От лекари-гинеколози, които се опитват да навлизат в детайли в емоционалната ми сфера, бягам със всичка сила!
Написах това, защото за многото години ходене по мъките с репродуктивния проблем, станах прекалено чувствителна. Случвало ми се е да чуя и съвет "Сменяй съпруга" /без мъжки фактор/- и то казано от колега за колега. Заб.: "мъжкият фактор" за втори път ще става баща.
В някакъв момент започнах безпогрешно да прозирам такта и професионализма, които едни са склонни да проявят, спрямо такъв сорт първосигнални препоръки.
Но съм съгласна, че и на лекарите не е лесно- границата м/у професионализма и някои съвети- е тънка и трудноразличима. Дори си спомних случая с една моя позната /аууу, срам ме е още
/- бременна в 8-месец отива на кардиолог, че се оплаква от "задъхване" и когато кардиоложката и казва, че е бременна ?!!?- нашата девойка отрекла! И води майка си, която до този момент също не знаела за изненадата!
Иначе за оргазма, мамка му, наистина трудно става по предписание- ама за това може и в друга тема да си говорим, да не приплъзваме по щекотливата повърхност на тази тема...