0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #540 -: Април 21, 2012, 19:27:42 pm »
Здравейте пак  :balk_63:
Да се похваля набързо - взех генетичните (всичко ОК) и имам зелена светлина от д-р Владимиров. Другия цикъл ще правим трансфер на замразените ембриони - ще им викам "сладоледчета", че зимата вече отмина и "снежинки" не е подходящо  :balk_600:

Много се радвам, Руми. Дано този път всичко да е наред!  :goodluck:
« Отговор #541 -: Април 21, 2012, 20:50:09 pm »
Успех и от мен Руми, дано този опит да е твоят личен успех :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #542 -: Април 23, 2012, 01:33:27 am »
Успех Руми!  :crossfingers:
*
« Отговор #543 -: Април 23, 2012, 10:25:40 am »
Благодаря за подкрепата, момичета, дано се получи при всички  :crossfingers:
marieta25, за генетичните ходихме в Майчин дом, София, Национална генетична лаборатория. Преди бяха на 14 етаж, сега са се преместили на 2 етаж, ниската част на сградата. Резултатите от цитогенетичен анализ излизат бавно - за нашите им трябваха 5 седмици. Тромбофилията излиза бързо - за около седмица.

La vita è bella
*
« Отговор #544 -: Април 24, 2012, 10:55:48 am »
а може ли да споделиш колко време отне докато излезнат резултатите(генетичните) и къде ги прави?

marieta25 ние ги правихме в Пловдив, д-р Грозданова беше там в Катедра Медицинска генетика към Медицински Университет, имам запазен един стационарен тел.номер ако те интересува ще го напиша, но наистина излизат за около 4-5-6 седмици. Спомням си, че имаше определени дни в които взимат кръв, защото после няма как да се обработва, ако е в други дни.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #545 -: Април 26, 2012, 11:50:59 am »
Момичета знаете как ще почива доктора по празниците и клиниката де.
« Отговор #546 -: Април 26, 2012, 19:21:12 pm »
благодаря ви момичета,аз си запазих час за 8.05 от 9:30ч в майчин дом София,трябва само да си взема зелен талон,за да неплащам.иначе така ми и казаха от там че горе долу за месец стават резултатите...
*
« Отговор #547 -: Април 27, 2012, 08:38:57 am »
Какъв е този зелен талон?
*
« Отговор #548 -: Април 27, 2012, 08:41:44 am »
Не,бе!!! Не си разбрала-това е "зелен слон"!!!! :lol: :lol: :lol: Или май -"зелен балон" 8O :wink:
Хубав ден!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #549 -: Април 27, 2012, 13:55:12 pm »
Tedi.B. като се обадих в майчин дом и ми казаха,че гинеколога,който ме праща трябва да ми го издаде,нещо като направленията от здравната каса,само че това е пак някакво държавно подпомагане,но само с такъв талон,ще ти излезе безплатно,доколко разбрах са над 300лв иначе тези изследвания!!!
*
« Отговор #550 -: Април 27, 2012, 17:45:55 pm »
Не,бе!!! Не си разбрала-това е "зелен слон"!!!! :lol: :lol: :lol: Или май -"зелен балон" 8O :wink:
Хубав ден!

:lol: :lol: :lol:
« Отговор #551 -: Април 27, 2012, 18:34:48 pm »
Здравейте, момичета и Рачо! Малко зачезнах тези дни, но имах доста тежки моменти - навръх Великден почина дядо ми, седмица след него оперираха майка ми и просто не можех да се съвзема и да си поема малко въздух от целия този ужас и грижи.
Руми, стискам ти палци от все сърце да успеете този път! Много се радвам, че се завръщаш на тепиха  :wink:
Теди, аз моите генетични ги пуснах в клиниката, от там ги носят в Геника. Как вървят при теб нещата?
*
« Отговор #552 -: Април 27, 2012, 20:30:18 pm »
Теди, аз моите генетични ги пуснах в клиниката, от там ги носят в Геника. Как вървят при теб нещата?

А какви бяха твоите изследвания?

Много съжалявам за дядо ти и се надявам, че майка ти вече е по-добре!  :(  Дано новините от теб да са вече само хубави!

Аз имам още около две седмици и после трябва да отида да се подготвям за следващото ИКСИ. Хем нямам търпение, хем ме е страх...
« Отговор #553 -: Април 27, 2012, 21:25:07 pm »
Кариотип и при двамата. При мен и имунологични. Всичко пуснахме в клиниката, явно вече се предлага и там кариотип. Но не сме пускали за вродена тромбофилия и микроделеции на У-хромозомата.

Знам как се чувстваш, Теди, и аз бях така преди втория опит, обаче като започна процедурата, някакси се успокоих. Стискам палци да се наредят нещата този път.  :bighug:
*
« Отговор #554 -: Април 28, 2012, 02:11:50 am »
Туци, съжалявам за лошата поредица от събития, но от тук нататък само хубавите неща остават.
Теди, ще се пребориш със страха и ще успееш, само търпение и ще видиш
 :bighug:

La vita è bella
*
« Отговор #555 -: Април 28, 2012, 08:57:14 am »
Туци, Руми,  :hug2:   :balk_21:  Благодаря ви, момичета.  :balk_81:
Страх, не страх - няма да избягам от процедурата, я! Пък и съм ви обещала да ви покажа как стават положителните тестове.  :wink:  :lol:

Туци, колко струват генетичните и имунологичните?
« Отговор #556 -: Април 28, 2012, 09:32:14 am »
Момичета моля някой който знае да ми отговори Доктор Владимиров в сряда на работа ли ще е понеже днес ми дойде цикъла и аз не знам какво да правя. Аз съм за ЗЕТ така , че преглед на 5 ден няма да е проблем но той дали ще е на работа. Не знам дали е удачно да му звънна днес като са почивни дни.
« Отговор #557 -: Април 28, 2012, 12:31:53 pm »
Здравей pepi77, на мен ми беше казал да му звънна, когато ми дойде,/ по други причини, не за ЗЕТ/  без значение кой ден е.  Аз му звъннах в неделя и нямаше никакъв проблем, беше много любезен.  Звънни му, за да ти каже точно кога да отидеш, той знае най-добре, не е нужно да гадаеш или да пропуснеш деня за преглед, защото е събота или неделя. Освен това той и в някои съботи е на работа от обяд.
 :goodluck:
« Отговор #558 -: Април 28, 2012, 21:29:53 pm »
Теди, кариотипът струваше 180, а имунологичните някъде около 160, ако не се лъжа.
« Отговор #559 -: Април 28, 2012, 22:57:00 pm »
Пепи, аз в понеделник съм при него за преглед на 5ти ден от стимулацията. Сутринта от 8 до 10. Значи ще си работи както обикновено.

Да се представя - бях Heaven, но не успявах дълго да си вляза в профила заради парола, която не успях да възстановя, та сега съм Heaven_New. Щях да стартирам опит през януари, но се наложи да ми направят конизация. Всичко мина добре и ето ме пак. Днес ми е третия ден от стимулация по къс протокол, първи опит. Като си видях назначението - Гонал 450 дневно, щях да падна. Но каквото е - това... На 36 съм. Преди това имам една извънматочна бременност, 2 ранни аборта, а още по-преди това една успешна бременност.

Стискам палци на всички в процедура. Доста... интензивно преживяване е  :)  
« Последна редакция: Април 28, 2012, 23:02:49 pm от Heaven_New »