0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #520 -: Март 17, 2012, 08:39:03 am »
Подкрепям идеята ти за малко "по-спокойно", Вале :)
Нещата ще се наредят ще видиш.Желая ти го от все сърце.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #521 -: Март 19, 2012, 09:02:21 am »
Момичета добро утро и успешна седмица на всички.....Искам да ви попитам нещо:днес трябва да пусна хормони на 4 ден от МЦ,въпросът ми е трябва ли да са пуснати на гладно и влияе ли пиенето на кафе?Според вас може ли да пусна и хормони на щитовидна жлеза за всеки случай и тях да проверя и те може ли да минат през здравна каса?
« Отговор #522 -: Март 19, 2012, 09:16:12 am »
Аз най-некомпетентната  :balk_48: ще ти отгворя на част от въпроса....
Може да мине през здравната каса, но трябва да имаш направление, казвам ти го защото се поинтересувах, аз имам направление за няколко хормона, но искам да направя и Естрадиол, но за него нямам направление и ще си го плащам. Ако доки ти даде направление всичко е ок.
За яденето и пиенето на кафе,не знам......някоя по-компетентна да отговори,тъкмо и аз ще разбера.
Късмет, Вале и да кажеш после резултатите  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #523 -: Март 19, 2012, 09:20:54 am »
Сега звъннах на личната и ще мина и през ендокринолог тя ще ми даде направление и я питах за хормоните на щитовидната и тя каза че само два минават по каса другите се плащат.
« Отговор #524 -: Март 20, 2012, 09:04:22 am »
Добро утро дами и успешен ден на всички............... :D
« Отговор #525 -: Март 20, 2012, 10:55:46 am »
Момичета може ли да се свалят графиките от форума?Искам да ги покажа на доктора като отида на преглед,а е много работа да ги прерисувам...
« Отговор #526 -: Март 20, 2012, 11:39:42 am »
Вале като отидеш на лични графики и отстрани на всяка има "свали файл".Мисля че така ще можеш да ги дръпнеш на флашка.
Успех при доки :bighug: :bighug:

« Отговор #527 -: Март 20, 2012, 18:35:53 pm »
Вале като отидеш на лични графики и отстрани на всяка има "свали файл".Мисля че така ще можеш да ги дръпнеш на флашка.
Успех при доки :bighug: :bighug:
А като влезнеш на самата графика,горе в дясно има принтерче,мисля че така ще можеш и да разпечаташ.
Късмет мила. :D
« Отговор #528 -: Март 20, 2012, 19:16:38 pm »
Милички да ви попитам отново нещо:записах си час при док.Коларов гинеколог-ендокринолог но във форума има доста противоречиви мнения за него но са доста стари бихте ли ми казали какво ви е мнението за него ако някой скоро е ходил при него.Малко съм объркана но не мога да намеря друг такъв лекар ендокринолог и не знам къде да отида...Благодаря ви предварително и всички да се насладите на една вечер изпълнена с много любов и много :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: за да се радваме след това на купища положителни тестове........... :D
*
« Отговор #529 -: Март 21, 2012, 04:09:17 am »
Вале,успешен улов миличка!! :crossfingers:
*
« Отговор #530 -: Март 21, 2012, 11:23:57 am »
мили4к аи от мен    много късмет  през   новия  сезон  :goodluck: :pleasantry: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #531 -: Март 21, 2012, 11:28:28 am »
Благодаря ви милички.....сега отидох и си пуснах и хормони на щитовидната жлеза както и ТАТ и МАТ,но не знам защо ми ги назначиха и защо са свързани и те със забременяването моля ако някой знае да ми каже..........лек ден на всички и успешен улов на :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
*
« Отговор #532 -: Март 21, 2012, 12:58:34 pm »
Всички хормони са важни за забременяване...много трудно се забременява с високо ТСХ, а ТАТ и МАТ са антитела ..проверяват дали всичко със щитовидната е наред...както трябва да е наред и хипофизата :) и всичко останало,сложни сме ние жените :lol:

« Отговор #533 -: Март 21, 2012, 14:03:15 pm »
Благодаря много за отговора,но нали не от добро ставаме половин доктори та вече и това ще знам :lol: :lol: :lol:
« Отговор #534 -: Март 21, 2012, 18:06:09 pm »
Момичета резултатите от хормони на щитовидна жлеза са готови моля кажете ми как са според вас:
Хормонален анализ
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
FT3+FT4+TSH   *   Профил   Виж по-долу
FT 3   5.08   pmol/l   3.10 - 6.80
FT 4   20.72   pmol/l   12.00 - 22.00
TSH   1.020   mIU/l   0.27 - 4.20
ТАТ и МАТ   *   Профил   Виж по-долу
ТАТ   12.73   IU/ml   до 115
МАТ - (TPO)   10.83   IU/ml   до 34
*
« Отговор #535 -: Март 21, 2012, 19:59:53 pm »
TSH ,TAT и МАТ са идеални,даже рядко мога да видя толкова перфектно ТСХ :), за другите виждам,че са в граници,но не знам дали стойностите са перфектни :)

« Отговор #536 -: Март 21, 2012, 22:03:24 pm »
звънях на гинеколожката,каза че FT3 и FT4 били във високи граници за моите години нищо че били в нормите.Трябвало енокринолог да ми изпише лекарства и можело. да се оправи.ТАТ и МАТ пак едното. било малко високо но поне изключвало болест наХашимото което пак е. добра новина.Утре съм. на ендокринолог и ще видим какво ще става.
« Отговор #537 -: Март 22, 2012, 14:51:41 pm »
Момичета върнах се от ендокринолога в крайна сметка отидох при д-р Начев на частен преглед в Майчин дом видях че много момичета са доволни от него във форума.Резултата по негови думи е:ОТЛИЧЕН никакъв повод на безпокойство просто всичко е идеално,доста бързо говореше но разбрах най-важното все пак.Каза че щитовидната жлеза е добре и не е там проблема за моето незабременяване,но може би тя е била проблема за моя миссед аборт.Каза при положителен тест за  бременност отново веднага да изследвам ТСХ и ТС4 и ще започна да пия Л-тироксин,но засега няма нищо да правя и ще продължавам напред към заветната цел :babyflips: :babyflips: :babyflips: Мисля че отхвърлих почти всички видове необходими изследвания,само още не съм направила за вродени тромбофилии и всичко излиза наред до тук проблем нямам,но и резултат нямам.............
*
« Отговор #538 -: Март 22, 2012, 14:55:58 pm »
 :drunk: много се радвам,казах ти,че са хубави резултатите :)
Като забременееш ,което ще е много скоро :) , виж как е ТСХ и ако е над 2 трябва да приемаш Л-Тироксин/ според д-р Начев / , при който и аз ходих :)
Успех!

*
« Отговор #539 -: Март 23, 2012, 10:41:36 am »
Браво миличка,добре си направила с изследванията,хубаво,че и лекаря е казал,че всичко е наред.И аз като теб отлагам тромбофилиите,но съвсем скоро ще трябва и това да се направи,че трябва да се отмятат едно по едно нещата.Успех и дано това да бъде твоя месец!!! :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: