И аз като Мини смятам, че под годинка няма смисъл да се набляга на много играчки. Наистина, тепърва ще има да купуваме
Оххх моля ти се, това лято за сефте научих какво е Бакоган и Бен тен(10) /даже не знам дали ги пиша правилно/, наложи се да купувам нещо за РД на 5-годишно... УжасТ ти казвам, един магазин пълен с пластмаси в пакетчета, кутийки, кашончета и в каквото се сетиш - поглеждам ги какво представляват "изрод до изрода мила моя майно льо"
Въображение не е да ми ипсва, но не можах да определя какви са тия същества, или поне на какво приличат. И не бяха евтини хич, купувам по съвет на приятелки, а вътрешно си мисля как ще се изложа на тоя РД с такива боклуци, ма те и вида им евтин и долнопробен един
За всеки случай купих и полезни неща както си знам - анцуг, раница за ДГ и изродите и отивам... Хлапето като се разтрепери като вика: "бакогани!!!бакогани!!!" и в следващия миг всичките дечурлига на празника ме наскачаха да докопат пластмасовите изроди.
Получих едно "мерси" докато хвърчаха пакети и панделки и тумбата отплува с пластамасите. А аз си висях изумена с "полезните" дарове в ръката, за които рожденика даже не попита. Е, майка му беше много щастлива и благодарна, че съм се сетила де...
Споделям го, защото оттогава си мисля - как ще ме е яд до смърт и ще купувам и аз бакогани, макогани и пр. пластмасови изродии, които да настъпвам из нас, ама като иска Дани и му е интересно - де ще ида... Обичам "мъжки играчки" и срам не срам, даже си правех сметката как ми се е паднало сега да си начеша крастите с ЛЕГО, хеликоптери с дистанционно, влакчета с релси и пр., амам ЕГН-то явно ме е подвело, че това се котира все още
А МОЯ си, личен Плейстейшън-3
, май ще е най-разумно да го прибера някъде, докато Дани стане на...18 поне.
Тая все пак някакви надежди още, че ако купувам "хубавите" според мен играчки - може те да са предпочитаните от малкия, ама само времето ще покаже.