0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на scorpy
« -: Октомври 17, 2011, 17:50:29 pm »
Здравейте на всички!За 1-ви път си меря БТ и не знам точно как трябва да се развива, затова ако може да погледнете и моята графика да си кажете мнението, макар че малко късно започнах с меренето....  :oops: Благодаря предварително!  :P
Re: Графиката на scorpy
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2011, 18:03:50 pm »
 :welcome_1: Scorpy честита ти темичка миличка. Пожелавам ти много-скоро да се преместиш при бременлинките. Графиката ти върви добре за сега. Дано се задържи така цели 9 месеца :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Успех сладка  :bighug: :goodluck:
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2011, 18:09:11 pm »
 :goodluck: стискам ти палци
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2011, 18:29:21 pm »
Много ви благодаря за бързия отговор! :P Оххх направо всяка сутрин се моля Т да върви нагоре.Би трябвало ако е станала работата да си остане висока нали?Нямам голям опит в меренето ще ме извинявате ако ви питам нещо тъпо. osi_10
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2011, 18:34:52 pm »
 Scorpy погледни графиките на другите момичета,и ще се ориентираш миличка :balk_48:. Еее рано  ти е още .Ще се научиш кое как става. Не е трудно,а и момичетата са много мили и ще ти помогнат :balk_602:.
*
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2011, 18:37:56 pm »
 :welcome3: мили4ка стискам ти  :crossfingers: в най-скоро време да се преместиш в темата при бременните мацуранки
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2011, 18:43:41 pm »
:welcome3: мили4ка стискам ти  :crossfingers: в най-скоро време да се преместиш в темата при бременните мацуранки
и аз и аз  :D :D :D
« Отговор #7 -: Октомври 17, 2011, 19:51:26 pm »
 :welcome_1: Scorpy.Пожелавам ти още този месец да се преместиш в другата тема при мамите,така като ти гледам графиката според мен е доста добре!Успех мила и ти стискаме палци! :goodluck: :bighug: :crossfingers:
*

dida771

• 1165
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2011, 08:17:24 am »
айде и днес да запишеш една хубава температурка :lol: :crossfingers:
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2011, 09:14:29 am »
Добро утро на всички :balk_64: Ето че и аз се отчетах :D И тази сутрин е добре Т,  :crossfingers: още малко да се задържи така.
Благодаря ви за хубавите думи, давате ми надежда, че аз бях започнала вече да се отчайвам(от 2-3 дни имам ПМС)  :( Желая на всички, които чакаме  :bori_002: да дойде в най-скоро време.Все пак идва Коледа, да си дадем най-хубавия подарък  :ballons:
Диди като гледам и твоята графика се движи много добре  8)
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2011, 09:59:31 am »
Честита темичка и от мен. Дано това ти е първия и последния месец, в който мериш БТ.  МНого ксмет ти пожелавам.
*
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2011, 11:53:47 am »
Скорпи, честита темичка!  :bfp: тестче още този месец, миличка! Като гледам графиката е добре, т.ч.  :crossfingers:
« Отговор #12 -: Октомври 18, 2011, 13:33:58 pm »
Благодаря ви момичета, страхотни сте!Но като гледам и този месец май няма да е  osi_8 много ме болят яйчниците като когато ми идва...Омръзна ми вече от тоя цикъл  :balk_136:
*
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2011, 13:50:24 pm »
Здравей Scorpy!Болки има и при ранна бреманност,така,че не бива да се очайваш още.Но мене ми е интересно ,ти как разбра кога е овулацията ти?На мене ми се струва ,че е била по-ранна,но при не пълна попълнена графика ,може да се лъжа.И все пак ти желая успех и скоро да ни зарадваш е един  :bfp:

:bighug:
*
« Отговор #14 -: Октомври 18, 2011, 14:27:14 pm »
И аз си мислех същото като Титко. А за болките- Т ти е висока и като гледам май е още раничко да ти идва! Може да е от онова хубавото нещо ;)
« Отговор #15 -: Октомври 18, 2011, 14:55:50 pm »
TITKO, ходих на фоликуметрия - по принцип и д-ра ми каза че ОВУ трябва да има на 9( неделя) но като отидох следващия път установи, че фоликула не се е спукал, и вече на 3-тото ходене видя,че няма фоликул и че е настъпила на 11 или 12 и всъщност той ми каза да започна с меренето на БТ.Затова е непълна  :wink:
« Отговор #16 -: Октомври 18, 2011, 15:06:53 pm »
Скорпи, нещо не ми ясно, извинявай.  8O На 11-12 ден от цикъла ли се е спукал фоликулът или на 11-12 ден на месеца? Кое от двете казва доки, защото съвсем се обърках... Много високи стойности на температурата за пукане, по принцип температурата се покачва след като се спука фоликулът и за това ми се струва, че е била на 11-12 ден от цикъла, където всъщност не си измервала температура. Но може и да греша.  Извинявай.....  По начало при всеки е различно и овулация има, когато се наблюдава разлика от 0.4 единици, т.е. от 36.8 - 37.2 в твоя случай, така че е възможно и да е на 11-12 ден от месеца. А освен това, тъй като не си измервала температурата от началото на цикъла, не може да сме сигурни, че най-ниската ти температура е 36.8 . Така, че явно овулация е имало. И даже може и Чудото да те е споходило! Дай Боже! Успех, мила!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 15:15:48 pm от rosefromstars »
« Отговор #17 -: Октомври 18, 2011, 15:23:16 pm »
На 11 или 12 дата от месеца :) Може и аз да не съм се изразила правилно.Незнам и на мен ми е чудно, ноооо това е положението.Би трябвало като съм с 28 дни на цикъла по-рано да ми е ОВУ-то, но явно не е като по учебник :balk_91: , защото преди няколко месеца си бях купила тест за ОВУ и ми отчете на 17-18 ДЕН от цикъла.
« Отговор #18 -: Октомври 18, 2011, 15:51:03 pm »
Няма толкова голямо значение дали е на 13-14 ден овуто или е на 17-18 - важното е да има ову! Моето ову е на 15 ден, а понякога и по-късно, може и някой ден да е и по-рано. Както казах, важното е да има ову!  И лутеалната фаза да е достатъчно дълга! Успех, мила!  :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
*

dida771

• 1165
« Отговор #19 -: Октомври 19, 2011, 10:15:12 am »
 :D :bighug: :crossfingers: :bfp: :balk_46: браво и за днешната Т. Това по учебник много, много не го мисли! Разни хора, разни графики!