0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #920 -: Януари 09, 2012, 16:17:44 pm »
Купи си билетчета, контрольорите дебнат, особено около централна гара. Ако имаш чанта по-голяма като размер от 60х40х40 ще ти трябва допълнителен билет.
Като цяло е много лесно, не се притеснявай и успех!

Сериозно ли има контрольори?  :? Аз досега за близо 7-8 години щъкане из София нито веднъж не съм попаднала на тях, а все се придвижвам с транспорта... Сигурно съм имала късмет...  :wink: Е, разбира се, че си купувам билетчета, но когато ги перфорирам все ме гледат странно ...  :jump12: Но, съм съвестен гражданин и просто се усмихвам ...  :) Все пак малко инфо: Билетчета се продават на магазинчетата за вестници по спирките или от самия шофьор с точни пари (най-често вечер се възползвам, когато забравя да си купя през деня, за да не тормозя шофьора в натоварения трафик през деня, последно струваха 1лв. бройката). Успех на прегледа!  :goodluck:
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 16:30:00 pm от rosefromstars »
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #921 -: Януари 09, 2012, 17:47:06 pm »
Здравейте, всички  :), на 25 ще ми се наложи за първи път да идвам сама на преглед. Всички автобуси спират на Централна автогара и от там трябва да хвана такси до клиниката. Моля, момичетата от София да ми помогнат с телефони на коректни таксита, чух че има доста мошеници покрай гарите. Благодаря Ви предварително!!
Дидон, не всички автобуси спират на Окръжна болница, дори повечето нямат разрешение и не спират!Ако все пак спре там най- удобно както вече са ти писали другите момичета 204, ако обаче те закарат на Централна автогара, отиваш на спирката на трамвая и от там можеш да хванеш или 7 номер или 4 номер единият спира на кръстовището с Гоце Делчев и България , другият на Гоце Делчев и Цар Борик ІІІ пазара Красно село!Успех! :D
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #922 -: Януари 09, 2012, 18:09:47 pm »
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СМЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ТАЗИ ГОДИНА!!! :P
Искам да ви попитам, има ли, промяна в адреса на клиниката? Питам т.к нещо се говореше за нова сграда и местене ... 8O

« Отговор #923 -: Януари 09, 2012, 19:46:32 pm »
Аз доколкото съм прочела някъде и доколкото съм разбрала център Надежда ще се мести някъде към април. но къде ще е новата сграда и до какво ниво е вече построена?!?!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #924 -: Януари 10, 2012, 11:04:29 am »
Момичета, едно питане - утре ще правя пункция на ЕЦ. Дават ли болничен, че да не си пускам отпуск за 1 ден? Вчера забравих да питам в клиниката, а телефоните... :)
« Отговор #925 -: Януари 10, 2012, 11:44:38 am »
Благодаря Ви момичета, много ми помогнахте  :bighug: и за инфото за билетчетата също  :) в Бургас се купуват от контрольора в автобуса. Смятайте, че се бях качила без билет :oops:
*
« Отговор #926 -: Януари 10, 2012, 11:46:59 am »
Момичета, едно питане - утре ще правя пункция на ЕЦ. Дават ли болничен, че да не си пускам отпуск за 1 ден? Вчера забравих да питам в клиниката, а телефоните... :)

Дават Боги питат те дали искаш болничен и ти дават.После само след пункцията трябва да се качиш горе в администрацията и да си кажеш.

*
« Отговор #927 -: Януари 10, 2012, 14:18:24 pm »

