0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

12 спонтанни аборта за 9 години
« -: Ноември 10, 2011, 23:33:42 pm »
Здравейте момичета отдавна не съм писала в този форум,но историята на една моя приятелка много ме трогна и искам да и помогна колкото мога затова търся вашето мнение.Историята е :жената забременява износва плода до 2 месеца и половина и всички 12 пъти по едно и също време плода умира и трябва да се прави кюртаж.Има редовен цикъл,пила е дуфастон и аспирин за задържане,лежала е в болница,правени са и изследвания в Германия,който са добре.Може ли да ми кажете каква може да е причината?Какви изследвания трябва да се направят?Много искам да и помогна  :cry:БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: 12 спонтанни аборта за 9 години
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2011, 23:50:05 pm »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2011, 08:48:20 am »
Здравейте момичета отдавна не съм писала в този форум,но историята на една моя приятелка много ме трогна и искам да и помогна колкото мога затова търся вашето мнение.Историята е :жената забременява износва плода до 2 месеца и половина и всички 12 пъти по едно и също време плода умира и трябва да се прави кюртаж.Има редовен цикъл,пила е дуфастон и аспирин за задържане,лежала е в болница,правени са и изследвания в Германия,който са добре.Може ли да ми кажете каква може да е причината?Какви изследвания трябва да се направят?Много искам да и помогна  :cry:БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Казваш, че са правени изследвания, които са добре. Ако са добре, защо е пила аспирин тогава?  За какви изследвания става дума?  Мога да си представя, че с 12 спонтанни аборта и е направено вече всичко, което може, но знае ли човек.

« Отговор #3 -: Февруари 11, 2012, 12:41:20 pm »
да се консултира с доц.Конова - имунолог от Плевен...там ще и пуснат необходимите изследвания и ще и кажат причината..за толкова неуспехи ПРИЧИНА ИМА.....има и лек за повечето неща, спокойно...аз успях там и видях момичета с по 5-6 и повече аборта, които също успяха!!!!