0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #400 -: Ноември 05, 2011, 17:15:44 pm »
Да от Меногон се получава такава реакция, мен ме бяха предупредили.

« Отговор #401 -: Ноември 05, 2011, 17:46:43 pm »
Марина, като ти звъннат да те викат за трансфер ще им обясниш, че пътуваш и ще ти дадат  по-късен час за деня, спокойно!Успешен трансфер и  :bfp: скоро!

Аз имам едно бързо питане, снощи си бих Меногон и днес като се поглеждам имам зачервено и ме сърби, нали не греша, че от него се получаваше такава реакция?Вчера ми биха Фостимона към 17.30 ч., днес мога ли тъй като сама ще си го бия, да го направя към 14ч., за да има повече време до вечерта за Меногона, че снощи с 3 часа разлика и ми стана шеметно нещо ?

Евита1717, зачервяването което си получила от Меногона е нормална реакция на кожата-зачервяване, сърбеж и дори лека болка на мястото. За биенето на следващата инжекция на другия ден не трябва да е по ранна или по-късна от 1-2 часа от часа на предишния ден. От тази коята е била в 17,30ч. може да се бие в 1-2часа по рано или по късно. Аз съм била едновременно  Фостимона и Меногона/с две различни сринцовки обаче/ и няма никаква опастност от реакция при това.

« Отговор #402 -: Ноември 05, 2011, 17:54:02 pm »
Благодаря ви момичета!Фостимона вече го бих, а Меногона ще е към 20 ч.Но този път мисля, да го ударя от другата страна, че сега вляво съм червена и ме сърби  :)
« Отговор #403 -: Ноември 05, 2011, 18:46:57 pm »
Зачервяването и сърбежа не са ли от Цетротида?
« Отговор #404 -: Ноември 05, 2011, 19:48:23 pm »
Зачервяването и сърбежа не са ли от Цетротида?
Лимонче, сега ме стрестна ... нямам Цитротид все още, но е зачервено и сърби.Предният път имах същите "проблеми", но не помня от кое лекарство ги бях получила!
« Отговор #405 -: Ноември 05, 2011, 20:35:16 pm »
Споко, Евита, може аз да съм се объркала. Поне при мен от Меногона не е имало нищо, от от Цетротида ме сърбеше всеки път.
Извинявай, че ти предизвиках стрес :(
*
« Отговор #406 -: Ноември 05, 2011, 20:42:46 pm »
При мен от фостимона, меногона и цитротида се получават такива подувания, сърбежи и зачервявания. Отминават до час - два, само че после мястото остава чувствително до следващия ден, тогава идва новата доза и пак отначало.
« Отговор #407 -: Ноември 06, 2011, 09:03:11 am »
И при мен от меногона и цитротида имаше зачервяване, подуване и сърбеж. Нормални реакции са това, спокойно и успех на всички в процедури.
*
« Отговор #408 -: Ноември 06, 2011, 11:35:50 am »
Преди няколко дни едно момиче питаше какво се прави при лош мъжки фактор при процедура. Обаче каго се замисля за този MACS дето го предлагат по клиниките - бяха ми казвали, че трябва да има концентрация и материала да е пресен.

Излиза, че при лош мъжки фактор не може да се направи нищо :lol:, освен на що- годе подборка и късмет. 

Ще ми е интересно да споделите мнение за този МАКС.
« Отговор #409 -: Ноември 06, 2011, 11:56:49 am »
Преди няколко дни едно момиче питаше какво се прави при лош мъжки фактор при процедура. Обаче каго се замисля за този MACS дето го предлагат по клиниките - бяха ми казвали, че трябва да има концентрация и материала да е пресен.

Излиза, че при лош мъжки фактор не може да се направи нищо :lol:, освен на що- годе подборка и късмет. 

Ще ми е интересно да споделите мнение за този МАКС.
:bighug: тара, ние имаме замразен материал, на който възнамеряваме (евентуално, ако няма нищо живо в пресния) да приложим този метод, консултирах се преди с мели  :D тя каза, че е възможно.

« Отговор #410 -: Ноември 06, 2011, 13:37:29 pm »
И ние имаме намерение да приложим този метод на замразен материал,но си мисля,че дали е вьзможно трябва да ни отговорят ембриолозите в клиниката-нали те го изпьлняват.Не,че сме питали,но мисля да го направим в наи-скоро време-до седмица.
« Отговор #411 -: Ноември 07, 2011, 09:14:24 am »
Момичета,знаете ли нещо по въпроса със записването на часовете?От 2 дни звъня и ми се включва телефонен секретар!?Защо всеки път този кошмар се повтаря...Звъня на 44 17970.Да няма някаква промяна?
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
« Отговор #412 -: Ноември 07, 2011, 09:55:21 am »
някой знае ли дали клиниката ще почива декември и ако е така в кой период
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #413 -: Ноември 07, 2011, 09:55:55 am »
То ку що си записах час за 09,11, на телефона 4417970 вдигнаха ми от първият път!!!Бъди търпелива и упорита, изчаквай до края това което ти говори секретаря дори и музиката, те вдига в един момент!!!Успех! :)Знаем колко са натоварени телефоните звънят непрекъснато!
« Отговор #414 -: Ноември 07, 2011, 09:56:22 am »
звъни по настоятелно - миналата седмица се свързах но цял час звънях непрекъснато
*
« Отговор #415 -: Ноември 07, 2011, 10:35:56 am »
От 15 декември излизат във ваканция в клиниката.

Дани, пиши като питаш за МАКС какво са ти казали.

Ние не замразяваме, имаме количество, но не и качество и мнението на ембриолозите с опита им с МАКС  беше, че по-добре с пресен материал и добра концентрация, не че не може и замразен.
Така,  за себе си  направих изводите, че като всяко нещо не е панацея.
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 10:41:27 am от Тара »
*
« Отговор #416 -: Ноември 07, 2011, 11:40:25 am »
Цитат от бг-мамата:

Момичета, клиниката ще почива от 15.12 до 06.01. Информацията ми е сигурна, бях там вчера и секретарките ми казаха. Графиците са до 15ти декември, така ми обясниха. Най-вероятно на 9ти януари ще започнат според мен, понеже 6ти е петък.
« Отговор #417 -: Ноември 07, 2011, 12:00:10 pm »
Цитат от бг-мамата:

Момичета, клиниката ще почива от 15.12 до 06.01. Информацията ми е сигурна, бях там вчера и секретарките ми казаха. Графиците са до 15ти декември, така ми обясниха. Най-вероятно на 9ти януари ще започнат според мен, понеже 6ти е петък.
Същото щях да кажа. И аз вчера бях в клиниката. Наистина от 15.12 до 06.01. е ваканцията. :)
Иначе като цяло клиниката е препълнена до пръсване. За телефоните - бъдете много настоятелни, всички са ужасно натоварени, работи се на пълни обороти.
*
« Отговор #418 -: Ноември 07, 2011, 13:24:33 pm »
Сутринта пратих смс на доктор Стаменов-така ми е казал и да звъня няма да ми вдигне.Да но стана обяд отговор няма.Дали да пратя пак,чудя се,знам че са много ангажирани и ми е неудобно да досаждам,но времето си тече.Ако се наложи да пътувам няма как да пролетя 500 км.В голяма чуденка съм и в работата ме чакат да кажа какво ще правя!!!!!
« Отговор #419 -: Ноември 07, 2011, 20:33:13 pm »
Здравейте момичета аз искам да попитам на кой телефон да се обадя след като първия ми завърши неуспешно?Благодаря ви желая ви Успех!!!