0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на jujulin4o
« Отговор #280 -: Януари 21, 2012, 19:01:22 pm »
Питах го но така и не ми каза стойности  :( Моята лигавица на 11-тия ден беше 4,4мм и сега пия Estrofem. Днес пак бях на доки,но ме гледаха на друг апарат и фоликула е пораснал още и лигавицата малко,но не ми каза колко точно е станала. Каза да продължавам с тестовете за ОВУ и на 22-рия ден да дам Progesteron,за да видим дали изобщо е имало ОВУ. Защото предишните месеци тестовете отчитат че е имало Ову,а фоликула не се пука. Само че нещото което ме успокоява е че тази лигавица е тънка заради Клостила, защото друг път си е била нормални размери. Това все пак е някаква надежда,че поне едното е ОК  :oops: 
*
« Отговор #281 -: Януари 22, 2012, 10:44:35 am »
Ох,това е единственото лошо на Клостила,че смачква лигавицата при някои жени..аз бях една от късметлийките с хубава лигавица..моята беше около 10 -11 мм в деня на овулацията,стимулирана с Клостил..и докторката казваше,че  е идеална..

« Отговор #282 -: Януари 22, 2012, 11:22:49 am »
Блазе ти  :oops: Аз на всичкото отгоре миналия месец на фоликуметрията доки ми каза че нчма доминантен фоликул.И сега вчера видя 3см,което каза че сигурно е от миналия път. Само едно се чудя -- на 19-ти ме гледа на много по-нов и много по-хубав апарат и този фоликул 3см хе ги видя. Как така вчера на много по-двопотопен апарат се видя  :ask: :ask: Просто незнам......  osi_10 osi_10 osi_13
« Отговор #283 -: Януари 23, 2012, 18:41:00 pm »
 Хайде Жужулинка -атака :pleasantry:. Само така миличка. Ще го хванете това  :eggsperm:вече . Успех този месец и чакаме само добри новини от теб :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
*
« Отговор #284 -: Януари 24, 2012, 12:01:08 pm »
 :goodluck: :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #285 -: Януари 26, 2012, 18:57:49 pm »
Благодаря ви момичета  :bighug: :bighug: дано по-скоро усилията на всички ни бъдат възнаградени  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #286 -: Януари 27, 2012, 12:02:40 pm »
MILI4KA    KATO   GLEDAM S TEB  VARVIM ZAEDNO  TOQ  MESEC  :D XAIDE  DA NIE NA  KASMET :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #287 -: Януари 27, 2012, 12:06:20 pm »
Късмет миличка!!Хубава графика се заформя! :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #288 -: Януари 27, 2012, 18:52:00 pm »
 Успех Жужулинкаааааа :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #289 -: Януари 28, 2012, 09:54:28 am »
Ейййй момичета много сте мили  :youwoman:  Аз съм голам шах - просто не чувствам абсолютно нищо,а вече е 20-ти ден  :ask: :ask: :ask:
« Отговор #290 -: Януари 28, 2012, 10:08:58 am »
Жужу, мило, гледам ти графиката и ми изглежда обещаващо с тази температура  :crossfingers: А дано!  :bighug:
« Отговор #291 -: Януари 29, 2012, 18:51:44 pm »
 Спокойно Жужулинка :balk_77:. Не е задължително да чувастваш каквото и да било,а и в твърде рано още. Успокой се сега и си чакай. След няколко дена ще си проличи. Графиката ти е много добра ,така че имаш реални шансове за :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :balk_21:
*
« Отговор #292 -: Януари 30, 2012, 00:35:43 am »
Късмет мила и стига си се вторачвала в това какво чувстваш , много скоро ще си покаже ако бебчето е факт, важното е да си по спокойна колкото и да ти е трудно.
« Отговор #293 -: Януари 30, 2012, 16:12:00 pm »
Благодаря ви момичета че ме наглеждате и ми давате кураж  :youwoman:  Излезе ми резултата за Прогестерона Progesteron= 25.32 ng/ml
    Норма:
Ж фолик.   : 0.2 - 1.5 ng/ml
  лутеална : 1.7 - 27 ng/ml

Доки не си вдига телефона  :( А аз си мисля че е ОК резултата  :ask: :ask: Вие как мислите?????
« Отговор #294 -: Януари 30, 2012, 16:44:35 pm »
jujulin4o мисля, че си в норми.И аз преди около 3 месеца си правих изследвания на прогестерон и при резултатите ми излезе, че ми е страшно много нисък,НО...както винаги се случва, за да ти излязат верни резултатите трябва да са ти пуснати за изследване по точното време и аз много се бях изплашила и отидох на частен лекар за консултация и какво излезе накрая...Оказа се, че просто лекарката ми беше назначила изследването на 27 ден някъде (т.е. в деня, в който ми доиде МЦ) и всъщност резултатите бяха грешни за мое щастие.Направих оище веднъж изследването, но този път 1 седмица след овулация, когато всъщност се прави това изследване и всичко си беше ОК.И така като гледам твоя резултат всичко ми се струва в норма и не мисля, че има за какво да се притесняваш.Успех миличка и дано да имаш този месец  :bfp: !Ще ти стискам палци!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #295 -: Януари 30, 2012, 17:44:05 pm »
Късмет и от мен миличка и по малко вторачване .... не, че на мен ми се получава  :roll:
« Отговор #296 -: Януари 30, 2012, 18:19:42 pm »
Момичетаааа много съм щастлива  :cheerleader: :cheerleader: Сега говорих с доки и ми каза че все пак този месец е имало ОВУ  :) което е просто страхотно.Не че значи че нещо е станало,но все пак си е светлина в тунела  :party:
*
« Отговор #297 -: Януари 30, 2012, 18:37:06 pm »
Късмет миличка,дано да се получат нещата този месец,резултата ти е добър на прогестерона,остава само да сте хванали момента  :goodluck: :bighug:Единственото,което ме притеснява е този задържан фоликул за който се съмняват,защото не би трябвало да се прави стимулация при задържан фоликул.То точно заради това,когато те стимулират с клостил се ходи на преглед и между 3ти и 5тия ден на цикъла...дано да не са видяли правилно и да няма нищо.Късмет :bighug:

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #298 -: Януари 30, 2012, 19:32:34 pm »
Супер! Браво! Дано,дано! Сега само повечко късмет, сърцата ги имаш на точното място! Т също е супер! Няма начин и лигавицата да не е ОК и според мен вече другото е божа работа! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy :cuddle: :balk_21: :balk_64: :balk_602:
*
« Отговор #299 -: Януари 30, 2012, 20:46:42 pm »
 :youwoman: :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: