0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mnogo vi blagodarq za podkrepata
*
disi22, sara68, чакаме ви с хубави новинки  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
bon4eva, тихичко честито, вярвам, че всичко е наред.
anajens, честита снежинка.
Bogi стискам палци за трансфера.
*
Днес като ми звъннаха да кажат, че имаме вече две ембриончета поразпитах още ембриолога за Я без зона пелуцида. Каза, че няма проблем за ембриончето и на фаза бластоцит така или иначе, ембрионът се освобождава от тази обвивка. Освен това ми каза, че е възможно Я да си е имала зона, но да е била тънка и да се е спукала или нещо такова при аспирацията на фоликулите.
Zdraveite,
Ne sam sigurna 4e vaprosa mi e tochno po temata, no ako znaete neshto molia kajete mi.
Mislia da probvam da pravia in vitro juni, no ne moga da razbera kakva e tochnata procedura navsiakade pishat razlichni neshta.
Doktorkata mi kaza da pia protivoza4atachni mai mesec, a juni da mi slagat Gonal f900............a sled tova nikoi ne kazva kakvo se pravi?
Blagodaria Vi
*
Zdraveite,
Ne sam sigurna 4e vaprosa mi e tochno po temata, no ako znaete neshto molia kajete mi.
Mislia da probvam da pravia in vitro juni, no ne moga da razbera kakva e tochnata procedura navsiakade pishat razlichni neshta.
Doktorkata mi kaza da pia protivoza4atachni mai mesec, a juni da mi slagat Gonal f900............a sled tova nikoi ne kazva kakvo se pravi?
Blagodaria Vi
Кърли, абсолютно правилно си разбрала, че е строго индивидуално при всеки. При инвитро процедурите се прилагат основно два вида протоколи - къс и дълъг, но може и да е лимитиран. Поразрови се в темите и ще намериш най-обща информация.
Но всички въпроси е най-добре да отправяш към наблюдаващия те лекар.
И моля те пиши на кирилица  :D
*
Здравейте и от мен .Отдавна не съм писала тук , но ви чета редовно и се вълнувам заедно с вас.Днес ми е 13 ден от трансфера и резултата ми е 54,4 и незнам дали да се радвам или не .Мисля че ми е много малък резултата за 13 ден. Вие какво ще ми кажете... 8O

Креми, ти ли беше :ask:, забравила съм ти ника. Много се радвам :D

Bogi,съвсем се объркахме с тия зони  :lol: И да питаме , и да не питаме, обясненията не са много разяснителни и изчерпателни.Факт е обаче , че казано по този начин-нямаш зона-действа много потискащо.Или аз така го приех,все едно -за нищо не ставаш.
Обаче...с това не свършва светът!Продължавам следващия месец и толкова  :)
Сега се радвам на вашите успехи ,защото те ми вдъхват надежда!
Желая ви хубави празници ! :butterfly: :butterfly: :sunshine: :balk_44:
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Момичета, приключвам с отрицателен тест!
Надявам се следващия път да успеем!
Успех на всички с трансфери и много бременнилки!  preggo
Весело посрещане на Велкиднеските празници и пълна кошница с положителни емоции!
 :balk_35: :balk_45:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Здравейте и от мен .Отдавна не съм писала тук , но ви чета редовно и се вълнувам заедно с вас.Днес ми е 13 ден от трансфера и резултата ми е 54,4 и незнам дали да се радвам или не .Мисля че ми е много малък резултата за 13 ден. Вие какво ще ми кажете... 8O

Креми, ти ли беше :ask:, забравила съм ти ника. Много се радвам :D
Да тя е! :wink:дано да донесе благата вест скоро!
*
disi22  :bighug: много съжалявам мила,явно не е бил сега момента. Но горе главата следващият път ще е вашият.

Весели празници, момичета  :balk_45:
*
Бончева, това е положителен резултат. Пусни ЧХГ отново след два дена, за да видиш как нараства! Моят не беше много по-висок - 66 на 12 ден (ембриони на втори ден), а пък засега всичко му е наред.

da TARA az sam.dnes otnovo pusnah kraven test i pokaza 4e se e uveli4ilo  -148
*
Видя ли?! Отпусни малко душата сега! Лека бременност ти желая!

бравоооооооооо
супер новини
*
Много ме радват такива новини :lol:
Диси,много съжалявам ! Не се отчайвай ! Знам ,че трудно се преглъща, но продължаваме съвсем скоро  :wink:
Бончева, стискаме ти палци , всичко да върви така ,както е тръгнало!!! :)
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Благодаря за подкрета момичета!  :balk_81:
Напълно си права ivette - на 21.04 съм на преглед и ще видим какво ще решат лекарите!
Браво, бончева! Желая ти от все сърце лека бременност и най - прекрасните 9 месеца! preggo
Весели Великденски празници!
 :balk_44:
disi22 ,съжалявам.Горе главата,борбата продължава.
Вчера бях на преглед-1 фоликул 17 мм,Е2-309,ЛХ-9,16,пункция в понеделник,мисля,че ще се спука до тогава,но клиниката почива в неделя.Каквото стане,весели празници на всички!
Здравейте момичета, Честит празник на всички и само хубави и щастливи новини и събития, много положителни тестове и много родени бебета!
Аз не зная дали съм за темата ЗЕТ или ЕЦ, защото правихме комбинация от двете и имам едно захваното ембрионче. На 11.04. чухме пулс. Сега ми е по-спокойно, но чакам следващия преглед. Успех на всички.
Здравейте, Светли празници и Вярвайте, че стават Чудеса! Успех на всички в процедури.
 yahoo_17