Блу скай, ние се борим вече над 4 години.......ходихме при различни лекари за различни мнения. Започнахме при Владимиров, там правихме хиляди изследвания и според него нямаше причина да не се получава. Директно ни каза инсеминации, ние обаче решихме да опитваме по естествен път, тъй като всички изследвания бяха ОК. Тук виждам, че всички много хвалят д-р Владимиров, но аз не съм очарована. Там чакаме като на конвейр, без много-много обяснения ти назначава това и онова, а дори не ни насочи за цветна снимка за проходимост на тръбите при положение,че препоръчва инсеминации. Цветната снимка я направихме по препоръка на друг, не така известен лекар.
Междувременно правихме консултации и с други лекари. И така август месец тази година д-р Катя Тодорова ме насочи да изследвам НК клетките. Оказа се, че са високи (17%) и започнахме да правим вливания на Интралипид. От миналия месец започнахме инсеминации при д-р Методий Генов, МЦ Вяра. 1-та беше без стимулация,от този месец стимулираме яйчниците и тази седмица съм на преглед да видим кога ще правим втората инсеминация.