0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тина честито, лека бременност и здраво бебче на финала.
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
Добро утро, ето какво приготвих за закуска на мъжа ми и приятелите, с които отваме да откриваме нови светове(както знаете ние сме пещерняци :) )
Заповядайте и вие на вкусната закуска.
Хубава събота и неделя и успех ;) и по коледа всички да се наредим с по две черти.
*
Тина, тихичко честито миличка...Надявам се всичко да е наред :)

Браво Тина честито и лека бременност
Честито и от мен Тина.Лека и безпроблемна бременност !!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала. И аз очаквам добри новини този месец.Стискам палци на всички Декември да е късметлийски!! Моите симптоми, много наподобяват ПМС, само дето имам едно напрежение в корема, като седна и ме пристягат дънките....знам ли, дано това е добър вестител!!
Късмет и хубава вечер!
Благодаря момичета да ви се връща  :cuddle: А сега ще сложа по едно следобедно кафенце

Лека вечер на всички :D :D :D
*
Здравейте,
ама никакви ви няма  :(
Тина честито мила, лека и безпроблемна бременност и здраво бебче след около 9 месеца  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Йолеееее какво стана на прегледа при Стаменов, хайде сподели  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лек и спорен ден и седмица на всички
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте момичета  :bighug:
 Тинче, и тук да ти честита мила, мнооого се радвааааам :cheerleader: Хайде дано наистина се напълни темата с  :bfp: Аз вчера бях на преглед, имах си в ДЯ 4бр. фол по 11мм, 2 - 10мм и от мързеливия ЛЯ - 1бр. 10мм и 1 бр.9мм. Още съм на Меногон и утре пак съм на преглед.Стискайте палчета, че сега най-много имам нужда от тях . Целувки и стискам моите за очакващите  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bfp: :bighug:

Добро утро, сладури  :sunshine: Остават още няколко дни от ноември, чакаме още добри новини :bfp:
Ioly, стискам ти всички възможни палци за прегледа, миличка :crossfingers: Дано някое от тези фоликулчета се окаже щастливо  и да се превърне в най-сладичкото бебче! :goodluck:
*
Добро утро и от мен мацки!Ioly,чакаме хубави новини мила!Хайде,че неостана време за подаръчетата!Давайте вече  :bfp: :bfp: :bfp:-дайте ни малко стимул! :lol:
Здравейте момичета...аз все минавам, чета ви...но нямам повод да се включа...периода е такъв, че...нито меря температура...писна ми, почивам си...правим си опити за естествено зачеване...засега неуспешни  :( ... и изчакваме февруари - март за да започнем опит ин-витро... Иначе, както казах ви следя...и се радвам и тъжа с вас...
Изпращам Ви положителни емоции и късметче за последните дни на ноември да се появи поне един, два положителни теста...
 :bighug:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Привет на всички!
Честито на Тина за положителното тестче!!!!Стискам палци на всички останали,които чакат.
Имам едно питане към вас-цикълът ми е средно на 29 дни,като варира от 27 до 30.На кой ден от цикъла е удачно да започна с тестовете за овулация?
Със синът ми забременях на 15-ти ден от цикъла,но тогава не съм ползвала тестове,а сега искам да се подсигуря за всеки случай.
Според овулационния календар фертилните ми дни започват на 2.12. и приключват на 5.12.когато по мои изчисления е предполагаемата овулация.
Забравих да спомена,че последният ми цикъл беше на 21.11.
Привет момичета
Адриана аз мисля че е добре да почнеш тестовете от 10-11 ден и да ги правиш всеки ден по едно и също време, успех
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Титко, Асе, и всички, които стискате палчетата си - днес бях на преглед и за съжаление, това което казаха е 1бр.11мм и 1бр.13мм. Продължавам с Меногона и на 1-ви Декември пак на преглед. Дано поне едно от тези е нашето и късметлийско, макар, че малко се разочаровах. Целувам Ви и до скоро  :bighug:

*
Така е по-добре миличка,иначе рискуваме хиперстимулация :) или поне така си мисля :)
Идеални са,целия късмет на света ти желая!

*
Успех желая на всички в предстоящите процедури и на останалите в опитите за естествено зачеване. Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Хубава вечер.
Добро утро на всички :)
Lioni_R,благодаря ти за отговора.Ще последвам съвета ти и ще започна тестването от утре.
Успешен ден на всички и много стиснати палчета :D
*
Добро утро сладурки
Йоле стискаме всички палци разбира се, чакаме още новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ето и малко вирусчета, докато има  :lol:  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: