Момичета, то голямо обсъждане стана заради нашите памперси, но все пак ще е от полза на мамите, които са се ориентирали към тази марка, да знаят какво да гледат точно.
twin , ластични са отзад тези, които имам.
Отзад по средата има нещо като набор от малки ластичета, което ми се видя много хитро като ги отворих, но резултатът го споделих вече.
mimi26 , бебето най-после заспа и не ми се влиза сега да вадя пакета, но не е като този от снимката де. Половината е бял, другата му част е бледо зелена. На самият памперс отпред има Мечо Пух. На пакета има надписи и на турски - значи ще да са от турските, или са правени за Турция - не знам. Не пазарувам от Кауфланд, което не е гаранция, че не съм попаднала на някоя "тяхна" партида. От този магазин, от който ги взех пазарувам редовно, вкл. памперси на "Памперс" вкл. и турската им версия - не е имало издънки никога.
В крайна сметка - сама съм си виновна де. Като си ползвам памперси от които нямам оплаквания, кой ме би да си правя експерименти.
Докато рових из нета, да намеря снимка на тези HUGGIES които имам /така и не намерих/ - попаднах на това
http://www.deteto.bg/articles/view/11/725 На някой да са му попадали тези? Много са сладурски и за лятото бих ги пробвала в жегите. Ако са им отстранили дефектите де...