0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #180 -: Февруари 16, 2012, 16:23:13 pm »
здравейте момичета и Ra4o...аз днес май не се представих много добре :( извадихме 6 яйцеклетки и още докато бях там едната нещо не се разви та имам само 5бр.утре ще ми се обадят да ми кажат как се развиват и кога ще е трансфера до тогава не пускайте палците :crossfingers: :bighug:
zizana79 при теб как мина трансфера?как се чувстваш?
corni при теб как са нещата,кога ще пускаш тест??
стискам палци за всички момичета :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #181 -: Февруари 16, 2012, 16:28:51 pm »
Мариета,идеално е положението!!! :D Утре всичките 5 ще се делят нормално и така до края!Чак ще има да се чудите ,кои да върнете,че те -от хубави,по хубави!  :)Голяма избиране ще падне,ще видиш!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #182 -: Февруари 16, 2012, 17:15:27 pm »
marieta25, не се притеснявай, не е важна бройката, а резултатът накрая. Най-важното е да бъдеш спокойна, от там нататък Божа работа :)
Аз съм си добре, към края на другата седмица трябва да правя тест.
zizana79, как мина трансфера?
Туци , при теб как е положението,кога ще стартирате?
Целувки на всички и  :goodluck:
« Отговор #183 -: Февруари 16, 2012, 17:41:32 pm »
Момичета върнахме два ембриона.Всичко мина добре.Показаха ми ги преди да ги трансферират.Мариета не се притеснявай,всичко ще е наред и всичките ще са чудесни.Ще видиш като ти ги покажат преди трансфера.Успех на всички  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:.
*
« Отговор #184 -: Февруари 16, 2012, 19:09:48 pm »
marieta25, добре си се представила - имаш петорен шанс за бебче. Стискам палци да се оплодят и развиват и петте  :crossfingers:

zizana79, щом вече и визуален контакт сте имали, няма как да не се получи. Пожелавам ти да ги видиш пак след 9 месеца :crossfingers:

corny, а ти ще започнеш поредицата от положителни резултати от ЗЕТ (надявам се, че и мен това ме чака, но по-късно тази година) :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 19:11:22 pm от rumyanau »

La vita è bella
« Отговор #185 -: Февруари 17, 2012, 11:58:51 am »
момичета и Рачо току що ми звъннаха от клиниката и си имам 4 ембриона :dance2: утре сме на разговор с доки и тогава ще знам кога ще е трансфера :wink: благодаря ви на всички за подкрепата вие сте супер :youwoman: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #186 -: Февруари 17, 2012, 12:23:53 pm »
Честито! От тях да станат най-хубавите бебоци!  :bighug:
« Отговор #187 -: Февруари 17, 2012, 12:45:39 pm »
Честито!Сега спокойно,вече си имаш 4 прекрасни бебчета! :bighug:
« Отговор #188 -: Февруари 17, 2012, 12:59:58 pm »
Страхотно е, че вече ги показват! Нямам търпение и аз да стигна до този момент...
corny, март месец ще направим още един опит. Нямахме пари по принцип, обаче Господ ни прати един добър човек, който иска да ни подари процедурата, та ще си платим стимулацията и изследванията само. Иначе нямаше как да се осмелим, и то толкова скоро  :oops: Притеснява ме само, че ще съм по дълъг протокол и не знам точно колко лекарства ще ми трябват. Но, с Божията помощ, ще се справим и този път  :)
Направо е невероятно, че са останали добри хора, които са готови да подадат ръка, въпреки трудното време, в което живеем!  :flower:

marieta25, zizana79,corny, стискам палци чудото да е станало  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #189 -: Февруари 17, 2012, 15:14:00 pm »
Супер, Туци ! Много се радвам за теб, вече сме почти март месец :) Има, има добри хора, дано са ви на късмет и всичко да мине добре. А при дълъг протокол, каква е процедурата?
marieta25 , браво! Утре ще кажеш какво сте решили с ок :)
« Отговор #190 -: Февруари 17, 2012, 16:06:35 pm »
При дълъг протокол се започва с блокаж на хипофизата от 21-ия ден на цикъла и после от втори ден започва същинската стимулация. Та се чудех за този дълъг протокол дали мога да продължа да си пия Достинекса (защото и той е свързан с хипофизата)  :ask: Има ли някоя от вас подобен опит?
« Отговор #191 -: Февруари 17, 2012, 18:00:52 pm »
marieta25, zizana79,corny, стискам палци, момичета! Дано се похвалите с положителен резултат!
*
« Отговор #192 -: Февруари 17, 2012, 18:04:02 pm »
Здравейте момичета и ra4o! Отдавна не съм писала, ама напоследък нямах никакво време за PS - работа, работа и само работа. А и тази люта зима дето ни налегна... Трябваше да поотложим пътуването до София.
Много вълнуващо станало в темата!!!? Толкова процедури..! Отне ми доста време да ви изчета. Радвам се за чудесните новини от всички. Успех момичета ,стискам яко и аз палците!!
Galian_75, добре дошла в отбора и скоро да е похвалиш с  :bfp:
Chitanka честито мила, леки  :cloud9:
Що се отнася до мен - утре имаме среща с Владимиров - да видим какво ще реши. надявам се да започнем подготовка за ЗЕТ.

