0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Rtfrtf колко броя ще събираш? Всичко наведнъж ли ще трансферираш? Какво казва доктора?
*
papa2011, не сме го обсъждали в подробности. Засега на следващия МЦ на 2-и ден съм на преглед и ще преценим според ситуацията. При мен явно плановете нямат шанс,  :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
rtf сигурна съм, че и при теб ще се получат нещата! :youwoman: :crossfingers:
Здравейте,
Извинявам се,че ви се набърквам в темичката,но искам да вдъхна надежда на всички,които опитват ин витро на естествен цикъл.През ноември ми направиха такава процедура,тъй като съм оперирана от ендометриоза, и без прегнил и без никакви стимулации и инжекции издавиха един фоликули и сега съм бременна във втори месец.
Клиника Малинов -Д-р Семерджиева ми го направи.Така че желая успех на всички!
*
Включ. :lol: :lol:
Честито ,Шамандурка!Май понякога трябва нещо много,много малко за да се случи едно голямо чудо!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Браво shamandurka79, смятай се за голяма късметлийка. Аз забременях от ЕЦ + ЗЕТ февруари 2011 г. Родих октомври 2011 г. От юни 2012 г. правя опити на естествен цикъл за второ дете. Два пъти спуках фоликулите, 2 пъти при ваденето ги изпуснаха, един път нямаше яйцеклетка. Успяхме да направим два трансфера - единия път с два ембриона, втория път само с един, но и двата опита бяха неуспешни за съжаление, въпреки много хубавите ембриончета.
Така, че, много се радвам за теб и дано има повече момичета с твоя късмет.
Лека и безпроблемна бременност до края!

*
Записвам се тук, тъй като и на мен ми предстои тази процедура. Напоследък никой не пише, предполагам сте почивали покрай коледа, но се надявам и други момичета да се включат...
*
Не ми се рови назад и за това мързелашката да ви попетам-някой прави ли ЕЦ във АГ Варна? Или при д-р Владимиров?
/www.mamaibebe.com][/url]
ra40, д-р Владимиров не практикува напълно естествен цикъл. Последният ми опит през май беше на лимитиран цикъл - лека стимулация с Гонал от 5ти ден, изследвания, цетротид, прегнил и там всичко както си трябва при стандартна стимулация.

Аз пък имам следните притеснения: последните няколко изследвания на AMH са отчайващо зле - по-малко от 1. На този фон FSH e 12. Чудя се дали изобщо имам някакъв шанс за качествена яйцеклетка?
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 15:36:51 pm от *victory* »
Victory, а би ли споделила колко ти излезе процедурата при този вид лимитиран цикъл, може и на лични. Аз обмислям въпроса докато чакаме Фонда да се размърдат дали да не пробваме на естествен (лимитиран) цикъл.
Victory, а би ли споделила колко ти излезе процедурата при този вид лимитиран цикъл, може и на лични. Аз обмислям въпроса докато чакаме Фонда да се размърдат дали да не пробваме на естествен (лимитиран) цикъл.

За 6 дни стимулация с Гонал 175, вкл. всички изследвания (микробиология, спермограма, SDI тест, вирусология, прегледи, всевъзможни хормони и т.н.), вкл. ИКСИ - 3500лв.
*
Здравейте, и аз съм на ЕЦ. В събота ми е пункцията, днес вечерта ще бия прегнил. LH е малко високо, според доктора и дано да устискам до събота. Каква големина са ви били фоликулите, когато сте били Прегнил?
Здравейте, и аз съм на ЕЦ. В събота ми е пункцията, днес вечерта ще бия прегнил. LH е малко високо, според доктора и дано да устискам до събота. Каква големина са ви били фоликулите, когато сте били Прегнил?
Дизи, 18-19мм са стигали при мен
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
Супер, и моят е 18 мм. Дано да си го опазя до събота  :)
успех! имаш голям шанс! не се притеснявай :)
Айнщайн
*
Аз пък имам следните притеснения: последните няколко изследвания на AMH са отчайващо зле - по-малко от 1. На този фон FSH e 12. Чудя се дали изобщо имам някакъв шанс за качествена яйцеклетка?
Да, имаш шанс! Просто нямаш време да отлагаш повече, но имаш големи шансове.

dizi, успех миличка!  :bighug:   
« Последна редакция: Януари 17, 2013, 16:21:57 pm от lili2011 »
*
dizi, стискам ти силно палци. :goodluck:

Момичета вие на кой ден ходите за първи преглед, на мен ми казаха 8,9 ден, но аз съм с ранна овулация (11-12 ден) и се чудя дали не е редно да ида по-рано? :ask:
Бел, на мен са ми написали на листа 7-8 ми ден, така, че можеш да отидеш и на 7-ми ден според мен. Аз ще отида на 9-ти понеже не съм с ранна О.
dizi, стискам ти силно палци. :goodluck:

Момичета вие на кой ден ходите за първи преглед, на мен ми казаха 8,9 ден, но аз съм с ранна овулация (11-12 ден) и се чудя дали не е редно да ида по-рано? :ask:
Бел, съвсем си тамън ;) и аз съм така и "винаги" 3 пъти досега на 9 ден съм готова за пункция на 11 :)
Айнщайн