Здравейте мили мои....извинете но покрай мен се случиха малко лоши моменти и нямах възможност да влизам.За последните дни много сълзи изплаках.От последния преглед за който писах повече не съм ходила.Ще ходя началото на ноември пак на преглед.Само не ви писах че ми пускаха изследвания на кръв,урина и вл.секрет че имам доста обилно бяло течение и бях сигурна че ще излезе нещо я гъбки я нещо друго но микробиологията ми е наред няма ми нищо,излезе чиста и се успокоих.урината също е наред.Имам малко анемия,при долна граница 120 моята е 119 и ми изписаха желязо,но покрай всичко случващо се покрай мен направо да си. кажа че се поизоставих малко и не съм си купила още нищо да пия.като се прибера вкъщи и се успокоя ще се отдам на бебчо и здравето си.Вече си имам голямо коремче,талията ми стигна 90см.в началото бях 60см.явно ще стигне един метър докато отида до родилното,но какво да се прави.като килограми до тук качих 10кг.като мога да кажа че в последно време ми се яде много сладко но немога да се спра да го ям:( а и много не се старая защото и кръвното ми е ниско.започнаха и много да ме мъчат киселините особенно вечер като си легна.Бебчо рита много даже и ребрата ми,но се преживява и това.даже ме радва нищо че някои път така ме сритва че почвам да викам.спира ми въздуха:) палаво бебе.........приготвям се усилено защото много бързо взеха да ми минават последните седмици,а имам чувството че бебчо ще излезе по-раничко около нова година.и за баткото имах това усещане и не сбърках,роди се 18дни преди термин.А аз обичаа всичко да ми е готово сама да съм си купила и приготвила всичко,а не докато съм в болницата някой да ми пипа нещата.живот и здраве ще правим и ремонт другия месец,че досега нещо не смогваме със средствата.е стана много дълго излиянието ми така че приключвам лек ден на всички.