*
« Отговор #193 -: Февруари 17, 2012, 20:50:00 pm »
Хе хе ,момичета,темата настина се оживи толкова много,че аз май взех вече да се пообърквам!! :? Ама ви следя редовно! Тука направо си "мирише" на +++! Айде,Опти,ти се включвай! Аз прашец не мога да дам,но мога да ви кажа ,че много ви чакаме положителните резултати! :D Да знаете,че го правите не само за вас,ей!!  :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #194 -: Февруари 18, 2012, 12:52:15 pm »
здравейте милички минавам да ви кажа,че трансфера ще ни е във вторник на фаза бластоцид,доки каза че са много хубави и 4 ембриона но иска да изчакаме,малко съм объркана щото не ги разбирам тия бластоциди,ама здраве да е...важен е крайния резултат... :wink:
*
« Отговор #195 -: Февруари 18, 2012, 13:56:23 pm »
Бластоцист е ембрион на пети ден. При тях вероятността за настъпване на бременност е по принцип по-голяма отколкото при ембриони, върнати на 3 ден (и все пак зависи и от много други неща. В такива случаи преценката на лекаря и ембриолога е решаваща).
Ето ти малко повече информация от библиотеката на сайта:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=558&Itemid=26
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=544&Itemid=26

Успех, Мариета!

рачо, тази година чакаме и ти да се отчетеш. Ти си знаеш.
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 14:06:39 pm от blue_sky »

« Отговор #196 -: Февруари 18, 2012, 16:02:11 pm »
blue_sky много ти благодаря за отговора и за материала,аз търсих но нищо не намерих,добре че си ти да ме успокоиш малко,но общо взето май всичко си е божа работа,така като чета в библиотеката :lol:
« Отговор #197 -: Февруари 18, 2012, 20:48:29 pm »
blue_sky много ти благодаря за отговора и за материала,аз търсих но нищо не намерих,добре че си ти да ме успокоиш малко,но общо взето май всичко си е божа работа,така като чета в библиотеката :lol:
marieta25 и аз направих трансфер на два бластоциста и резултатът е, че съм бременна в 10 г.с. Първоначално бяха две сакчета, но по-късно се оказа, че само в едното има ембрионче, което се надявам да се превърне в моето първо бебче.
Пожелавам и на теб поне едно от прекрасните ти бластоцистчета да стане твоето бебче!  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #198 -: Февруари 19, 2012, 11:21:57 am »
Момичета,малко съм притеснена,онази вечер и снощи на моменти ме болеше кръста и корема все едно всеки момент ще дойде лелката.Иначе нищо друго не усещам.И то само вечер се случва.Моля ви споделете вие как се чувствате.Дано при всички ни има само  :bfp:резултати. :bighug:
« Отговор #199 -: Февруари 19, 2012, 12:30:02 pm »
Момичета,малко съм притеснена,онази вечер и снощи на моменти ме болеше кръста и корема все едно всеки момент ще дойде лелката.Иначе нищо друго не усещам.И то само вечер се случва.Моля ви споделете вие как се чувствате.Дано при всички ни има само  :bfp:резултати. :bighug:
Повечето момичета ги имат тези болки до 8-мата седмица и обикновено ако са по-силни пият нош па. Аз лично не съм имала болки и до сега нямам, но по-скоро обратното е по-често срещано. По-добре не се вглеждай прекалено много в тялото си, а вярвай, че чудото е станало. Аз всеки месец, докато правехме опити с милото за бебче имах всякакви симптоми и накрая теста беше отрицатален. А сега, котато нещата се получиха пък нямаше абсолютно нищо, което да подскаже, че се е получило.
Стискам палци за  :bfp: при всички.