Дават Боги питат те дали искаш болничен и ти дават.После само след пункцията трябва да се качиш горе в администрацията и да си кажеш.
Благодаря, Маги. Аз междувременно успях да се свържа с Дани и тя каза, че за пункция независимо дали си на ЕЦ или стимулиран цикъл се издава болничен. Просто иначе трябваше да се разкарвам до службата да пускам 1 ден отпуск, че днес ми е последният ден от следновогодишния отпуск, който си взех. :D
*
« Отговор #928 -: Януари 10, 2012, 14:21:51 pm »
А какво пише на болничния - т.е. как е оформен? Не искам да се разчува на работа честно казано.
*
« Отговор #929 -: Януари 10, 2012, 14:32:06 pm »
А какво пише на болничния - т.е. как е оформен? Не искам да се разчува на работа честно казано.
Лили, помня че през миналия юни в моя болничен лист след трансфера, пишеше лечение на стерилитет при жената или нещо подобно. Няма как лекарите да ти напишат в болничния лист нещо различно от това, за което го издават. Първо, са специализиран център за репродуктивно здраве, и второ - би било документно престъпление.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #930 -: Януари 10, 2012, 14:36:10 pm »
И на мен ми пишеше в болничния Лечение на стерилитет
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #931 -: Януари 10, 2012, 14:47:20 pm »
Ами на моя болничен си пишеше каквото си е, "пункция на фоликули" или нещо подобно. И според мен не може да ти пишат друго, но попитай все пак, сигурно и други момичета не искат да се знае на работата им.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #932 -: Януари 10, 2012, 15:21:10 pm »
И на мен ми пишеше в болничния Лечение на стерилитет
Това ще го преживея, вече го писаха в болничният за лапароскопията. Предпочитам го пред 'пункция на фоликули'.
« Отговор #933 -: Януари 10, 2012, 18:30:34 pm »
Здравейте момичета !Предстои ми трети опит и се оказа че естрадиол ми е 59 на 3ден от цикъла и сега съм на фемостон за 28дни.Има ли някой с подобен случай през който е минал притеснявам се дали ще се повиши за да се получат добри яйцеклетки.Понеже стимулацията се оказа ,че няма много добър ефект ,а естродиола го направих чак сега за трети опит и то благодарение на тази клиника явно в предишната този хормон не е бил от значение защото не са ми правили а се оказа че е много важен за качеството на яйцеклетките.Благодаря предварително
*
« Отговор #934 -: Януари 10, 2012, 18:48:30 pm »
Аз вчера вече направих хистерото-беше оперативно,то се знаеше,че ще е така де.Направи ми го доктор Шефкетова.Сега ме викат за някакви промивки-някой знае ли с каква цел се правят,че не попитах?
*
« Отговор #935 -: Януари 10, 2012, 19:54:43 pm »
mukimi,имаш чудесен естрадиол за 3 ден,но фемостона се дава за да починат яйчниците ти и другия месец да отговорят добре на стимулация,така че да знаеш,че не го пиеш за лош естрадиол,той си е ок.
« Отговор #936 -: Януари 10, 2012, 20:21:47 pm »
много благодаря.Представа си нямате колко много ме успокоихте.БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ
« Отговор #937 -: Януари 10, 2012, 21:45:58 pm »
Аз вчера вече направих хистерото-беше оперативно,то се знаеше,че ще е така де.Направи ми го доктор Шефкетова.Сега ме викат за някакви промивки-някой знае ли с каква цел се правят,че не попитах?

И аз минах по същия път преди около месец и половина.Викат те за промивка всъщност,за да проверят дали всичко е ок, дали ти е спряло кървенето.Впръскват ти лекарство ,за да промият раничката.Съветвам те да си сложиш превръзка( може и малка),защото лекарството е кафяво и не се пере.Това е :)
« Отговор #938 -: Януари 11, 2012, 10:41:25 am »
Добро утро,момичета!Нещо взе да ме безпокои.В БГ мама прочетох,че на едно момиче са и отминили часа при д-р Персенска за след седмица,тъй като щяла да отсиства за известно време.А аз чакам МЦ ,за да стартираме стимулацията(а трябва да е този цикъл,тъй като провеждах лечение след лоша биоспия и сега резултатите са много добри).До сега винаги съм била при д-р Персенска.Когато се обадя за час при кой лекар да искам,щом няма да я има и дали изобщо ще ме запишат... Как да процедирам изобщо... :?
Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #939 -: Януари 11, 2012, 10:46:14 am »
Момичета и мен ме интересува от кога и докога ще отсъства доктор Персенска и дали сега събота ще е на работа