Таня и моите най-искрени пожелания за сестра ти! Дано скоро се възстанови напълно, да се радва на детето си здрава и спокойна и всичко това да остане само лош спомен за нея и цялото ви семейство! И на фона на цялата неприятна история: Честита ти племенница, да расте здрава и щастлива и да ви кара да се усмихвате постоянно!!!
Съжалявам, ако "наливам масло в огъня" със следващите си думи, но от споделената история, освен въпросната Христова /която няма да нарека лекар/ според мен вина да се стигне до това положение със сестрата на Таня - имат още доста хора, проявили безхаберно отношение.
Хайде, да кажем тази Христова е мърла, или просто некадърна, или и двете, оплескала нещата, изписала момичето в лошо състояние... Ами всички онези, при които тя после е търсила помощ?! Това "Пирогов", това частни кабинети, след припадък дори...и реакция никаква не е имало до постъпването в ИСУЛ както разбирам
Не ми го побира умът просто, как се случва такова нещо и то в София, при наличието на уж елитни специалисти и болници? Не съм лекар и
въпреки това , ако на мен приятелка ми сподели подобни оплаквания и е прясна родилка, след коремна операция...ще ми писнат всички аларми в главата и ако трябва за косата ще я завлека в болница. А това момиче, с това медицинско досие, с тези оплаквания...на крака им е отишла няколко пъти и никой нищо не е предприел, за да изясни проблема. Та не е само Христова за съд в този смисъл, не е само тя...
П.П. И поклон на
ЛЕКАРИТЕ в ИСУЛ!!!