0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Октомврийска надпревара за положителни тестчета :)
« Отговор #80 -: Октомври 05, 2011, 20:55:39 pm »
Благодаря ви момичета и Рачо  :youwoman:
И аз много искам този път всичко да е наред,но щом и Стаси ще стиска палци значи ще е така  :D :kiss: :kiss:
Йоленце ти знаеш миличка но аз пак да си кажа,че много се радвам че си имаш такива хубави резултати  :pipy_longstocking:,сега миличка да си хванете хубавото фоликулче  :D
Целувки на всички  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #81 -: Октомври 05, 2011, 21:52:52 pm »
Драконче, къде си прави ЦС, мила? И на мен ми препоръча док да я направя, но начина, по който ми го каза, нещо не ми хареса - ти ще ми дадеш 150 лв., а пък аз ще ги дам на ренгенолога 8O Малко като на пазар ми прозвуча  :dontknow:
« Отговор #82 -: Октомври 06, 2011, 08:44:43 am »
Здравейте, кокони  :balk_111: и Ра4о :balk_199:  

:lol: ... така ме е хванало настроението и не ме пуска ;) ... такива хубави новини има тук, как да ми е лошо???

Йоли ... браво момиче...за хубавия резултат, сега действайте...и яйчицето ще мине по пътя като по мед и масло :).
Аселинка аз съм от Варна и снимката ми я правиха там - в АГ-то. Много съм доволна - много лека ръка има доктора. Видях, че си от София и надали те устройва...

Май съм първа и трябва да поднеса закуската

Целувки на всички и чакам днешните  :bfp:
« Последна редакция: Октомври 06, 2011, 09:18:08 am от Dragony :) »
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #83 -: Октомври 06, 2011, 10:48:14 am »
Сладури, здравейте и от мен! Драконче благодаря за информацията и за закуската, миличка. Днес е прекрасен ден, дано донесе прекрасни новини на всички! Усмихнат ден ви желая!  :balk_62: :sunshine:
« Отговор #84 -: Октомври 06, 2011, 14:48:32 pm »
Хайде радвайте се на последните слънчеви дни и дано да са и много успешни
*
« Отговор #85 -: Октомври 06, 2011, 17:08:00 pm »
Ехооооо здравейте сладурки и Рачо  :wink:
Виждам доста хубави новини и съм убедена, че така ще продължавате - само с хубавите новини
Бебешорка миличка, знаеш колко много се моля за теб и семейството ти . Честито и ... всичко ще е наред до края този път.
Йолеее честити ти проходими тръбички и в събота резултатите пак ще са хубав, да знаеш  :wink:
Фовче ЧРД на патерици и да си получиш този месец малко позакъснелия подарък  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Късмет на всички и с вас съм...
А ето и вирусчета, макар е след последния преглед вече не съм убедена дали са сини, моя док. ме хвърли в туш.... абе каквито - такива дет се вика  :lol: само живо и здраво да ми е ... Отплеснах се сори  :oops:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #86 -: Октомври 06, 2011, 18:32:27 pm »
Много е хубава тази темичка :)

Все така да продължава с хубави резултати и  :bfp:

Честито на Bebeshori - много усмивки и само положителни емоциии и накрая най-прекрасното и сладко бебче!

Останалите момичета и Ra40 - давайте смело с положителните тестчета :)

Женя веднага се топвам :) Благодаря за вирусчетата :)
« Последна редакция: Октомври 06, 2011, 18:41:04 pm от Elisun »
*
« Отговор #87 -: Октомври 07, 2011, 00:06:27 am »
И аз се потапям... и дай Боже всяка от нас види най сетне двете черти.

