0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #320 -: Декември 01, 2011, 12:07:29 pm »
Къде ще ходиш пак......хаймана....????? :D :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck:
« Отговор #321 -: Декември 01, 2011, 16:52:13 pm »
Диде, ловувай при всяка удобна възможност и дръж здраво плячката (яйцето, де), не го изпускай този месец  :balk_77:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #322 -: Декември 02, 2011, 11:04:23 am »
 :balk_64: :balk_69: :balk_602: :balk_21: :bighug: Момичета много късмет и успех в ловуването на всички! Аз вече на 100% съм сигурна, че всичко е съдба, късмет и божа работа! Тези графики ме хвърлят в тъч :D. тъкмо вече си уточних и си направих някои сметки, но нищо не излиза така както съм си мислила и то не само при мен а и при другите го забелязвам! Да става каквото ще и когато ще......вече ме избива на смях цялата тази работа и май е по добре така да гледаме нещата с усмивка и да го приемаме всичко като играта на живота! Както казват хората от съдбата си не можем да избягаме! Вяра, надежда и любов! Това е формулата на успеха! Ще работим по въпроса и каквото ще става , ще стане!
« Отговор #323 -: Декември 02, 2011, 11:23:24 am »
:balk_64: :balk_69: :balk_602: :balk_21: :bighug: Момичета много късмет и успех в ловуването на всички! Аз вече на 100% съм сигурна, че всичко е съдба, късмет и божа работа! Тези графики ме хвърлят в тъч :D. тъкмо вече си уточних и си направих някои сметки, но нищо не излиза така както съм си мислила и то не само при мен а и при другите го забелязвам! Да става каквото ще и когато ще......вече ме избива на смях цялата тази работа и май е по добре така да гледаме нещата с усмивка и да го приемаме всичко като играта на живота! Както казват хората от съдбата си не можем да избягаме! Вяра, надежда и любов! Това е формулата на успеха! Ще работим по въпроса и каквото ще става , ще стане!
Диде, напълно съм съгласна с теб. Аз едва ли ще издържа още дълго да си меря темп. всяка сутрин. Това ловуване по график и следене на какви ли не показатели хич не ми харесва. Заканила съм се, че ако ми дойде и този месец, от другия никаква Т., никакви притеснения и любов когато си искаме!! Вярвам, че Той си знае работата! Късмет на всички!  :goodluck: :bighug:
« Отговор #324 -: Декември 02, 2011, 17:47:30 pm »
 Ей Дидке браво миличка. Добре вървите с  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:. Личи му на твоето момче че си хапва райски ябълки :balk_71:. ...Да хапваш и ти  обаче.  Сега сериозно -много късмет този месец  сладка. Дано най-съкровенната ти мечта :babyflips: се сбъдне. Цункам те :balk_21: :bighug: :goodluck:
« Отговор #325 -: Декември 03, 2011, 09:47:11 am »
Напълно съм съгласна с теб Диде, винаги когато си правиш сметки, те никога не се реализират и точно когато най-малко очакваш, хоп чудото става.Така че, както пишеш ти, каквото ще става, ще стане.Целувки мила и силни прегръдки.
« Отговор #326 -: Декември 03, 2011, 11:58:44 am »
Днес май някой хубаво си е поспал и не си е нанесъл температурката...  :balk_71:
Браво на теб, Диде, аз напоследък нещо изобщо не мога да спя...
Добре ти върви графиката, давайте в същия дух и се подготвяйте за големия маратон!  :goodluck: :bighug:
« Отговор #327 -: Декември 03, 2011, 18:25:53 pm »
 Хей Диде,къде си бе сладка :ask:? Днес не си ме посещавала ,а и в своята темичка не си писала . Където и да си -успех миличка. Гушкам те :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #328 -: Декември 03, 2011, 22:07:50 pm »
Дидка мила и аз все повече се убеждавам,че нищо не върви така както го планираме,затова съм прибрала термометъра и всички хапчета,Господ все някога ще ни прати и нашите бебчета.Дано се случи по-скоро вес пак нали... :bighug:Много прегръдки и дано ни зарадваш скоро

« Отговор #329 -: Декември 05, 2011, 10:33:06 am »
Диди  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #330 -: Декември 05, 2011, 16:13:08 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Много стиснати палци ,това да е твоят незабравим месец!!
« Отговор #331 -: Декември 05, 2011, 18:48:29 pm »
 Хайде Дидке ,сложете и довечера :heartbeat:  защото сигурно ще има :egg:. Няма да се давате :balk_77:.Този месец понеже аз не бебеправя,ми дължите много :bfp1: :bfp1: :bfp1: . Включително и ти :crossfingers:. Много те гушкам миличка :balk_21:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #332 -: Декември 06, 2011, 09:53:47 am »
 :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Прегръдки и целувки на всички и много късмет Ви пожелавам! Аз си работа по въпроса и каквото е писано и късмет! Дай Боже на всички ни по 1-2 бебчета! :D
*
« Отговор #333 -: Декември 06, 2011, 11:15:29 am »
Диденце, успех, миличка!
 :pleasantry: :crossfingers:

*
« Отговор #334 -: Декември 06, 2011, 11:19:21 am »
:bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Прегръдки и целувки на всички и много късмет Ви пожелавам! Аз си работа по въпроса и каквото е писано и късмет! Дай Боже на всички ни по 1-2 бебчета! :D

4yl  te   gospod  :youwoman: :bfp: :stroller: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #335 -: Декември 06, 2011, 13:04:33 pm »
Прегръщам те Диди!!Доно почивката ти се е отразила добре и скоро един тлъст :bfp:

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #336 -: Декември 06, 2011, 18:54:16 pm »
 Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен Диденце. Пожелавам ти тазгодишните празници да останат незабравими за теб :bfp:. Много цунки слънчице :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :goodluck:
« Отговор #337 -: Декември 07, 2011, 09:25:38 am »
 :bighug: нали си знаеш,че аз те наглеждам....постоянно
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #338 -: Декември 07, 2011, 17:44:41 pm »
 :bed: :eggsperm: :crossfingers: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #339 -: Декември 07, 2011, 17:59:00 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck: