Привет.
В петък си играя аз с децата на площадката и не познавам всички. Масово майки и баби седнали на пейките и пушат. И се обръщам към едно детенце до Ники и познайте - зелен сопол. Дръпнах си детето, след 30 мин. виждам бабата да идва да си го прибира. Тая баба я знам много добре. Веднъж наби куче без да има причина и се възмутих на висок глас. Та питам аз "детето болно ли е?" тя ми обяснява, че са градински сополи. Аз й викам "преди две седмици пак така". При което пак ми каза за градинските сополи и си тръгна.
Ники днес цял ден киха, спа неспокойно и му текнаха секрети. Едно боледуване е имал в живота си. Как да не я утрепя тази баба в понеделник? Бива безотговорност, бива, ама защо моето дете да страда, понеже имало градински сополи. И кой изобщо бярва на това, а?
Съжалявам за негативния пост, ама много се ядосах на тая вампирка.
Забелязах и още нещо странно. На площадката има различни деца, на различна възраст, някои с ана 5, някои на 10. Ми все на мен ми показват рисунките си, рисувам с тях на площадката, никой родител освен мен и мъжа ми не говори и играе с тях. На вашите площадки така ли е? А всъщност може би писва да си играеш с детето, като поотрасне, или?