Успешен и късметлийски събота и неделя :)
« Отговор #88 -: Октомври 07, 2011, 08:57:08 am »
А днес закусвали ли сте?
Мацките дето чакат  :bfp: стига са тъжили, а да хапват хубаво, че ще имат нужда от сили  :)

Хубав и усмихнат ден на всички!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #89 -: Октомври 07, 2011, 10:57:42 am »
Бебешорче, честито миличка, желая ти много много щастлива и лека бременност, ти го заслужаваш !!!  :D  :babyflips:
Йолинце и за теб много се радвам и да знаеш наистина това фоликулче ще е късметлийско !!!  :goodluck:
« Отговор #90 -: Октомври 07, 2011, 12:49:16 pm »
Йоли браво момиче, само така, всичко ще се нареди както ти искаш
Успех на всички желая
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #91 -: Октомври 07, 2011, 19:52:16 pm »
Лелеееее ама май ми остана време за закуската да знаете  :lol: :lol: :lol: Драконче благодаря, че се погрижи да не умра от глад. Сега тъкмо приключвам работа и хоп веднага нещо за хапване  :) Благодаря на всички ви, много сте мили  :bighug:
Аз сега ще тръгвам от работа за да се приготвя, утре като отида в клиниката, да не ме заварят хубавите новини ненагласена  :balk_95: Обещавам да се отчета при първа възможност, а дотогава искам да има още поне няколко  :bfp: регистрирани в темата ни. И... да не забравя да се пльооосна хубавичко във вирусчетата на Женичка / каквито и да са те  :bori_007: :bori_004::P за да може скоро да се впиша в третия списък :P   :a_cat_06: Целувам ви мнооогоооо  :bighug:

« Отговор #92 -: Октомври 07, 2011, 20:04:16 pm »
ioly то вече има хубави новини в темата...но мацката да не се спотайва, а да се похвалиии!!!

:grouphug:

*
« Отговор #93 -: Октомври 08, 2011, 08:45:30 am »
Ето ме и мен слънчица мои,
както обикновено аз закуска не мога да сложа,но пък идвам с  :bfp:

/Драгонче :) ,позна миличка /

Много целувки и дано има още много  :bfp: :bfp:

Стискайте палци всичко да е наред милички!

*
« Отговор #94 -: Октомври 08, 2011, 09:25:27 am »
Добро утро момичета и Рачо .
Тихичко честито на jolie16 и Яна .Леки и безпроблени месеци милички .
Драконче благодарско за закуската .
Много късметлийска ще да е темичката ,дано има оше хубави новини .
Лек ден на всички
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 10:47:49 am от foveri »
*
« Отговор #95 -: Октомври 08, 2011, 10:46:21 am »
Добро утро ,мили дами!!! Един ден ме няма и тука се напълнило с хубави новини!!!! :D :Dмай ще трябва по-рядко да се появявам!? :o :lol: честито на Жоли!! Лека бременност и спокойни следващи  девет месеца!  :) :) Така е,рано или късно,всеки ще дочака своя звезден миг!!! :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #96 -: Октомври 08, 2011, 10:47:22 am »
Добро утро и от мен :)

Jolie Честити ти  :bfp: много се радвам :) Ти започна деня с най-хубавата новина!

Хубав ден на всички
« Отговор #97 -: Октомври 08, 2011, 11:04:14 am »
Добро утро милички!
Бързо на закуска!
jolie16  честито мила-повече в твойта темичка ,че да не спамим тази :)
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 11:06:07 am от sismondi »
« Отговор #98 -: Октомври 08, 2011, 12:13:26 pm »
  Добър ден и от мен сладурани и Рачо. Днес е много специален дан. Две от момичетата ни видяха :bfp:. Не знам ,аз лично съм на седмото небе от радост :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:,а какво да кажат те.  Jolie i Iana желая ви лека и безпроблемна бременност милички  :goodluck:и на финала здравички бебенца :babyflips: :babyflips:. Много цунки на всички :bighug:.
« Отговор #99 -: Октомври 08, 2011, 12:58:17 pm »
 :P  Jolie ох, как се зарадвах...направо изтръпнах и в момента съм така...сякаш на мен се е случило  :D ... много те прегръщам и съм сигурна, че ще повлечеш крачета  :P  :bighug:

P.S. Но, момичета...имам въпрос...риторичен...защо онзи тест преди няколко дни не отчете??? Представете си колко са качествени само!  :?
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 13:03:46 pm от Dragony :) »