Момичета, послушайте една от вас - НИКОГА не се отчайвайте!!! Не губете надежда, търсете вярата в сърцето си - защото позитивното мислене е съществена част от успеха на борбата ни! С всеки изминал ден, в който се приближавам до прегледа и дай Боже, ако всичко е наред до първата процедура ИКСИ ме обхваща все по неистов страх...АКО..А АКО...А АКО АКО...??! И си повтарям като мантра, че не трябва да падам духом, трябва да стана ВЪПРЕКИ всичко и да продължавам да се боря! Не ми е лесно! На никоя от нас не е! Но борбата не трябва да се губи, преди да е започнала! За това наричат нежния пол - "по силен". Колко мъже познавате, които да издържат на темпо с по над 180 инжекции, безброй прегледи, хормони, нива...овулации...цикли, лунни календари, отчаяние, радост и НЕИЗВЕСТНОСТ??! Аз почти не познавам такива...
Борете се, за да откажете Живота да се бори с Вас, да го накарате да се предаде и да ви дари с така очакването щастие
Борете се не поради, а ВЪПРЕКИ всичко! Много успех желая на всички ви, положителни тестове, лека бременност...и наакани памперси!