гонал наличен,което не е добре. Иначе всички пътуваха до Мангалия,но преди време,когато се намираха единчни дози. Не може да се коже все още колко лв ще ти струва стимулацията,при положение ,че не се знае с колко дози ще бъдеш стимулирана на ден.Абе,ако не намериш лекарства изгодно,което си е трудно и наистина стартираш другия понеделник,драсни ми на лични.Имам нещо в предвид!?
п.п. На Марешки не разчитайте за евтини,скъпи  лекарства.Цитротида там ни беше с 10лв по-скъп от аптеката на Брегалница. Най-добре е от складове,но и там е трудно. :wink:
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 15:23:55 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #174 -: Октомври 24, 2011, 15:08:03 pm »
Аз също си купувах гонал и цитротит и всичко необходимо от аптека "Фарма плюс", защото нямах време и възможност да търся извън България. Адреса на аптеката е ул."Русе" №17; тел. 052/61-74-47.
--------

Точно така, и аз от тази аптека си ги купих!
« Отговор #175 -: Октомври 24, 2011, 15:23:37 pm »
Е то всички от там ги купуваме, защото там ни пращат. И аз ги взех от там (пак по къс протокол) . Пазя касовия бон-
Гонал F(900)-2бр х 793.42   = 1586.84
 Прегнил(5000)2бр х 6.85    =   13.70
 Цетротид(0,25)5бр х - 74.00 = 370.00

До колкото разбрах в Турция и Румъния все още са на по-добри цени.
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 15:52:10 pm от **слънце** »
*
« Отговор #176 -: Октомври 24, 2011, 15:25:40 pm »
Еееее,Слънце,ама какви дози Гонал си купи???  :lol: :lol: Не става ясно и някой може да получи инфаркт от тия цифри!! :wink:май си взела две писалки по 900 ??? Те и в Гърция бяха по евтини,но сега не знам!! :(
« Отговор #177 -: Октомври 24, 2011, 15:28:06 pm »
Ми каквито ми казаха, Рачо, такива си купих!
*
« Отговор #178 -: Октомври 24, 2011, 15:41:27 pm »
Не бе,ясно е ,че си купила това ,което е написал док,но исках да ми поясниш писалките ти гонал-2бр.,както се вижда,но по колко мл са?? за да се разбера единчината цена! :wink:
« Отговор #179 -: Октомври 24, 2011, 15:41:38 pm »
Не бе,ясно е ,че си купила това ,което е написал док,но исках да ми поясниш писалките ти гонал-2бр.,както се вижда,но по колко мл са?? за да се разбера единчината цена! :wink:
Гонал 2х900   :P

Ето тук има табличка с цени, които едно момиче от другия сайт беше направило.
http://dox.abv.bg/files/dw?a=8633f67c67
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 15:46:20 pm от **слънце** »