0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #480 -: Ноември 10, 2011, 14:45:14 pm »
момичета някой пил ли е дуфастон?след колко дена ви идва цикъла след като го спрете ас го спях на 03.11 и вече 7 ден и нищо!!!
Веднъж и при мен така се получи,но все пак ми дойде.Ако се притесняваш се обади на доки :)
« Отговор #481 -: Ноември 10, 2011, 14:47:08 pm »
момичета някой пил ли е дуфастон?след колко дена ви идва цикъла след като го спрете ас го спях на 03.11 и вече 7 ден и нищо!!!
Жужка аз съм го пила 7 дни и като го спрях след три дни ми дойде МЦ.Обади се на спешния и попитай дали е нормално :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #482 -: Ноември 10, 2011, 15:37:38 pm »
Момичета от три години  само ви четях и ми вдъхвахте надежда, (всеки доктор казваше че ние със съпруга ми никога няма да имаме дете с изключение на  ДрСтаменов) но точно преди една година видях чхг1600 и в момента гушкам едно 4 месечно ангелче! Благодаря на всички ви че пишете толкова усърдно и аз намирам отговор на всеки мой въпрос из вашите редове , Благодаря на vali от варна (която не сам виждала скоро да пише може би заради грижите по многото деца) за съвета да хапвам ананас след трансфера и да пазя предимно леглото. Вярвайте в успеха и нека всяка една от вас я споходи моя късмет. Между другото ние сме с един от най- тежкия мъжки фактор и две години всяка седмица давахме материал за замръзяване.
« Отговор #483 -: Ноември 10, 2011, 16:08:19 pm »
drebosak много се радвам за теб. Виж си личните съобщения:)
*
« Отговор #484 -: Ноември 10, 2011, 17:02:31 pm »
здр момичета намен ми направиха цветна снимка на трабите док каза ,че трябвало дами направят хистеро зада премахнат трабите аз незнам сега какво да правя слет хистерото ще могали да почна веднага стимолация товаме ме претеснява ако не направя хистерото ще ми пречили на инвитрото моля някой дами даде съвет много съм объркана
*
« Отговор #485 -: Ноември 10, 2011, 17:06:12 pm »
Какво точно ти каза доктора, защо се налага премахване на тръбите?Имаш хидросалпингс или и двете са запушени?Дай ни малко повече информация, за да можем да ти помогнем и на първо място се успокой.Трудно е, но трябва да си избистриш главата.

*
« Отговор #486 -: Ноември 10, 2011, 17:13:06 pm »
док. ми каза ,че са запушени и имам страствания а преди две години бяха ми направели снимка само едната трб. беше запушена  а сега излезе и двете
*
« Отговор #487 -: Ноември 10, 2011, 17:24:16 pm »
Възможно е да се запуши и другата да и ако е преценил, че е по-добре да ги прекъсне, значи е така все пак той е доктора.Вярвай, че на операцията той ще провери отново дали са за прекъсване, на мен лично на лапароскопията ми беше проверил дясната тръба, но уви тя не е пропуснала и я е прекъснал.Няма да ти прекъсне тръбата просто така, за да прави ин витро.

*
« Отговор #488 -: Ноември 10, 2011, 17:30:58 pm »
Благодаря за отговора обадихсе за чаз ,но много трудно казаха ,че те щесе обадят кога и аз незнам а заповета си тече
« Отговор #489 -: Ноември 10, 2011, 19:05:16 pm »
Момичета, кажете нещо повече за лепилото. На мен ми е първо ин витро, а днес ме викнаха за лепило. Значи ли това че нещо не е наред?Да се радвам или да се притеснявам за това лепило? :?
*
« Отговор #490 -: Ноември 10, 2011, 19:23:14 pm »
Стел, ембрио лепилото се поставя с цел по-добро захващане на ембрионите. Поставянето като манипулация е идентично с трансфера /сигурно са те предупредили да си с  пълен пикочен мехур/. Слага се на мястото, където на следващия ден  ще се постави емрионалната капка.
*
« Отговор #491 -: Ноември 10, 2011, 19:43:15 pm »
Seni, Бъди настоятелна с искането за час за хистероскопия, звъни ти не чакай те де ти звъннат.

*
« Отговор #492 -: Ноември 10, 2011, 20:01:26 pm »
ОК. МАГИ ЩЕ БЪДА НАСТОЯТЕЛНА
« Отговор #493 -: Ноември 10, 2011, 21:52:55 pm »
Момичета, от колко часа работи лабораторията в клиниката? Ако пусна хормони сутринта, към колко часа ще имам резултат? Има ли аптека към клиниката? Ако се наложи да си купя Прегнил,
« Отговор #494 -: Ноември 10, 2011, 22:01:16 pm »
Момичета, от колко часа работи лабораторията в клиниката? Ако пусна хормони сутринта, към колко часа ще имам резултат? Има ли аптека към клиниката? Ако се наложи да си купя Прегнил,
Лабораторията работи от 8 часа.Аптеката в клиниката е като влизаш веднага вляво.А ще са готови хормоните ти след час./приблизително/
« Отговор #495 -: Ноември 10, 2011, 22:08:06 pm »
Много ти благодаря. Чака ли се много за даването на кръв? Има ли смисъл да ходя по-рано?
« Отговор #496 -: Ноември 10, 2011, 22:22:52 pm »
Много ти благодаря. Чака ли се много за даването на кръв? Има ли смисъл да ходя по-рано?
Ами по принцип сутрин има повечко хора, но кой знае какво чакане няма да има.Определено ако трябва да сравня чакането за вземане на кръв, с чакането за инжекция, второто просто може да те изкара извън релси, или поне мен. :wink:
« Отговор #497 -: Ноември 10, 2011, 22:26:48 pm »
Защо се чака толкова за инжекции? Аз мога да сравнявам само със Щерев, там става за няколко минути. Вторият път въобще не чаках.
Ако отида към 7.45, клиниката ще бъде ли отворена вече?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #498 -: Ноември 10, 2011, 22:30:57 pm »
Имел, защо ще ходиш толкова рано? Имам предвид, че когато ти дадат часът за първия преглед, док ще ти каже какви хормони да пуснеш и ще ги пуснеш след това. Ако вече ти е назначил изследвания може да ги пуснеш и преди прегледа.
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 22:41:06 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #499 -: Ноември 10, 2011, 22:35:49 pm »
В 13 часа пътувам за провинцията. До тогава трябва да е ясно дали хормоните позволяват да се изчака до инсеминация в понеделник, да говоря с Шефкетова, да успея да се върна до вкъщи, всяко ходене до клиниката ми е час и нещо.
 Не знам дали правят инсеминация  в неделя.Забравих да питам, толкова неща забравих да питам.