0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Октомврийска надпревара за положителни тестчета :)
« Отговор #260 -: Октомври 26, 2011, 14:43:25 pm »
Eхооооо, къде сте всички днес?
*
« Отговор #261 -: Октомври 26, 2011, 14:45:00 pm »
Не знам!!! :x Стана пладне ,а ние още не сме закусвали даже!!! 8O :eat:ще се глобяваме ,май!!! :bonk:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #262 -: Октомври 26, 2011, 15:09:09 pm »
май днес всички тичат по задължения  :) е поне днес ще пием по едно следобедно кафенце: 

« Отговор #263 -: Октомври 27, 2011, 08:00:11 am »
Добро утро момичета и Ra40,

Заповядайте на закуска, моля  :D

Желя ви хубав ден от мен, а от вас - много  :bfp:
« Отговор #264 -: Октомври 27, 2011, 08:13:19 am »
Ели, вземам си от прекрасната закуска  :hungry: Дано да е заразена от твоите вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: и да ни заразиш всичките с :bfp: :bighug:
Чудесен Четвъртък за Чакащите Чудни Червени Чертички :bfp: :lol:
« Отговор #265 -: Октомври 27, 2011, 09:14:57 am »
Добро утро....и много благодаря за закуската
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #266 -: Октомври 27, 2011, 12:23:57 pm »
Мили момичета имам въпрос и моля за помощ   :ask:
Към днешна дата съм в цикъл и вероятно ще имам менструално кървене още 2 дни. Според календара ми, фертилните ми дни са от 03.11.11г. до 06.11.11г.  8O  Възможно ли е това? Нали тези дни са най-подходящи за зачеване? Къде отива тогава ОВУ-то, тестовете за ОВУ, кога да ги правя, от кой ден...и...тотално се обърках...моля за разяснение.  osi_1 Благодаря Ви!   
  :bighug:
P.S. Зададох този въпрос и в темата за графиките
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #267 -: Октомври 27, 2011, 12:34:45 pm »
Marmoranka, календарът е само ориентировъчен - ако всички с 28-дневен цикъл имахме овулация на 14-и ден нямаше да правим тестове за овулация, фоликуметрии и т.н :wink:. На мен никога не ми е показвал вярно фертилните дни. Според него бяха 13-17 ден от цикъла, а в действителност О. беше винаги на 11-12-и ден. Прави си тестовете за овулация и се ориентирай по тях в съчетание с БТ. Успех!
*
« Отговор #268 -: Октомври 27, 2011, 13:48:29 pm »
Marmoranka, колко дни е цикълът ти - това е от първи ден на кървене до следващия първи ден кървене? На всички тестове за ОВУ има примерни схеми от кой ден да започнеш тестовете, според дните на цикъла ти.Успех
Мале, мале пак почнало да става пусто.
Йолито пак ни остави  :(
Хайде лек ден на всички и повече хубави новини
« Отговор #269 -: Октомври 27, 2011, 14:04:48 pm »
Благодаря за отговорите момичета. Ориентирах се - цикълът ми е средно 27 дни, запозната съм с тестовете за ову и винаги ги започвам от 10-ти ден. Наясно съм, че колкото и да ни се иска никога не можем да уцелим този 14-ти ден. Затова започвам меренето и няколко дни по-рано. Успех на всички.
« Отговор #270 -: Октомври 27, 2011, 14:39:28 pm »
Марморанка хубаво е че правиш тестовете за О по рано а и би биило добре за ги правиш от - до -, така ще засечеш О най добре като сравниш всички тестове
*
« Отговор #271 -: Октомври 27, 2011, 20:21:07 pm »
Добър вечер, дами и Рачо!
Желая Ви успешна и ползотворна вечер.
« Отговор #272 -: Октомври 28, 2011, 17:32:50 pm »
Е, може ли такова нещо!??! Никой да не поднесе закуска, кафе, обяд...какви сте ми такива домакини  osi_6

Сега незнам какво е ... май вечеря вече ще ви слагам ;)

Заповядайте...и да се разберем... няма да се osi_6 наказваме ;)

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #273 -: Октомври 28, 2011, 17:52:39 pm »
Zdraveite, momi4eta! Az sam sacsem  nov potrebitel no otdavna sleda va6ite temi. Bih iskala da se vklu4a i az v nadprevarata za polojitelnite test4eta s moite rezultati. Spored dne6nite dva testa, koito si napravih mai sam bremenna :D Samo 4e malko sa bledi4ki vtorite 4erti4ki, no ne sa edva nezabelijimi. Taka 4e po4vam da 4akam 6tarkela i az  :D

От Мод.: Моля, пиши на кирилица или използвай КРЕДОР!
« Последна редакция: Октомври 28, 2011, 21:31:35 pm от petqst »
« Отговор #274 -: Октомври 28, 2011, 18:28:10 pm »
ЕЕЕ Драгони, браво на теб, поне ти си се сетила  :lol:
Маринелка - честито, леко бременеене
*
« Отговор #275 -: Октомври 28, 2011, 19:26:04 pm »
Добър вечер момичета и Рачо!

Аз да се включа в темичката с един може би тъп въпрос?

Направила съм цветна снимка през 2007г. - проходими тръби, абе всичко е ОК!
При двата ми неуспешни опита съм питала не трябва ли отново да се прави цветна снимка, гледат снимката и отговорът е винаги не трябва ( при двама различни лекари, различни клиники) Питах и гинеколога си в Бургас и той каза -не!

Обаче мен си ме човърка, дали не трябва да направя отново цветна снимка преди третия опит, ако въобще се състои в близките месеци. И въобще правили се втора цветна снимка, при първа на която всичко е ОК! Вие какво мислите?
« Отговор #276 -: Октомври 28, 2011, 19:44:40 pm »

Направила съм цветна снимка през 2007г. - проходими тръби, абе всичко е ОК!
При двата ми неуспешни опита съм питала не трябва ли отново да се прави цветна снимка, гледат снимката и отговорът е винаги не трябва ( при двама различни лекари, различни клиники) Питах и гинеколога си в Бургас и той каза -не!

Обаче мен си ме човърка, дали не трябва да направя отново цветна снимка преди третия опит, ако въобще се състои в близките месеци. И въобще правили се втора цветна снимка, при първа на която всичко е ОК! Вие какво мислите?
При мен лично ме накараха да направя нова снимка преди да започна процедурите.При тази 2-ра снимка излезе запушена лява тръба,но нали съм си Тома неверни и направих друга при д-р Алексанров.Всичко си бе ОК,просто понякога в зависимост от подаденото к-во контр.в-во се получава колапс на тръбата и ми излезе така снимката.Мисля ,че няма да ти е във вреда да си направиш нова-за успокоение и яснота.Късмет :P
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #277 -: Октомври 28, 2011, 21:34:42 pm »
Направила съм цветна снимка през 2007г....
Стое, прави нова снимка, мила! :wink:
Аз имам правени 2006 и 2009г., мисля, че преди процедура ти я искат със срок на валидност максимум 1 год. :wink:
Успех! :D
*
« Отговор #278 -: Октомври 28, 2011, 21:48:03 pm »
    Благодаря Ви!
А във Варна къде мога да я направя, че София ми се вижда доста далеч...?
*
« Отговор #279 -: Октомври 28, 2011, 21:52:00 pm »
Стое, мисля, че в АГ-то е най добре, ама нека и Варненки да се включат  :wink: