0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #80 -: Октомври 21, 2011, 10:29:37 am »
Браво мила, много хубава графика! :crossfingers:
*
« Отговор #81 -: Октомври 21, 2011, 10:31:42 am »
Дано вместо  :witch: си имаме едно хубаво  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #82 -: Октомври 21, 2011, 10:42:29 am »
сигурна съм,че Той е с нас през цялото време....просто сме по-назад в списъка за бебе osi_1
Дано Господ чува и моите и вашите молитви! Малко ако намери време и за нас, всички ще сме в темата за бременни! :bighug: :bighug: :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #83 -: Октомври 21, 2011, 13:08:13 pm »
диденце  с  теб  сме   и  сме  в  о4акване :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #84 -: Октомври 21, 2011, 13:10:36 pm »
Сладкиш, много се вълнувам!!! Още само един ден и после  :bfp: :crossfingers:!!!
« Отговор #85 -: Октомври 21, 2011, 14:37:08 pm »
Дидиииии :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #86 -: Октомври 21, 2011, 15:02:36 pm »
Диденце, решила ли си кога да правиш тест! Гледай и аз сега как подклаждам огъня! Малее, ще се побъркам за вас, които чакате да не ви дойде в тези един-два дни. По- миналата вечер сънувах, че отварям форума и там всички момичета имаме  :bfp: ! Толкова хубаво ми стана, че после целият ден ми беше приповдигнато! ДАНО! ДАНО! ДАНО!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #87 -: Октомври 21, 2011, 15:16:43 pm »
никакви тестове,че ще има  osi_6
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #88 -: Октомври 21, 2011, 16:41:14 pm »
Диденце, решила ли си кога да правиш тест! Гледай и аз сега как подклаждам огъня! Малее, ще се побъркам за вас, които чакате да не ви дойде в тези един-два дни. По- миналата вечер сънувах, че отварям форума и там всички момичета имаме  :bfp: ! Толкова хубаво ми стана, че после целият ден ми беше приповдигнато! ДАНО! ДАНО! ДАНО!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
никакви тестове,че ще има  osi_6

не знам милички дали утре сутрин да не направя едно тестче, но и да има нещо няма да ми отчете.......ама изобщо не ми се вярва момичета да се е случило най-хубавото!Дано този твой сън се сбъдне и този месец повече момичета да бъдат благословени с край на мъките и с бебче! :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 21, 2011, 16:42:54 pm от dida771 »
« Отговор #89 -: Октомври 21, 2011, 17:16:31 pm »
Диденце,само положителни мисли сладка :balk_77:. Ще стане как няма да стане. Графиката ти е супер ,просто само още малко търпение . Аз също се вълнувам с теб и чакам с нетърпение. Цункам те миличката ми :balk_104: :balk_104: :balk_104: :bighug:
« Отговор #90 -: Октомври 22, 2011, 09:02:59 am »
Такааа, и аз да се изкажа :balk_113: Сега се успокой, мила, и след 2-3 дни направи още един тест. Сигурна съм, че ще е :bfp: Никакви :witch: недей да привличаш с отрицателни мисли, усмихни се на живота и ще видиш, че всичко ще бъде наред :sunshine: Ще се моля за теб :bighug: :balk_104:
« Отговор #91 -: Октомври 22, 2011, 09:15:08 am »
Дано НЕ ти идва  :goodluck: Стискам ти  :crossfingers:
Много хубава Т и днес
*
« Отговор #92 -: Октомври 22, 2011, 09:21:00 am »
Графиката е доста добра,много късмет и от мен... :wink:

*
« Отговор #93 -: Октомври 22, 2011, 09:32:46 am »
Диденце, Т е страхотна! Явно е раничко за тест! Съжалявам, че с моите глупости те подведох да го направиш толкова рано!!!  :oops: Изчакай още няколко дни и го повтори! Сигурна съм, че ще е  :bfp1::bighug:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #94 -: Октомври 22, 2011, 10:06:07 am »
Момичета много Ви благодаря, че сте с мен и се притеснявате за мен! Мъча се да се разсейвам и да не мисля нищо по въпроса. Валенце няма за какво да съжаляваш,аз и без това едвам се въздържах да почна с тестчетата.Знам, че е рано още та нали нямам закъснение все пак. Рождения ми ден е в понеделник и може ония отгоре да ми пази подаръка за тогава!Каквото е писано ще стане! Ще ме извините, че няма по отделно да Ви обърна внимание тези дни, но съм под голямо напрежение!Странното е, че нямам никакви признаци нито за вещица нито за бебе?! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #95 -: Октомври 22, 2011, 10:49:09 am »
 :witch:  е в пенсия   за 9 месеца,така 4е  хи4 не я  мисли :bighug: :goodluck:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #96 -: Октомври 22, 2011, 10:59:34 am »
:witch:  е в пенсия   за 9 месеца,така 4е  хи4 не я  мисли :bighug: :goodluck:

Това ми хареса  :jump12: Само така
« Отговор #97 -: Октомври 22, 2011, 11:04:28 am »
 :crossfingers:  дано да е все така следващите 9 месеца
« Отговор #98 -: Октомври 22, 2011, 11:14:20 am »
казах ти ...никакви тестове  osi_6
защо си го причиняваш?Ах,че ме ядоса....е нищо -изпращам ти една много силна (задушаваща) прегръдка :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #99 -: Октомври 22, 2011, 11:20:05 am »
Дидка не прибързвай с тестовете за да няма ранно разочарование,не че и ние не тръпнем в очакване да видим  :bfp:.Но щом я мяма още  :witch: не се притеснявай.Аз съм ѝ казала да не идва при теб следващите 9 мес.Мила стискам ти много палци,дано дано дано да е станало и да дойде това сладко бебче! :goodluck: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :bighug: :balk_21: